18. helmikuuta 2016

Ainutlaatuinen kulmatuote: Wunderbrow


Kuten jo mainitsin ostospostauksessa niin ShyToBuy.fi lähestyi minua jokin aika sitten ja sain testiin pari tuotetta. Yksi niistä oli minulle ihan uudenlainen kulmatuote nimeltä Wunderbrow. Tiedän kyllä monenlaisia kulmatuotteita, mutten koskaan ole törmännyt tällä tavalla toimivaan.


Tuotteen tehokkuus perustuu sen Permafix geelin teknologiaan eli tuote tarttuu mikrokuitujen avulla niin kulmakarvoihin kuin ihoonkin. Tuote sisältää etyleeniä, propyleeniä ja styreeniä, jotka levityksen jälkeen muuttuvat vahaksi ja siten useimmiten säilyvät perinteisiä kulmatuotteita pidempään.


Tuotetta levitetään siveltimen avulla kulmiin haluttuihin kohtiin ja sen jälkeen kulmat vielä harjataan auki pakkauksessa mukana tulevalla harjalla. Levityksessä ja harjaamisessa saa olla melko nopea, koska tuote kuivuu vahamaisen jäykäksi aika nopsaan. Wunderbrow on kuitenkin mielestäni hyvin helppo käyttää, joten nopea levitys ei ole ongelma parin harjoittelukerran jälkeen. Parhaimmaksi tavaksi havaitsin kuitenkin tehdä kulmat osioissa, eli vaikka ensin puolet ja harjata se auki ja sitten viimeistellä loput. Tai miksei vaikka kolmessa osassa, alku, kaari ja häntä.

Tärkeintä levityksessä on tehdä pohjatyö kunnolla. Eli puhdistaa iholta kaikki mahdollinen pois, koska voiteet sun muut kasvotuotteet, varsinkin öljyt, heikentävät tuotteen pysymistä. Ihon on oltava aivan puhdas.


Siveltimen sanotaan olevan kynämäinen, mutta omissa kulmissani ainakin parhaaksi tavaksi levittää osoittautui ylimääräisen tuotteen pyyhkiminen hylsyn reunoihin, jolloin siveltimestä tuli litteä ja tarkka.


Wunderbrow:ta saa neljässä eri sävyssä, omani on keskiruskea, joka on nimensä mukaisesti aika keskiruskea ja kylmä sävy. Lämpimämpi sävy vaikkapa punapäille on kastanja ja blondeille on vaalea sävy. Ihan tummimmille kulmille on lähes musta tummanruskea.


Siveltimellä saa kahdenlaista jälkeä, lappeellaan levitettynä jäljestä tulee pehmeän utuista, juuri sopivaa täyttämään aukkoja kulmissa. Omat kulmani ovat pelkiltään(ylinnä) melko tuuheat ja niihin kaipaankin lähinnä vain aukkojen täyttöä ja myös kaaren korostamista. Toisessa kuvassa kuvan vasen puoli on käsitelty Wunderbrow:lla ja toinen on vielä paljas. Alimmassa kuvassa molemmissa on käytetty tuotetta.

Tykkään lopputuloksesta, koska se on luonnollinen, kaikkein viimeisimmäksi haluan mitään 'instabrow'-kulmia eli niitä huippuunsa viritettyjä ja millintarkasti piirrettyjä palkkeja. Haluan vain vähän parannella olemassa olevia kulmiani. Ja sen Wunderbrow todella tekee.

Luonnollisen lopputuloksen lisäksi Wunderbrow:n avulla voi skipata täysin yhden tuotteen. Nimittäin kulmageelin. Ennen tätä tuotetta tein kulmani vain luomivärillä ja vetäisin päälle kulmageelin. Wunderbrow kuivuu vahamaiseksi ja jäykistää kulmat tasan siihen kohtaan, mihin ne jäävät. Karvat eivät siitä liikahda! Joten kulmageelille ei ole mitään tarvetta. Wunderbrow on vähän kuin kulmaväri ja -vaha samassa tuotteessa.

Kulmat keinovalaistuksessa sen jälkeen kun illalla poistin meikin silmämeikinpoistoaineella ja puhdistin ihon kasvoharjalla.


Kolmas erittäin hyvä ominaisuus on kestävyys. Olen tässä viikkojen aikana pistänyt Wunderbrow:n todelliseen testiin ja yrittänyt poistella sitä ties millä. Kokeilin kasvoharjalla pyyhkäistä kulmien yli samalla kun muuten harjasin kasvot, Wunderbrow ei liikahtanutkaan. Samoin kävi vanulapun ja silmämeikinpoistoaineen kanssa. Normaali suihkukaan ei irrottanut kulmista väriä. Nukkuessa tuotetta ei hankautunut valkoiseen tyynyyni ja kulmat olivat aamullakin vielä iskussa. Oikein hankaamalla saattoi saada pois väriä iholta, mutta karvoissa se pysyi tiukasti. Wunderbrow lähtee vain kulumalla ja siten suihkussa tehty kasvokuorinta lopulta vei siitä voiton.


Jos kuitenkin haluaa Wunderbrown pois heti, on sille oma Wundercleanse-putsari, joka irrottaa värin pois vaivattomasti. Kirkasta geeliä hierotaan iholle ja se hoitaa puhdistuksen muodostamalla misellejä, eli on vähän niin kuin misellivesi geelimuodossa. Puhdistusaine myös samalla kosteuttaa, eikä vahingoita karvatuppeja. Kulmakarvojen lisäksi Wundercleansella voi puhdistaa koko kasvotkin, mutta tuubi on niin pieni, että olen pyhittänyt sen vain kulmien puhdistukseen.

Kokonaisuutena tykästyin Wunderbrow-kulmaväriin kovasti ja se taitaa nousta uudeksi suosikikseni. En ole oikein osannut käyttää kulmakyniä tai -geelejä ja siksi aina tein kulmat luomivärillä. Wunderbrow on niin helppo käyttää, että se on saapumisestaan asti ollut joka meikissä mukana. Plussaa on myös useiden päivien kesto, ei tarvitse aivan joka aamu kulmia vääntää.

Wunderbrown hinta on 26,95€ ja Wundercleanse maksaa 14,95€, niitä voi ostaa Shytobuy.fi:stä.


Onko Wunderbrow tuttu?

*Tuote saatu testiin, mutta mielipiteet ovat omiani. En hyödy postauksen linkeistä*

2 kommenttia: