7. joulukuuta 2015

31 Day Challenge: Half Moons

Haasteen aiheena tuo pin-up- ja vintage-tyylien klassikkolakkaus. Olen yrittänyt tehdä half mooneja vuosien mittaan useaankin otteeseen, siinä kovin hyvin onnistumatta. Kynteni ovat jotenkin sen malliset, etten oikein saa niihin nättiä kaarta ja se kaaren muotokin on vähän niin ja näin. Päätin silti yrittää ja tehdä koristellut Half Moonit, jos koristeet veisivät hieman huomiota pois kuvion muodosta...

Klassinen punainen tietysti olisi ollut jouluun sopiva, mutta teidän pyynnöstänne valitsin lakaksi sen hetki sitten ostospostauksessa olleen Oriflamen The One -sävyn Crystalline Copper(muut kokoelman sävyt näkee esim. täältä). Se on kaunis kuparinvärinen shimmer ja nämä The One lakat ovat yleisesti ottaen hyvin laadukkaita kaikki, joten tämänkään kanssa ei ollut ongelmia. Huomasin lakatessa sen kuuluvan kategoriaan OCW eli one coat wonder, peittää siis yhdellä kerroksella. Koostumus on suuresta shimmermäärästä johtuen vähän rakeisen oloinen ja kuivuminenkin kestää hetken kauemmin kuin muissa kokeilemissani The One -lakoissa. Pysyvyys on kuitenkin huippu ja jaksoinkin noilla kynsillä 5 päivää ja ne eivät kuluneet juuri lainkaan. Poistaminenkin tosin siten oli tuskaa.

Tein kaaret tippitarrojen avulla, nimettömään tein ranskiksen ja siihen koristelusiveltimellä tuollaista ruudukkoa. Viivojen risteyskohtiin poimin glitterlakasta kultaisia glittereitä. Muihin kynsiin otin helmenpuolikkaita tuomaan pientä omaa lisäänsä kynsiin.
 Keinovalossa lakan oikea sävy tulee paremmin esiin.


Seuraavat kaksi haastetta ovatkin vaikeat, galaksit ja vesimarmorointi. Kaksi haastavinta peräkkäin, jaiks!

1 kommentti: