26. lokakuuta 2016

Syys-lokakuun loppuneet


Viime kuun loppuneista en tehnyt omaa postaustaan lainkaan, koska niitä oli niin vähän. Vain yksi suihkugeeli tyhjeni, joten siitä ei ihan loppuneet-postaukseksi ollut. Jätinkin sen odottamaan ja päätin tehdä postauksen vasta yhdessä lokakuun loppuneiden kanssa. Tässäpä siis loppuneet kahdelta kuukaudelta.


Oriflame HairX CC Cream
Toinen pullo jo tätä voidemaista suihkutettavaa hoitoainetta. Auttaa takkujen selvittämisessä ja silottaa hiuksista nätit. Tuoksukin on ihana. Kolmas pullo lähti käyttöön heti perään.

Oriflame Love Nature Shampoo - Elderflower & Apple
Monen asiakkaani suosikkishampoo. Normaaleille hiuksille ja pesee aika tehokkaasti ihan natisevaksi. Omille hiuksilleni ehkä turhan tehokasta joka pesulla, joten käytin vain satunnaisesti kun hiukset kaipasivat kunnon pesua. Ihana omenainen tuoksu hieman kukkaisella vivahteella. Näkyi muistaakseni poistuvan valikoimasta, joten varmasti harmi monelle.

I Love... Lemon Sorbet Bath & Shower Cream
Meni käsisaippuana enimmäkseen, koska mulla on ihan liikaa suihkugeelejä ja ennemmin laitan niitä käsisaippuaksi kuin alan erikseen ostamaan käsisaippuaa. Pirteän keltainen suihkugeeli tuoksui aika teollisen sitruunaiselta, ei sorbetilta ainakaan. Enemmän ehkä joltakin sitruunaleivokselta. Tuoksu on kiva, mutta iso pullo on hidas käyttää ja kyllästyn nopeasti joten tämä oli hyvä valinta käsisaippuaksi.

Herbina Syväpuhdistava Shampoo - Karviainen ja lehmus
Hyvä ihan marketeista löytyvä syväpuhdistava. Tuoksu on ihana, sellainen vähän (vihreä) viinirypälemäinen eli tuoksuisiko se sitten karviaiselta. Halpaa ja helppoa ostaa kauppareissulla, joten ostan varmasti lisääkin. Pesee hiukset tehokkaasti ja todella natisevaksi, joten kaikki mönjät irtoavat. Suomalaisuudesta plussaa.


Pepsodent White Now Gold
Voi onnen päivää kun tämäkin loppui. Olen hampaita kiristellen käyttänyt sitä iltaisin hampaita pestessä ja aamupesulla sitten jotain ihan muuta tahnaa. Itse tehossa ei ole mitään vikaa, tahnalla saa hampaat puhtaaksi ja sen maku ei ole liian voimakas. Mutta kun se on älyttömän sinistä ja sotkee i-h-a-n joka paikan. Kieli on sininen, hampaat on siniset, huulet on siniset, harja on sininen, lavuaari on sininen... Jenna Marblesilla on vanha Everything Is Glue -laulu ja tämän kanssa saisi glue-sanan tilalle vaihtaa blue-sanan. En osta ikinä enää.

Oriflame Aqua Refresh Face Mask
Enimmäkseen talviaikaan käytössä ollut kasvonaamio. Vähän sellainen geelin ja voiteen välimuoto, joka kosteutti tosi hyvin talven kuivattamaa ihoa. Raikkaan merellinen tuoksu, saattoi nipistellä kuivimmissa kohdissa eli poskilla enimmäkseen ja tuntui muutenkin viileältä iholla. Voisin käyttää lisääkin, muttei ole enää valikoimassa.

Colgate Suuvesi - Cool Mint
Cittarista heräteostona eurolla hankittu, koska minipullo oli niin söpö. Ajattelin ottaa sen matkoille mukaan, mutta kuten kuvasta näkyy niin korkki petti ekalla käyttökerralla. Jäi sitten kotikäyttöön kun ei tuota voinut mukaan ottaa vuotavana. Mieto maku maistui tosi hyvältä ja piti hengityksen raikkaampana aika pitkään. Ei polta suuta niin kuin vaikka Listerine. Pitääkin tutkia jos löytäisin täysikokoisen pullon kaupasta.

