25. helmikuuta 2014

Ihan yhtä hyvä


Rexonan Maximum Protectionin ilmestymisestä asti olen vannonut vain sen nimeen. Ennen sitä kärsin koko teini-ikäni siitä ongelmasta, ettei mikään deodorantti pitänyt. Maximum Protection oli ensimmäinen, joka on tähän asti pitänyt poikkeuksetta ja se kirjaimellisesti muutti elämääni. Sen rinnalla kaupoissa kuitenkin on myös Dove Maximum Protection. Dove on minun silmissäni kuitenkin sellainen hellävaraisempi merkki, joten en ollut kovinkaan toiveikas siitä, että tuo deodorantti pitäisi.

Täyteen hintaan en sitä halunnut ostaa, koska nämä molemmat ovat markettien normidödöihin verrattuna kalliita. Löysin kuitenkin poistomyynnistä suunnilleen puoleen hintaan yhden ja siihen hintaan jo uskalsin sitä kokeilla. Myöhemmin löysin samasta alelaarista vielä toisen ja ostin senkin, koska tykkäsin myös tästä.


Pakkaukset ovat molemmissa samat ja valmistajakin taitaa olla sama, ovathan molemmat Unileverin tuotteita ja tehty Filippiineillä. Itse tököttikin on hyvin samankaltaista, erona on tietenkin vain tuoksut ja aavistuksen erilainen koostumus. Rexonalla on useampia tuoksuja, joista lemppareitani ovat kuvassakin olevat Confidence ja Sensitive Dry. Doveakin taitaa olla ainakin kolmea eri tuoksua, mutta alessa oli vain tuo Original Clean. Se tuoksuu aika samankaltaiselta kuin Rexonan Clean Fresh. Sellainen peruspuhdas tuoksu, joka ei tuoksu miltään tietyltä(tai ainakaan miltään minkä tunnistaisin).


Rexonaan verrattuna Dove on koostumukseltaan aavistuksen paksumpaa ja tahmaisempaa, sen takia se levittyykin kainaloon vähän jähmeämmin. Tahraa vaatteet ihan yhtä lailla kuin Rexonakin ja muutenkaan tämä ei ole deodorantti ihmiselle, joka ei voi sietää vaaleita tahroja vaatteissa. Ne eivät meinaa oikein lähteä pesussakaan paidan kainaloiden kohdalta. Joten jos ihan tavallinen perusdödö riittää tarpeisiisi, suosittelen pysymään siinä. Mutta jos olet kuten minä, ettei tavallinen dödö riitä alkuunkaan niin voin suositella kokeilemaan näitä. Ainakin täällä nuo ovat tismalleen saman hintaisia ja kun ne toimivatkin ihan yhtä hyvin niin ei ole edes juurikaan väliä minkä valitsee. Ehkä sen, jonka tuoksusta tykkää eniten.Loppuun vielä molempien incit, jotka nekin ovat alkupäästään melko samankaltaiset. Inceistä en juurikaan ymmärrä, joten noihin en osaa sanoa mielipidettä. Ja muutenkin mun dödöongelma oli ennen sitä luokkaa, että nyt kun löytyi toimivat tuotteet niin en juurikaan välitä siitä mitä niissä on. Kunhan ne vain toimivat. Ja näihin voin luottaa.

2 kommenttia:

  1. Mäkin löysin 'pelastuksen' tosta Maximun Protectionista, kun se ilmestyi ja siitä asti olen aina käyttänyt sitä :) Dovea en ole uskaltanut kokeilla, juuri samasta syystä, kuin säkin, eli just siksi että munkin mielestä se on sellainen hellävaraisempi merkki. Tän postauksen ansiosta uskallan nyt kokeilla tota Dovea, jos se on alennuksessa! :)

    VastaaPoista