19. tammikuuta 2016

Pari markettiyllättäjääSuihkugeeleistä mun on vähän nihkeä usein tehdä postauksia, koska vaikka tuote olisi miten ihana niin se on kuitenkin vain suihkugeeli. Niissä vaihtelee lähinnä vain tuoksu, joten postauksista tulisi aika tylsiä ja lyhyitä. Siksi ne usein saavat maininnan vain loppuneissa. Löysin kuitenkin kaksi mainitsemisen arvoista yksilöä marketista, ostan hyvin harvoin mitään noita perussuihkugeelejä, joten markettivalikoima on mulle aika tuntematonta kenttää. Kaupoissa metsästän lähinnä kaikkia erikoisia, niin kuin taannoinen Jelly Belly.


Doven Deeply Nourishing Body Washin voitin joskus ystävänpäiväkilpailusta ja aavistuksen tylsänä tuotteena se hengaili kaapissa näihin päiviin asti. Perusmerkki, perustuoksu, valinta osui kaapista uutta ottaessa aina mielenkiintoisempiin vaihtoehtoihin. Nyt kovilla pakkasilla kuitenkin halusin testata, olisiko se kosteuttavampi kuin muut suihkugeelit. Ihoni on pääosin normaali, mutta pakkaset ovat siihenkin päässeet hieman puremaan kuivan sisäilman vuoksi. Asuntoni sisäilma on todella kuivaa ja nenästäni tulee verta sen takia useita kertoja viikossa.


Suihkugeeli lupaa kosteuttaa syvältä ainutlaatuisten yhdistelmiensä avulla. Tuoksu on perusdovemainen, sellainen miltä ainakin Doven palasaippuat yleensä tuoksuvat. Ei mikään huipputuoksu, muttei huonokaan. Tuoksu tosin tarraa iholle aika voimakkaasti ja suihkun jälkeen tuli vähän mummomainen olo. Mutta tätä sarjaa varmasti on lukuisia eri tuoksuja, joten ei takerruta siihen.

Nimittäin muuten suihkugeeli oli aivan taivaallinen. Koostumus on täyteläisen vartalovoidemainen, pesukukkaan hieroessa voide muuttuu kuitenkin mitä hienoimmaksi ja pehmeimmäksi vaahdoksi. Iholle levitettäessä tuntuma on myös ihana, kuin silkkiä. Siinä missä kevyemmän koostumuksen omaavat vaahdot vain valuvat iholta pois, jää Dove iholle valkoisena kerroksena. Sanoisin, että sen kannattaa antaa olla siinä hetki ennen huuhtelua, jotta kosteuttavat ainesosat ehtivät imeytyä. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta, kuivaamisen jälkeen iho on silkinsileä ja pehmeä, en kokenut tarvetta levittää vartalovoidetta. Iho ei kuitenkaan ole tahmainen, niin kuin suihkussa käytettävien kosteusvoiteiden jälkeen, eikä lattiakaan ollut liukas. Olo oli puhdas, mutta samalla ihossa ei ollut lainkaan kiristelyä. Kuivaihoiselle siitä ei pelastukseksi varmasti ole, mutta pienen pintakuivuuden tuote peittoaa helposti ja toki kuivemmalla ihollakin se varmasti on parempi vaihtoehto kuin kuivattavat suihkugeelit.


Huippuhyvä ja varmasti aion katsastaa kaupassa, olisiko valikoimassa mielenkiintoisempia tuoksuja. Muutaman euron maksava suihkugeeli on todellista luksusta pikkurahalla sen ihanan koostumuksen ja iholle jättämän tunteen vuoksi. Tuntuu kuin käyttäisi kalliimpaakin tuotetta, eikä markettisuihkugeeliä.
Pirteämpää tuoksua edustaa Rexonan Lime & Peppermint. Näin suihkugeelin ohimennen Tokmannissa tarjouksessa jonkin toisen tuoksun kanssa. Toinen tuoksu kiinnosti minua niin paljon, etten muista enää edes mikä se oli, mutta tästä Lime & Peppermintistä kiinnostuin heti. Testeriä ei ollut, mutta nimen perusteella ajattelin sen olevan The Body Shopin Virgin Mojiton tyyppistä. Piparmintun vuoksi oletin tuoksun kuitenkin olevan piparminttuisempi, kuten ne karkit, kun taas Virgin Mojitossa on tavallista minttua. Isäni on kuitenkin piparminttufani ja ajattelin, että jos en tykkää tuosta niin tyrkkään sen hänelle.


Illalla kotiin tullessa painuinkin heti suihkuun tuon kanssa ja olin onnekseni väärässä piparmintun suhteen, tuoksu vastaa mielestäni aika täydellisesti Virgin Mojitoa! Muuten suihkugeeli on ihan peruslaatua eli pesee hyvin ja vaahtoaa kivasti, se tuttu litania. Mutta tuo tuoksu!!! Rexonat on usein varustettu aika tymäköin tuoksuin ja niin on tuokin, joten herkullinen tuoksu jää iholle pitkään pesun jälkeen. Jos ihastuit kesällä palavasti jo lopetettuun Virgin Mojitoon tai et ehtinyt hankkia sitä ajoissa niin kannattaa tsekata tuo. Ja onhan se hirmuisen paljon halvempaakin kuin TBS, Rexonan saa omakseen myöskin parilla eurolla. Ilmeisesti tuoksu on pysyvässä valikoimassa, koska siinä ei ole mitään Limited Edition -merkintää(tosin näkyy Cherry Burst -tuoksuakin edelleen lähes joka kaupassa, vaikka se oli olevinaan limited edition silloin pari vuotta sitten...). Hamstraan silti ehkä varulta muutaman pullon varastoon...Onko jompikumpi näistä sinulle tuttu?

15 kommenttia:

 1. Mä en ostanut Virgin mojitoa, vaikka mua kiinnostikin se, kun kaikki kehui. Tän Rexonan vois ostaa kokeiluun, kun on niin edullinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, jos yhtään kiinnostaa tuo tuoksu ja Rexonan versio on tosiaan lompakkoystävällisempi. :)

   Poista
 2. Dove on tuttu ja tykätty :) Tällä hetkellä käytössä on Nivean Shower Creme, muutoin olisin Dovea varmasti ostanut talvikäyttöön.

  Tuota Rexonaa taidan kyllä kokeilla, vaikuttaa kivan pirtsakalta tuoksulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvikäyttöön tuo Dove on kyllä mahtava, Nivea muistaakseni on hieman ohuempaa niin siitä en tykännyt näin paljon kun joskus kokeilin.

   Poista
 3. Ihanan paksun näköistä tuo Dove!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä varmaan paksuinta suihkugeeliä mitä oon koskaan kokeillut ja tuntuu niin ihanalta iholla <3

   Poista
 4. Minäkin kävin Tokmannilta nuo molemmat Rexonan suihkugeelit kun ne oli niin halpoja.
  Tuolla ne jonon jatkona odottaa vuoroaan kun jostain syystä noita on taas kertynyt :)

  VastaaPoista
 5. Olen tuota hyllyllä katsellut, mutta en ole ostanut :D Mojitotkin tosin on käyttämättä.

  Se kirsikka oli omaan nenään aika tylsä, mutta kyllä sitä yhden pullon käytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen mojitoja hillonnut kaapissa, ettei ne vain loppuisi, mutta nyt viimein voi käyttää niitä pois :D Kirsikasta en mäkään tykännyt, koska mun nenään se jotenkin haisi ihan anikselta eikä kirsikalta. Ja muutenkin se tuoksu oli aika laimea.

   Poista
 6. Rexona alkoi kiinnostamaan, koska mojitotuoksu oli tosi hyvä :)

  VastaaPoista
 7. Tuota Rexonaa on ihan kokeiltava :)

  VastaaPoista