20. maaliskuuta 2014

Yllätyspaketti ja Oriflame -tilaus

Tänään tupsahti postiluukusta yllätyspaketti, josta mulla ei ollut yhtään mitään hajua mikä se on. Paketti oli vielä ruotsista. Toki pienehkön blogin kirjoittajana heräsi pieni toive, että joku yritys olisi lähettänyt tuotteita testiin. Avattuani paketin tuli vain ajatus "Ai niin se oli tämä..."


Reddville, palvelu, joka lähettää ilmaisia tamponeja naisille postitse. Liityin blogillani siihen joskus, en edes muista milloin ja olin unohtanut jo koko homman. On siitä varmaan puoli vuotta ainakin ellei enemmänkin.


No jaa, ehtiihän nuo nytkin saada. Paketin tarjous vain on vanhentunut jo 2.12.2013, tamponithan ovat ilmaisia juuri noiden paketteihin lisättävien mainosten takia. En ole edes pariin vuoteen varsinaisesti käyttänyt tamponeja, koska siirryin melkein kokonaan kuukautiskuppeihin. Tulee nämäkin kyllä joskus käytettyä.

Saa nähdä tuleeko noita tekstissä luvattuja kampanjoita koskaan. Kiinnostuneet voivat tutustua palveluun nettisivulla, Facebookissa tai Instagramissa @reddville.


Oriflamen tilaus tuli myös tänään ja siinä en tilannut mitään kosmetiikkaa itselleni, mutta muuta kamaa taas siitäkin edestä.


Demona tilasin kesäksi hauskan ja pirteän värisen rannekellon, joka naamioituu hyvin rannekoruksi kun pitää vain kellotaulun ranteessa alapuolella. Jotenkin yläasteajoilta on jäänyt niin syvästi mieleen se, että rannekellot ovat vanhanaikaisia. Eihän se niin ole, mutta jotenkin tuntuu edelleen siltä, ellei ranteessa välkehdi kilon painoinen Michael Korsin mötikkä. Siksi tykkään rannekelloista, jotka eivät näytä kelloilta. Kuvassa kello ei näytä mitenkään erityiseltä, mutta alla olevassa mainoskuvassa sen idea tulee selville.

Kosmetiikkatuotteina tuli vain ilmaisena demona Ecollagen Toner eli taas anti-age -kamaa, jota en käytä. Toisena myös anti-age juttuja eli Giordani Gold Age Defying Concealer sävyssä Ivory. Se on tarkoitettu erityisesti silmänalusille peite- ja valoaineeksi sekä se silottaa juonteita välittömästi. Tulee tarpeeseen, valokynäni loppui juuri ja silmänaluseni ovat mustaakin mustemmat. Koulustressin takia en saa oikein nukuttua ja unet jäävät arkisin noin 4-6 tuntiin. Ja jospa tämä peittäisi silmien alla olevat juonteetkin, jotka ovat rakenteellisia ja ne ovat olleet siinä aina.


Matkalaukkuvaaka tulee myös tarpeeseen kun lähettelen postissa usein epämääräisen kokoisia paketteja, jotka on hankala punnita keittiövaa'alla. Tuon luulisi helpottavan hommaa ja eihän sitä tiedä jos joskus pääsen matkallekin. Muuallekin kuin Tallinnaan.

Entinen ripsentaivuttimeni on hyvin vanha ja hyvin huono. Ja se on muovinen. Ja ruma. En juurikaan taivuttele ripsiä, mutta viime aikoina olen alkanut harrastamaan sitä enemmän, joten oli aika päivittää taivutin. Hyödynsin edustajuuteni etuja tämän kanssa. Edellisessä jaksossa taivuttimet olivat tarjouksessa, mutta tässä jaksossa vielä paremmassa tarjouksessa ja siksi tilasin ne vasta nyt. Kätevää kun näkee tulevat tarjoukset niin saa napattua tuotteet silloin kun ne ovat halvimmillaan.Lopuksi pari juttua koulua varten. Tuote-esittelyn kurssi on koulussa meneillään ja inhoan sitä! Esiintymiskammoisena ja vielä jonkinasteisesta sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivänä (se pelko oli nuorempana kymmenen kertaa pahempi) esittelystä tulee kamalaa. Jos en itse ole parhaimmillani niin edes esiteltävät tuotteet saavat olla parhaimmillaan. Joten tilasin esittelyä varten Oriflame -pöytäliinan ja tuollaisen Product display -nimellä myytävän tötsän.


Arvatenkin valitsin esiteltäväksi asiaksi Oriflamen erään tuoteperheen, koska tiedän aika paljon Oriflamen tuotteista. Ja tuo product display päätyy meikkipöydälleni esittelyn jälkeen. Ehkä tilaan toisen myös myöhemmin, tähän samaan en viitsinyt kahta tilata, ettei tule sitten niin järkyttävän isoa pakettia postissa. Normaalistikin paketti on melkein metrin pituinen. Tuohon kuitenkin saa meikkejä kätevästi esille niin ehkä ne eivät sitten ajelehtisi pitkin pöytiä. Tuo maksaakin vain 7.90€ ja se on vielä pyöriväkin. Myös nuo kolme pienempää tasoa pyörivät.


Nyt vain kun tulisi se Doven palkinto vielä. Ärsyttävää odottaa jotain joka ei tule :D Toiveikkaana tulla kotiin koulun jälkeen, joko nyt?! Pidetään hullua jännityksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti