26. syyskuuta 2013

HedelmäenergiaaPirteän värinen pakkaus houkutteli kerran ostamaan Garnier Pure Active Fruit Energy Energising Purifying Gel -putsarin. Tykkäsin hirmuisen paljon Neutrogenan kirpakan tuoksuisesta Pink Grapefruit Facial Washista ja etenkin sen tuoksu oli mieleeni. Halusin kokeilla Garnierin vastaavaa jos siinä vaikka olisi yhtä hyvä tuoksu.

Tuoksu ei aivan Neutrogenan tasolle yltänyt, greippi siinä tuoksuu kyllä jonkin verran, mutta granaattiomena makeuttaa tuoksua ja muutenkin tuoksu on jotenkin teollisempi. Alun perin minun piti kirjoittaa näistä kahdesta tuotteesta vertailupostaus, mutta valmiiksi ottamani kuvat ovat jossain liian hyvässä tallessa ja Neutrogenan käytin loppuun jo aikoja sitten, joten uusia kuvia en saa otettua. Hupsista.

Puhdistusgeeli lupaa olla energisoiva ja toimia rasvoittuvalla iholla epäpuhtauksia vastaan. Se sisältää salisyylihappoa, greippi- ja granaattiomenauutetta sekä C-vitamiinijohdannaista. Ihonpuhdistuksessani suosin geelejä, koska ne olen käytännössä huomannut toimivimmaksi iholleni ja erityisesti pidän geeleistä, joilla saa kaiken hoidettua kerralla. Laiskana pesen meikit pois suihkussa, joten unelmaputsarini poistaisi meikin ja puhdistaisi ihon sopien myös silmille(lähes unelmiani vastaavan Garnier teki tuossa jokin aika sitten ja sitä hankin lisää heti kunhan putsarivarastoni alkavat olemaan vähän inhimillisemmän kokoisia).


Fruit Energyn kanssa tulee välttää silmänympärysihoa, joten siitä miinus. Muuten putsari onkin sitten ihan mainiota tavaraa. Ohuehko geeli levittyy kasvoille helposti, ei vaahtoa, mutta puhdistaa ihon erinomaisesti. Se on helppo huuhdella pois ja jälkeensä se jättää puhtaan ja kiillottoman ihon, mutta ei kuitenkaan tee ihosta superkiristävää kuten jotkin vastaavat rasvaisen ihon tuotteet ovat tehneet. Pientä kiristymistä on kuitenkin havaittavissa. Jotkin salisyylihappoa sisältävät putsarit myös satunnaisesti kirvelevät etenkin poskillani, mutta lähes koko pullon käytettyäni en ole sellaista havainnut Fruit Energyn kanssa. Plussaa vielä hygieenisestä pumppupullosta, tosin omassani ainakin pumppu on melko jäykkä ja sitä saa ihan kunnolla painaa ennen kuin mitään saa ulos.Oman ihoni epäpuhtaudet tulevat ja menevät mm. stressin ja ruokavalion mukaan, joten arviota tuon toimivuudesta niiden suhteen on hankala sanoa. Mutta ei iho tuon käytön aikana ainakaan huonompaan suuntaan ole mennyt.

Kokonaisuutena kelpo putsari, joka ei aivan suosikkieni joukkoon yllä, mutta ei missään tapauksessa ole huonokaan ja pullossa olevan tipan käytän mielelläni loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti