4. tammikuuta 2017

Joulukuun loppuneet


Joulukuussa ei mahdottomasti tuotteita loppunut. Sattuneesta syystä meni pari ekaa viikkoa lähinnä vain sängynpohjalla makoillessa, joten ei siinä paljoa ihonhoito kiinnostanut tai meikkaaminen varsinkaan. Mutta suihkussa oli välillä pakko käydä ja se näkyy näissä. Samoin kuin se, että loppukuusta elvytin hieman ihoa naamioilla kun se lipsahti huonoon kuntoon, hilseileväksi asti.


Oriflame Nature Secrets Conditioner Elderflower & Apple
Normaaleille hiuksille tarkoitettuna hoitoaine ei ole mitenkään erityisen tehokas, mutta silti silotteli hiukset ihan hyvin varsinkin tuon shampoon jäljiltä. Tuoksuu ihanan omenaiselta, mutta sarja jäi juuri valikoimasta pois. Kaikki hyvät aina lopetetaan, vaikken tätä tuotetta niin jää kaipaamaan, mutta shampoota ja hoitoainesuihketta jään.

Oriflame Nature Secrets Shampoo Elderflower & Apple
Saman sarjan shampoo ja omaa tietenkin samaisen ihanan tuoksun. Pesee todella tehokkaasti ja tekee hiukset narskuvaksi luoden samalla aika takkupesän, joten hoitoaine on tarpeen. Joka pesukerralle turhan pesevä, mutta silloin tällöin tehokkaampaa pesua kaivatessa hyvä. Yksi suosikkejani ja myös monet asiakkaat hamstraavat näitä jättipulloja.

Oriflame Nature Secrets Colour Care Hair Mask Almond Oil & Strawberry
Lopetuslistalla keikkui tämäkin sarja, mikä on myös harmi. Mansikkajogurtin tuoksuinen sarja oli toinen suosikkejani. Naamio purkissa myös näyttää aivan mansikkajogurtilta. Hoitaa erittäin tehokkaasti hiukset silkinsileäksi, joten harmi kun se poistuu valikoimasta. Näitä ehdin käyttää lukuisia purkkeja.


The Body Shop Vitamin E Sink-In Moisture Mask
Joulukalenterista joku vuosi sitten tullut, mutta hillosin sitä varastossa näinkin kauan kun vähän unohdin sen olemassaolon. Nyt kuitenkin suruajan johdosta tuo ihonhoito jäi vähän vähemmälle hetkeksi ja siten poskien iho kuivui hilseileväksi asti. Otin avuksi tämän. Ohuehko voide tuoksuu perusvoiteen ja viljan tuoksun sekoitukselta, ei mitenkään erityisen hyvältä, muttei sietämättömältäkään. Kirveli aika reippaanlaisesti juurikin poskissa, siihen pisteeseen asti, että posket tuntuivat turtuneen kokonaan. Mietin jo pitääkö mun heti pestä naamio pois. Kirvely onneksi laantui hetken kuluttua ja sain pitää naamion kasvoilla. Lopun aikaa naamio oli miellyttävän tuntuinen ja alta paljastui oikein tehokkaasti kosteutettu pehmeä iho.

Oriflame Milk & Honey Gold Eye Cream
Näitäkin on tullut käytettyä lukuisia tuubeja, mutta tämä ehkä jäi viimeiseksi. Aikaisemmin ei ole ollut ongelmaa, mutta jossain vaiheessa alkoi iltaisin ennen nukkumaanmenoa kutittaa silmiä ärsyttävästi sisänurkasta. Jäljitin kutinan lähteeksi lopulta tämän, koska kokeilin olla laittamatta sy-voidetta ja kutinaa ei ollut. Olen syötynä hunajalle allerginen ja näköjään nyt alkoi tämänkin sisältämä hunaja ärsyttää ulkoisesti. Onneksi voide oli siinä vaiheessa jo aika vähissä niin sain sen käytettyä loppuun. Muuten kyllä tykkäsin voiteesta, mutta ei voi mitään.

Herbina Fresh Mattageelivoide
Taisin hankkia voiteen Tokmannin alelaarista eurolla. Voide kuitenkin oli pettymys niin kuin Mimosa taisi kommenteissa silloin varoitellakin. Paksu, jotenkin tosi tahmainen ja raskaan tunkkaisen oloinen voide ei kosteuttanut riittävästi ja vain lisäsi kiiltoa.

Oriflame Love Nature Blueberry Smoothie Face Mask
Minisetin eka tuote loppui, laventelinvärinen kosteuttava naamio oli kiva tuttavuus. Se tuntui rentouttavalta ja kosteutti ihoa hyvin. Tuoksuikin herkullisen mustikkaiselta. Sitä kuitenkin tarvitsi suhteellisen paljon, koska tuote imeytyi niin nopeasti ihoon. Tuubista riitti noin viiteen käyttökertaan. Hyvin voisin käyttää lisääkin jos sitä saisi ostettua yksinään.

8 kommenttia:

  1. Voi eiiiii, tuo mansikkasarja oli niin hyvä :( Itse käytin shampoota ja hoitoainetta tuoksun vuoksi useamman purkin.

    Nyt käytössä tuon Elderflower & apple -sarjan suihke ja pöh, jos sekin loppuu :D

    Mitäköhän tulee tilalle, vai uudistuuko pakkaukset tmv.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mitä noille Love Nature hiustuotteille on tapahtumassa kun ne kaikki poistuu. Kasvotuotteet sentään jää. Toivottavasti vain uudistuisivat, koska tykkäsin noista, mutta voi tietysti tulla uusia versioitakin tilalle. Aika näyttää.

      Poista
    2. Kurkkasin kakkoskuvastosta, niin Optimalsit lähtee myös pois. Harmi kun ei ole enää täällä jaksoinfoja, niin ei pysy kärryillä :D

      Kakkoskuvastoon oli tullut uudistettuna NovaAge Time Restoret.

      Poista
    3. Jotain isompaa siellä sit on meneillään, mäkin oon vähän pihalla nykyään kun kaikki paperit ja tollaset menee tonne vanhempien luo kun asiakkaat on siellä :D Ja mun alueen pääpaikka on vantaa niin en pääse just mihinkään jaksokokouksiin.

      Poista
  2. Mullaki toi Body Shopin naamio kirveli tosi paljon. Vaikka muuten kosteutti hyvin, niin kirvelyn takia en hanki uutta enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, etten ole ainoa. Harmi kyllä tuo kirvely kun muuten oli kiva naamio.

      Poista
  3. Hei! Luin vasta nyt koirasi kuolemasta. Otan osaa! Sama suru osui meille lokakuussa, oli kyllä odotettavissa kun mummeli oli 15 v, mutta silti se oli tosi murheellista. Tsemppiä sinulle ja toiselle koiralle. Silläkään ei oo helppoa ilman kaveria.. meille jäi kans toinen koira.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osanotot myös koirasi johdosta, rakkaan perheenjäsenen menettäminen on aina vaikeaa, oli kuolema odotettu tai ei. Oma koirani oli 10v eli vähän nuorempi, mutta olihan se isoksi koiraksi jo iäkäs. Toinen koira onneksi on jo toipunut enimmäkseen, ensimmäiset viikot se oli vähän allapäin kun kaveri ei enää tullut kotiin ja se ei ymmärtänyt mihin se hävisi. Mutta näyttää se nyt jo sopeutuneen tilanteeseen ja toivottavasti teillekin jäänyt koira pärjäilee jo hyvin. :)

      Poista