22. syyskuuta 2013

Loppuneita

Vieläkin näitä tyhjiä puteleita riittää. Muutaman blogissa jo aiemmin esitellyn matkakokoisen pakkauksen jätin poiskin tästä ja laitoin suoraan roskiin.


 HG-meikkivoiteeni Oriflame Everlasting Foundation sävyssä Fair Nude loppui. Siitä pitäisi tehdä oma juttunsa ja taidankin ottaa sen työn alle seuraavaksi. Lyhyesti sanottuna kuitenkin kaikin puolin täydellinen. Sopii rasvaiselle iholleni, mutta ei kuivata, peittää loistavasti, kestää koko päivän ja sävykin on juuri sopiva iholleni(yleensä joka meikkivoiteessa joudun sekoittelemaan sävyjä).


 Listerine -suuvesi loppui viimeinkin. Näin iso pullo kestää ikuisuuden. Alussa vähän turhan voimakkaan oloista, mutta vähitellen makuun tottui. Tosin kyllä sen jälkeenkin oli tosi usein niitä kertoja kun tuota purskuteltiin vedet silmissä. Vielä toinen pullo jäljellä ja sitten taidan hankkia vaikka sitä Zeroa jos se ei olisi ihan näin tymäkkää.


Toinen ikuisuustuote oli Rexona Fresh Mint -suihkugeeli, jonka hankin viimevuoden kesäkuussa. Alussa hyvin pesevä suihkugeeli oli viilentävä ja palelin oikeasti suihkun jälkeen. Sen takia en käyttänyt sitä talvella, mutta nyt taas kesällä otin sen käyttöön. Teho vain oli hävinnyt johonkin, koska ei se enää oikeastaan viilentänyt millään lailla. Haju tässä on makuuni liian voimakas, välillä silmät alkavat vuotamaan mintun takia ja nenä ainakin aukeaa joka kerta. Se olisi muuten ihan ok, mutta tuoksu kestää seuraavaan päivään ja leijuu ympärillä selkeästi havaittavana sotkien hajuvedenkin. Ja vaikka tämä onkin kai jonkinlainen unisex -suihkari niin tuoksu on kyllä melkoisen miehekäs.


Toinen liian voimakkaan tuoksuinen tuote oli Oriflame Nature Secrets Tea Tree & Mandarin Hand Gel. Käsidesi tuoksui tosi voimakkaasti teepuulle ja en erityisemmin pidä siitä tuoksusta. Mandariini ei paljon tuoksunut eikä tuoksu ollut millään lailla makea vaan pistävä vain. Supervoimakasta tuoksua laimensin sekoittamalla tyhjään vastaavaan pulloon puolet hajustamatonta käsidesiä ja puolet tätä. Silloin sain tästä siedettävää käyttää. Plussaa vielä siitä, että tämä ei kuivata käsiä.


Maybelline Watershine Glosseja olen käyttänyt aikaisemmin sävyn Cutie Pie ja nyt loppui Diamonds -sävy Rose Diamond, joka on tavallisia Watershineja glitterisempi. Kuitenkin tarpeeksi hillitty, että pystyin käyttämään sitä koulussakin. Sävy on ruskehtavan-violetin-vaaleanpunertava eikä se tuo huulille mitään sävyä. Watershinet ovat yksiä lempihuulikiiltojani, koska ne eivät ole liian tahmaisia ja ne kosteuttavat niin hyvin, että käytän niitä huulirasvan asemastakin. Siksi niitä on tullut hamstrattua poistomyynnistä ja käyttämättä on vielä 5 kappaletta (Cafe Latte, Natural Sunset, Peachy Pink, Cotton Candy ja Baby Pink)


Heräteostona hankittu euron verran maksanut Hello Kitty -hajuvesi tuoksui kaupassa kivalta, mutta perinteisesti se kotona sitten ei tuoksunutkaan hyvältä ja äärimmäisen huonosti ja hankalasti suunniteltu pullo tyhjeni vessatuoksuna.


 Näytteistä käytin
-Skin Recipe Cucumber Purifying Peel-Off Maskin(no joo, tämä nyt ei ole näyte, mutta näyttää siltä niin laitoin samaan kuvaan). Siitä oli oma juttunsa hetki sitten.

-Garnier Fructis Color Resist Fortifying Cream Shampoon. Hiukseni eivät ole värjätyt, mutta päätin käyttää näytteen kuitenkin pois.Shampoo tuoksuu makean mustikkaiselle ja tykkäsin tuoksusta kovasti. Cream Shampoo-nimestä oletin, että shampoo olisi paksua, mutta se onkin keskivertoa ehkä hieman ohuempaakin. Shampoo ei vaahdonnut kovin paljon mikä teki levittämisestä hieman hankalaa. Silikonia sisältävä shampoo ei takuttanut hiuksia ja pelkäsinkin, että se latistaisi hiukset. Mutta päinvastoin, hiusten kuivuttua ne olivat ilmavat, kevyet ja unelmanpehmeät.

-Lavera My Age Restoring Day Creamin, jota käytin kolme pussia. Ei ihan minulle tarkoitettu tuote, koska voide on ikääntymisen merkkejä vastaan, mutta päätin käyttää nuo näytteet kuitenkin. Ohut voide tuoksuu melko sekavalta, saan tuoksusta mieleeni vain kukkaistuoksun ja kardemumman. Voide on helppo levittää ja riittoisaa, 1ml pussi riitti kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Imeytyi tosi nopeasti eikä jättänyt iholle mitään kalvoa tai tahmaisuutta, mutta imeytymisen jälkeen hetken ajan ihoa kiristi hirmuisesti(saman huomasin myös toisessa Laveran rasvaisen ihon voiteessa eli käykö näin sitten jokaisessa merkin voiteessa).

-Oriflame Matte Control Foundationin sävyssä Porcelain. Löysin yhden pussin aikaisemmin loppunutta sävyä ja sekoitin sen vielä jäljellä olevan Natural Ivoryn kanssa, jotta pystyn käyttämään loputkin siitä. Sellaisenaan Natural Ivory on ihan liian tummaa ja Porcelain liian vaaleaa.


Aikaisemmin blogissa esiintyneitä loppujia olivat Nivea In-Shower, Girlz Only Party Nights Dry Shampoo, Artistry Moisture Rich Refreshing Toner sekä Oriflame LipSpa Therapy.


Ja sitten TAAS hajosi Girlz Onlyn kuivashampoopullo. Tuon Party Nightsin jälkeen otin käyttöön viimeisen merkin pullon eli Hazy Daysin ja se kesti jonkin aikaa kunnes se teki samalla tavalla kuin Dawn 'til Dusk. Onneksi oli viimeinen pullo ja uudelleen en enää noita osta kun kerran 2/6 on hajonnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti