12. tammikuuta 2016

Secret Concealer


Sain joskus demona Oriflame Giordani Gold Secret Concealerin, joka on voidemainen puikkomuodossa oleva peiteaine. Otin sen innolla käyttöön jo joskus kesällä, koska pakkaus oli kaunis ja mielestäni myös todella kätevä kun ei tarvitse tuubien kanssa pelata ja tuollainen sujahtaa matkallakin meikkipussiin näppärästi. Puikko lupasi myös peittää täydellisesti ja häivyttyä helposti kerääntymättä juonteisiin. Sen koostumus sisältää myös ikääntymistä ehkäisevää kasviuutetta, koska Giordanit on pääosin suunnattu kypsemmille rouville.


Sain sävyn light ja se todella on vaalea jopa kalmankalpeaa käteni ihoa vasten. Sävy on myös aika keltainen eli se taittaa hyvin silmänalusten sinisyyttä, joka minulla on ongelmana. Voide ei tuoksu juuri miltään, joten se sopii myös hajusteita karttavalle. Puikko levittyy pehmeästi ja tasaisesti, mutta on yllättävän kuiva. Pelkäsin kuivuuden olevan ongelma, kuten aikaisemmin testaamieni voidemaisten peiteaineiden kanssa on ollut.

Pelkoni oli kuitenkin pääosin turha. Vaikka Secret Concealer on kuivahko levittäessä, sormilla taputellessa se häivyttyy iholle pehmeästi ja tasaisesti. Peittäen toki samalla kiitettävästi ja tarpeeksi vaalea sävy kirkastaa silmänalusia myös. Kuivuudesta ei ole tietoakaan, mutta silti voide "lukkiutuu" iholle ja ei liikahda siitä mihinkään. Häivytys on siis tehtävä nopeasti alue kerrallaan, ennen kuin voide jämähtää yhteen kohtaan. Siten se ei myös liiku päivän aikana mihinkään, eikä välttämättä tarvitse puuteria. Täydellisimmän tuloksen saa Beauty Blenderillä, etenkin pikkuruisilla micro.mineillä, mutta useimmiten aamukiireessä vetäisen sen vain sormin.

Vasen puoli ilman peitevoidetta ja oikeassa kerros Secret Concealeria. Kuvaa ottaessa oli erittäin huono meikkipäivä ja sotkin esim. ripsarilla, joten älkää välittäkö muuten suttuisesta meikistä. Alaripsiraja on myös meikkaamatta, koska tein sen vasta peitevoiteen jälkeen.

Pari pientä ongelmaa kuitenkin olen tässä puolen vuoden aikana havainnut. Nyt kovien pakkasten aikaan en oikein pärjää ihoni kanssa, se on hirveän pintakuiva ja kiristelevä etenkin kulmakarvojen välistä ja leuasta. Niissä kohdissa Secret Concealer korostaa jokaisen kuivan rakeisen kohdan ja jämähtää huokosiinkin niin, että iho näyttää pilkulliselta. Sen perusteella en suosittelisi voidetta kuivaihoisille, ainakaan ilman todella hyvää pohjustajaa. Kesäisin, kun ihoni on rasvaisempi, voide toimii moitteetta niilläkin alueilla. Usein jos Secret jää liian kuivaksi, lisään päälle nestemäistä peitevoidetta(niistä tulossa postaus myöhemmin) ja se vähän kosteuttaa ihoa.

Puikko on myös todella riittoisa. Olen kesästä asti käyttänyt sitä lähes joka meikissä, jonka olen tehnyt ja silti siitä ei ole vielä puoliakaan kulunut.

Molemmat silmät valmiina

Jos siis olet etsinyt oikeasti pysyvää, peittävää ja vaaleaa peiteainetta, niin suosittelen tsekkaamaan tämän. Ainakin jos omaat normaalin tai rasvaisen ihon, kuivaihoisten ehkä kannattaa katsella jokin muu peitevoide. Jos et ihan kalkkilaivan kapteeni ole, on saatavilla myös hieman tummempi Medium-sävy. Hintaa puikolla on normaalihinnalla 18 euroa, mutta Oriflamelle tyypillisesti se on usein tarjouksessa.

Mikä on suosikkipeitevoiteesi?

6 kommenttia:

 1. Minä olen tykästynyt korealaiseen Misshan peitevoiteeseen, joka on ohut ja voidemainen, mutta pigmenttipitoinen, eikä maksa montaa euroa. Lisää voi lukea blogistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä katsomassa kunhan ehdin :) Missha kyllä merkkinä on kiinnostanut, en vain ole toistaiseksi saanut aikaiseksi tilata.

   Poista
 2. Mä jo innostuin, mutta sitten luin ei kuivalle iholle. :( Max Factor meni tosiaan lopettamaan Erace peitepuikon joka on ollut mun ehdoton suosikki silmänalusille ja finnien peittoon ja olen tällä hetkellä todella epätoivoinen ja kova etsintä käynnissä, että löytäisin jotain yhtä hyvää. Haluan nimenomaan, että tuote olisi puikossa, nestemäiset ei kiinnosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, se on inhottavaa kun suosikkituote lopetetaan. Secretiä en tosiaan osaa suositella kuivalle iholle kun se näyttää röpelöt ainakin omalla ihollani kuivissa länteissä. Finnit kyllä peittyvät erinomaisesti. Toivottavasti löydät omalle ihollesi sopivan jostain :)

   Poista
 3. Tällä hetkellä on käytössä Avenen Couvrance, taattua apteekkilaatua 😊 sopii loistavasti omalle kuivalle ja herkälle iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun täällä apteekki ei myy meikkejä niin en pääse hiplailemaan apteekkimeikkejä ollenkaan, niissä on niin paljon kivalta vaikuttavia. :)

   Poista