19. lokakuuta 2015

31 Day Challenge: Kukat

Varmaan kukaan ei muista kun blogin alkuaikoina oli 31 Day Challenge kynsille ja se jäi multa aika pahasti kesken kun innostus perinteisesti lopahti. Nyt kuitenkin kynsien lakkaamisessa lyö pää ihan tyhjää ja viime viikot on menneet yksivärisillä lakkauksilla. Kaivoin siis haasteen esiin ja päätin jatkaa siitä mihin jäin, jotta tulisi kynsiäkin useammin blogin puolelle.


Haaste tyssäsi viimeksi kukkakynsiin, koska en keksinyt mitään kivoja kynsiä, jotka olisin tehnyt. Mutta näin jossain tutorialin dotting toolilla tehdyistä ruusuista, joten se innoitti jatkamaan haastetta ja tekemään viimein ne kukkakynnet. Vaikkeivat ne näin syksyyn oikein sovikaan.


Halusin sellaiset vanhan ajan kuoseja henkivät pastelliset ruusukynnet, joten valitsin pohjalle Oriflamen Neo Chic Mint Pearin, vaikka se on ärsyttävä lakata. Kaljuuntuu ja vaatii kolme kerrosta peittääkseen.

Ruusut tein dotting toolilla ja ruusuisella vanhan roosan sävyisellä Wet 'n Wildin Casting Call -lakalla sekä Neo Chic Sugar Pinkillä. Vaihtelin eri kokoja, koska en halunnut kaikista ruusuista samankokoisia. Lehdet vetäisin Essien Navigate Her -lakalla sekä Rimmelin Play Fast sävyllä Camouflage. Lehdet eivät oikein onnistuneet mielestäni, mutta olkoot. Koska hologlitteriä ei koskaan voi olla liikaa, länttäsin suurimpiin aukkokohtiin O.P.I. I Snow You Love Me -lakan glittereitä.

Sellaiset niistä tuli ja saa nähdä jatkuuko haaste. Seuraava on aika helppo, mutta sitten alkaa taas tökkiä tribal printin kohdalla, eivätkä sen jälkeen tulevatkaan mitenkään helppoja ole. Odotan vain, että pääsen tuonne inspired by -osioon, jossa saa päästää luovuuden irti.

2 kommenttia: