13. lokakuuta 2015

Clarins Be Long Mascara


Joskus aika kauan sitten LivBoxista tuli Clarins Be Long Mascaran näyte, josta ilahduin kovasti. En ole ennen kokeillut selektiivisiä ripsareita, enkä yhtään mitään tuotetta Clarinsilta. Ripsareiden testausjonosta johtuen kuitenkin kerkesin kokeilla sitä vasta nyt ja muutenkin halusin ensin käyttää vanhoja ripsareita loppuun, ennen kuin availen uusia.


Be Long lupaa pidentää ja kaarevoittaa ripsiä jo yhdellä kerroksella, ilman paakkuja tai sotkua. Lisäksi siinä on ripsiä hoitavia ainesosia, jotka myös aktivoivat ripsien kasvua.


Harjavertailu suosikkini Eyes Wide Openin kanssa ja kyllä, sotkin sormeni aika pahasti :D


Ensimmäisenä huomasin, että harja on hirmu pieni ja on kai täysikokoisessakin sen kokoinen? Tai käsitykseni mukaan näyteripsareissa vain hylsy on pieni ja harja normikokoinen. Korjatkaa jos olen väärässä. Koin pienen harjan aika hankalaksi, koska sillä ei saanut tarpeeksi voimaa ripsien työntämiseen ylöspäin ja siten massa ei tarttunut ripsiin sillä vahvuudella, millä se olisi voinut. Toisekseen pieni harja jätti aika paljon rakoja ripsiin, koska se ei riittänyt koko ripsirivistön leveydelle, joten harjan kärjen kohdalle jäi aina aukko ripsissä. Sitä oli hankala harjata piiloon, koska massa kuivui suhteellisen nopeasti.

Yksi kerros

Toisaalta pienestä harjasta oli se etu, etten sotkenut sillä luomiani ripsaria laittaessa ja sillä sai pikkutarkasti myös silmän sisänurkan. Uskoisin sen myös sopivan hyvin alaripsille, mutta sitä en testannut, koska en laita ripsaria alaripsilleni koskaan. Se näyttää jotenkin tyhmältä kasvoillani.

Muutenkin massa oli melko kuivaa tai sitten olen vain hautonut ripsaria liian kauan varastoissani, vaikkakin avaamattomana eli periaatteessa sillä ei pitäisi olla suurta vaikutusta. Eihän se kosteus pääse sinetöidystä hylsystä karkaamaan. En myöskään pitänyt kovasta harjasta, koska se pisteli kipeästi ripsirajaan.

Ylempänä toisessa silmässä kaksi kerrosta, toisessa ei mitään. Alempana molemmissa kaksi kerrosta.

Yhdellä kerroksella ripsiin tuli vain aavistus mustaa väriä ja pikkuisen pituutta. Minun makuuni vähän liian luonnollinen lopputulos, koska näin syksyllä teen usein aika voimakkaita silmämeikkejä, joten ripset helposti hukkuvat sellaiseen lookkiin. Toinen kerros toi jo kaipaamaani väriä ja pituutta, pikkuisen tuuheuttakin, muttei erotellut ripsiä enää niin hyvin.

Kesto ripsarissa oli hyvä. Taivutukset pysyivät ripsissä pitkään, mikä on hyvä saavutus, koska raskaat luomeni aina painavat luonnostaan suoria ripsiäni entisestään alaspäin. Ripsari ei myöskään suttautunut päivän mittaan tai varissut.


Kokonaisuutena en juurikaan vaikuttunut Be Longista. Samanlaiseen ja parempaankin lopputulokseen pääsen edullisemmillakin ripsiväreillä, mutta Be Long voi sopia sellaisille, jotka haluavat vähän luonnollisempaa lopputulosta ja eritoten pituutta, sekä kestävyyttä. Omiin ripsiini haen hieman näyttävämpää lopputulosta, joten en koe ripsiväriä sen 30 euron hinnan arvoisena hankintana.

8 kommenttia:

 1. Minä taas kovasti tykästyin tähän ja minusta pieni harjaosa on aina parempi kuin isommat vastaavat. Vaikka tykkään yleensä harjasharjoista niin tämän kohdalla kumiharja oli ihan ok. Minun ripsilleni tämä sopii erinomaisen hyvin, saan todella kivaa jälkeä, tarpeeksi intensiivistä ja myös volyymiä ja ripset ovat erotellut mistä tykkään myös. Mutta ripsarithan yleisesti ottaen ovat juurikin kovin henkilökohtainen juttu, yksi tykkää, toinen ei. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on :) Siksi ne ovatkin hirmu vaikeita arvioida ja en kovin usein ripsaripostauksia blogiin tee, pitäisi kyllä yrittää saada tehtyä niitä enemmän. :)

   Poista
 2. Mulla tämä toimi muistaakseni aika hyvin, mutta paljon halvemmalla saa hyviä ripsivärejä, joten tätä en ostaisi itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuossa asiassa, Clarinsissa ei ollut mielestäni suuria vikoja, muuten kuin tuo volyymin puute. Erottelevuudesta, pidentävyydestä ja kestävyydestä pidin, mutta vastaavia löytää markettipuolelta puolet halvemmalla, joten en tästä täyttä hintaa maksaisi. :)

   Poista
 3. Mä tykkään tästä, mutta valitettavasti ei kestä mun silmissä montaa tuntia kun silmänaluset on mustat. BUU! Koska harja on ihana ja tykkään kovasti jäljestä mitä tää tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei se pysy. Se on inhottavaa kun löytää muuten loistavan ripsarin, mutta joka rapisee ripsistä pois nopeasti.

   Poista
  2. Oletko kokeillut Sensain 38 C ripsaria? Se on hyvä: Ei tule kovin helposti pandasilmiä eikä ihmeemmin varise. Lisäksi ripset jää taipuisiksi...tosin mitään räpsyripsiä ei aikaansaa mutta siistinä pysyy.

   Poista
  3. Toistaiseksi en ole sitä kokeillut, mutta niin moni on sitä kehunut, että se täytyy ehkä jossain vaiheessa hankkia testiin. :) Siinä arveluttaa ainoastaan se poistaminen, että onnistuuko se multa.

   Poista