Oriflame Essentials Daily Scrub Cleanser
Ihan suosikkini kuorivista putsareista. Todella tehokas, mutta kasvoharjan käyttämisen myötä sille ei ole niin usein tarvetta. Ei enää saatavilla, mutta hamstrattuna kaapista löytyy vielä yksi tuubi, joka lähti käyttöön heti perään.

Feminelle Protecting Intimate Wash - Aloe Vera
Olen kokeillut suunnilleen kaikkia Oriflamen intiimipesuja ja tämä on ehkä suosikkini. Tekee minkä pitääkin, tuoksu on kivan aloemainen. Otin uuden jo käyttöön.


Pierre René Single Eyeshadow - 56
Ihonvärinen mattainen luomiväri, koostumukseltaan melko kovaa ja ei irronnut siveltimeen kovin hyvin, joten sitä piti pakata luomelle tuolla applikaattorilla tai sormella. Ei peittänyt paljoa, mutta toimi ihan hyvin häivytyksessä apuna.

Oriflame Very Me Colour Mania Balm - Grapefruit Kiss
Kaikista neljästä sarjan eri huulivoiteesta tämä oli värittömin, joten kuorrutin sillä huulet yöksi, taisi se välillä seikkailla käsilaukussakin. Tykkään kovasti näistä, ne kosteuttavat hyvin ja ovat muutenkin miellyttävän tuntuisia huulilla. Tuoksu tässä oli karkkimainen ja vähän kirpeä, kuin jokin sellainen kova sitruskarkki. Vielä kolme eri tuoksua/sävyä jäljellä, joten uutta en varmaankaan hanki. Muuten kyllä käyttäisin mielelläni lisää.

Oriflame Pure Nature Purifying Blemish Solver - Organic Tea Tree & Rosemary
Hoitoneste finneille ja nimestä arvatenkin tuoksui hyvin yrttiseltä ja teepuumaiselta. Yleensä kaikki teepuuöljyt ja vastaavat ovat iholleni liikaa, mutta tämä toimi hyvin. Kestää käytössä ikuisuuden ja kasvojen pesun jälkeen on helppo töpötellä sienimäisellä applikaattorilla nestettä näppyjen päälle. Ei ole niin ihmetuote kuin merkin SOS-geeli, mutta nopeuttaa näppyjen katoamista huomattavasti.

W7 The Fixer
Kiinnityssuihke, joka todella pidensi meikin kestoa huomattavasti. Ostin jo uuden, pullo vain on niin harmittavan pieni, ettei siitä riitä mahdottoman pitkään. Kunpa tekisivät isompia pulloja. Ainoana miinuksena on vähän ronski sumutin, suihke saisi olla hienojakoisempaa. Välillä tulee suurempia pisaroita. Silti tähän mennessä ainoa suihke, joka on toiminut.

Oriflame Eyes Wide Open Mascara - Black
Suosikkiripsarini, joka toimii loistavasti ripsilleni. Heti avaamisen jälkeen massa on vähän turhan märkää, mutta pikkuisen kuivahdettuaan ihan huippu. Ei periaatteessa tarvitsisi taivutinta, mutta taivutan ripset silti ja ripsari pitää taivutukset hienosti. Erottelee ja tuuheuttaa. Oriflamen kaikki ripsarit ovat säänkestäviä, joten tämäkin kestää silmän vuotamiset ja tihkusateet, eikä varise päivän aikana. Otin käyttöön jo uuden, mutta välillä kyllä pitäisi pakottaa itsensä käyttämään muitakin ripsareita. En vain halua pitää kymmentä ripsaria auki samaan aikaan.


2 kommenttia:

  1. Onkohan tuo Daily Scrub Cleanser miten lähellä sitä uutta kuorintaa? Tulikos se nyt viime jaksolla myyntiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en ole vielä ehtinyt testata, vaikka sain sen ilmaisena demona tuossa joskus. Pitääkin yrittää saada se testattua piakkoin ja tehdä oma postauksensa. Ainakin se vaikutti tosi hienojakoiselta.

      Poista