11. helmikuuta 2016

Million Gloss Crystal OilSchwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oilissa on kaikki mahtipontista. Nimi luo heti mielikuvan, että nyt on jotain hienoa. Mielettömän upea, täydellisen sinisen sävyinen ja holopaljeteilla koristeltu pullo vielä tuo lisää bling blingiä. Ainoastaan tuo vaalea pumppu saisi olla eri värinen, se pistää niin silmään huonolla tavalla. Ihailin sarjan pulloja pitkään kaupoissa hiustuotteiden ohi kulkiessani, onhan sarja julkaistu jo pari vuotta sitten. Pullo houkutteli aina vain enemmän, viimein näin sen tarjouksessa ja olin käyttänyt hiusöljyvarastoni siihen pisteeseen, että minulla oli lupa ostaa uusi.


Marketin hiustuotehyllyn jalokivi on suunnattu pohjoismaisille ohuille ja hennoille hiuksille. Omani eivät ole hennot, eivätkä ohuet, mutta jo ensimmäisellä käyttökerralla ihastuin öljyn koostumukseen. Se oli helppo levittää hiuksiin ja mikä parasta, se ei lähmännyt käsiä lainkaan. Öljyissä(ja kaikessa muussakin) inhoan juuri sitä rasvaisen öljyistä tunnetta, joka käsiin jää. Ihoni ei ime sitä itseensä ja se on vaikea pestä pois. Crystal Oilin kanssa siitä ei ole huolta. Kevyen koostumuksen ansiosta se ei myöskään latista hiuksia tai tee niistä likaisen näköisiä.

Yritin kuvata öljyn koostumusta, mutta kirkas öljy ei paljon lautasen alareunalta erotu, no, ihailkaa edes pulloa...Nestemäistä keratiinia sisältävä öljy lupaa kapseloida jokaisen hiuksen erikseen erityisellä tekniikalla, siten hiusten kiilto säilyy pitkään ja öljy samalla korjaa vaurioituneiden hiusten rakennetta. Incistä löytyy heti alkuun pari silikonia, joten luulisin tuon "kapselin" olevan lähinnä niiden ansiota, mutta minua silikoni ei haittaa kunhan hiukset silottuvat. Kuiville latvoilleni se on siis täydellistä. Öljyn jäljiltä hiukset jäävätkin upean pehmeiksi ja kiiltäviksi, pörrölatvat siloittuvat saman tien. Latvat ovat samalla myös hyvin eloisat ja sellaiset luonnollisen näköiset. Ei lainkaan öljymäistä latteutta tai elottomuutta.

Vasemmalla puhtaat, edellisenä iltana pestyt ja harjatut hiukset, oikealla öljyn lisäämisen  ja harjaamisen jälkeen

Ihastuin hurjasti myös öljyn tuoksuun. Tuoksua en osaa kovin hyvin kuvailla, se on hyvin makea ja kukkainen. Muistuttaa etäisesti Moroccanoilin tyyppistä, mutta ei ole lainkaan niin mummomainen. Hiuksissa öljyn kukkaisuus vielä korostuu. Todella herkku ja usein tuon laittamisen jälkeen nuuskuttelen hiuksia loppuillan. Samoin liikkuessa aina välillä ihanaa tuoksua tulee kevyt tuulahdus nenään.Olen käyttänyt tähän mennessä öljyä vain suihkun jälkeen jo kuivuneisiin hiuksiin, jotta pörröt silottuvat. Öljyä voi käyttää lisäksi neljällä muullakin tavalla. Hiukset voi hoitaa öljyllä ennen shampoopesua tai sekoittaa öljyä suoraan shampooseen(toim. huom. miksei myös hoitoaineeseen). Öljy toimii myös muotoilutuotteena antamassa kiiltoa ja sileyttä, netistä löysin muutamilta sivuilta maininnan myös lämpösuojana käyttämisestä föönauksessa. Siinä se voi ehkä toimiakin kun lämpö ei ole hirmuisen korkea, mutta muuten en uskaltaisi kyllä sitä lämpösuojaksi laittaa. Pakkauksessa ei mainita mitään asiasta. Ennen pesua tai pesun aikana en halua tuotetta käyttää, koska suurin osa siitä päätyisi kuitenkin veden mukana lattiakaivoon ja haluan käyttää joka pisaran arvokasta öljyä niin, että se myös pysyy hiuksissani. Paitsi ettei öljy ole kovin arvokasta, ainakaan hinnaltaan. Normaalihinta on noin 7-8 euron luokkaa eli varsin edullinen näin loistavasta tuotteesta. Taidan ostaa shampoon ja hoitoaineenkin testiin...

Onko Million Gloss -sarja tuttu?

4 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt tuota öljyä jo varmaan kaksi vuotta tai siitä asti kun se markkinoille ilmestyi, enkä suostu sitä toiseen vaihtamaan. Itsekin tykkään siitä ettei öljy tahmaa käsiä, yleensä jätänkin sen käsiin hiusten öljyämisen jälkeen, toimii näin myös käsivoiteena. Tuoksu on aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten makee pullo! En ole käyttänyt Million Glosseja, mutta muita öljyjä kyllä, Kerastaselta löytyy mun suosikit. :)

  VastaaPoista
 3. Olen käyttänyt sarjan hoitoainetta ja en voi sanoa tykänneeni. Mutta tuo öljy vaikuttaa mielenkiintoiselta...

  VastaaPoista
 4. Tää vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista