8. helmikuuta 2017

Miniarviot Oriflamen siveltimistä: Kasvomeikkisiveltimet


Edellisessä osassa käytiin läpi silmämeikkisiveltimet Oriflamen valikoimasta ja tässä loput eli kasvomeikkisiveltimet. Kuten aikaisemminkin, siveltimien nimen perään on merkitty niiden normaalihinta, ne ovat usein tarjouksessa joten tarjouksia kannattaa bongailla. Myös valmistusmateriaali on merkitty. Pahoittelut myös, etten ole kuin käynyt hyväksymässä tulleet kommentit. Nyt on ollut hieman kiireitä, mutta yritän vastailla kommentteihin heti kun ehdin. :)


Professional Foundation Brush - 9,90€ - Nailon
Tästä siveltimestä kysyttiinkin vinkkejä käyttöön, koska se on meikkivoidesiveltimeksi aika lötkö. Karvat saisivat olla aavistuksen lyhyempiä ja karkeampia. Kiiltävänmusta sivellin tuntuu kovin muoviselta, vaikka synteettinen onkin, mutta jopa siihen nähden. Kokeilin levitystä useammallakin eri meikkivoiteella ja levitystyylillä, mutta aina siitä jäi siveltimenjälkiä iholle vaikka mitä teki eli tämä vaan ei toimi.
Suosittelenko? En

Giordani Gold Flat Foundation Brush - 10€ - Nailon
Hankin siveltimen muotonsa vuoksi, en ole ennen kokeillut tällaista lyhytkarvaista tasapäistä meikkivoidesivellintä. Yleensä levittelen meikkivoiteen Beauty Blenderillä, mutta kiva kokeilla toimisiko tämän muotoinen sivellin. Kooltaan se oli yllättävän pieni, joten lähdin kokeilemaan sitä aika epäileväisenä. Epäilyni olivat turhia, näppärä sivellin levitti meikkivoiteen todella helposti ja tasaisesti jättäen luonnollisen näköisen pinnan. Sillä oli helppo meikata varsinkin silmien ja nenän alue. Sivellin taipui helposti nenän muotoihin ja kulmakarvojen ympäryskin liukui tarkasti ja kulmia sotkematta. Tiiviit karvat eivät imaise meikkivoidetta sisäänsä, vaan käytön jälkeen sivellin näyttää kuin sitä ei olisi käytettykään ja pieni meikkivoidemäärä riittää pitkälle. Jää ehdottomasti vakiokäyttöön!
Suosittelenko? KylläProfessional Powder Brush - 9,90€ - Vuohenharjas
Olinkin kovasti jo uuden puuterisiveltimen tarpeessa, vanha on alkanut kasvavassa määrin tiputella karvoja aivan joka puolelle. Ihan hakemaani ei edustanut tämä yksilö, koska se on makuuni liian jäykkä ja kova. Haluaisin oikein ison ja pehmoisen puuterisiveltimen, jolla luoda kevyt huntu kasvoille. Tällä taas lähinnä saa pakattua puuteria alueille, jotka vaativat järeämpää puuterointia, mutta häivyttelyyn joutui vielä ottamaan vanhan siveltimen avuksi. Ja tästäkin lähtee aivan älyttömästi karvaa ja samaa olen lukenut edustajien omista ryhmistä.
Suosittelenko? En

Blush Brush - 9,90€ - Vuohenharjas
Oudon tasapäinen poskipunasiveltimeksi, mutta kuitenkin joustava ja pehmeä. Muodon vuoksi käyttö vaatii hieman totuttelua pyöreämpiin siveltimiin tottuneena. Pelkäsin lopputuloksen olevan katastrofi, mutta siveltimellä sai kuin saikin laitettua poskipunan vaivattomasti. Karvoja tästä irtoili suhteellisen runsaasti, joten se häiritsi hieman operaatiota. En oikein tiedä mitä ajatella siveltimestä.
Suosittelenko? Ehkä

Very Me Blush Brush - 5,90€ - Vuohenharjas
Very Me edustaa edullisinta linjaa ja on suunnattu teineille. Siksi tuotteetkaan eivät aina ole ihan sitä parasta laatua. Poskipunasiveltimeksi tämä on melko pieni ja turhan jäykkä mielestäni. Jäykkyyden takia sillä on vaikea kevyesti hipsutella poskipunaa iholle kerrostamalla, saati sitten häivytellä. Pieni koko on vaikea ellei omaa aivan siroa kasvojen rakennetta. Harjakset ovat myös oudon karheita ja niistä kuuluu kova kahina siveltimellä meikatessa. Vaikea sivellin käyttää, joten en meikkausta opettelevalle suosittelisi. Ennemmin investoi muutaman euron lisää tuohon toiseen poskipunasiveltimeen.
Suosittelenko? EnProfessional Concealer/Lip Brush - 4,90€ - Nailon
Tällainen onkin ollut käytössäni jo useamman vuoden ja se on hyväksi havaittu. Peitevoidetta en jotenkin osaa siveltimellä levittää vaan töpöttelen sen aina sormin. Mutta huulimeikissä sivellin on mainio. Kaksi eri kokoista päätä on kätevä ominaisuus, koska suuremmalla voi helposti levittää punan koko huulille ja pienempi pää on pikkutarkempaan työskentelyyn huulten reunoilla. Hintakaan ei kirpaise, joten voin suositella.
Suosittelenko? Kyllä


Edellisen osan huomioiden sivellinsetti oli ihan jees kokonaisuus. Muutamia heikompia yksilöitä, mutta muuten ihan hyvin toimivia siveltimiä sekä muutama erittäin hyväkin. Onko näissä postauksissa ollut jotain omaa suosikkiasi tai kiinnostuitko jostain uudesta tuttavuudesta?

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kommenttisi Professional foundation brushista :D En siis ollut maailman ainoa säätäjä sen kanssa vaan se ei oikeasti ole kovin professionaalista laatua ylipäätään...

    VastaaPoista