13. syyskuuta 2013

Loppuneita

Purkkeja ja pulloja tyhjenee edelleen aika kovaa vauhtia kesän jäljiltä ja loppumaisillaan olevia tuotteitakin on tosi monta. Tässä taas yksi satsi loppuneita niin saa heittää nuo pois pyörimästä.


Oriflame Optimals Cleansing Gel oily skin loppui. Aikaisempi suosikkini Optimals Mattifying Foaming Gel lopetettiin ja tämä tuli tilalle. Odotin siltä suuria, mutta jouduin vähän pettymään. Kirkkaan geelin puhdistusteho ei ole paras mahdollinen ja tuoksukin on melko teollinen, vaikkakin raikas. Edeltäjässä rakastin sitä kuinka se teki ihosta mattaisen, silkinsileän ja pehmeän vaikkakin iho kiristi tosi paljon. Cleansing Gel ei kiristä ihoa kuin hieman, mutta ihosta se ei tee läheskään yhtä hyvän tuntuista kuin Foaming Gel. Geeli on myös aika paksua ja työlästä levittää iholle. Ja iho alkaa kiiltelemään melko pian puhdistuksen jälkeen. Haluan Foaming Gelin takaisin!


Käytän useampaa putsaria samaan aikaan vähän sen mukaan mitä iho minäkin päivänä tarvitsee. Kevyttä kuorintaa kaivatessa kuorivaa putsaria, "normaalina" päivänä rasvaisen ihon putsaria, kuivempana päivänä kosteuttavampaa ja kun eriasteiset näppylät alkoivat ottamaan vallan, käytin Oriflame Pure Skin Face Washia. Se puhdisti ihon hyvin jättäen sen raikkaaksi ja vähensi myös hieman näppylöiden määrää usein käytettynä. Tuoksukin oli neutraali ja mieto eikä saanut ihoa kiristämään kuin aavistuksen vaikka tällaiselta vähän voimakkaammalta putsarilta odotin armotonta kiristystä.


Suihkugeeleistä loppui Lumene Berry Refresh 2in1 Shower Gel & Scrub, josta juttua täällä. Heikoista kuorintatehoista huolimatta jään vähän kaipaamaan tätä jo senkin takia, että tuo pakkaus vain on niin kiva ja piristävän värinen.


Käsivoiteista käytin Oriflame 2 in 1 Protecting Hand & Nail Creamin. Olen äärimmäisen laiska rasvaamaan käsiä, teen sen ehkä kerran kuussa jos satun muistamaan. Olen siitä onnellisessa asemassa etteivät käteni juurikaan kuivu, joten en rasvaa käsiäni siksi, että tarvitsisin sitä vaan koska haluan vain saada nuo käytettyä pois. Tätä käytin ensin hetken käsivoiteena, mutta koska se ohuesta koostumuksesta huolimatta jätti kädet pitkäksi aikaa liukkaiksi, en jaksanut enää käyttää sitä. Kun jalkavoiteeni loppuivat kokonaan, päätin ottaa tuon jalkavoiteeksi. Siinä miedon tuoksuinen voide toimi mainiosti imeytyen kosteutta janoaviin jalkoihini nopeasti.


Kuivashampoissa Batiste Original on HG -tuotteeni, se puhdistaa hiukset parhaiten ja kohottaa niitä vaikken tuoksusta erityisemmin tykkääkään(edelleen noista sitrustuoksuista hiustuotteissa tulee vessanraikastinvibat). Samaa odotin tältä Blushiltakin, höystettynä vain paremmalla tuoksulla. Tuoksu kyllä oli parempi. Ei nyt huippuhyvä teollisine kukkaistuoksuineen, mutta parempi. Jostain syystä kuitenkin se kohotti hiuksia paljon heikommin, lähestulkoon olemattomasti ja päivinä jolloin hiukset olivat likaiset, ei se puhdistanut niitä melkein millään tavalla. Hankala sanoa oliko tämä vain maanantaikappale, mutta kai se on pysyteltävä siinä Originalissa ellei kaapissa odottava Tropical osoittaudu paremmaksi. Cherryä haluaisin myös kirsikkahulluna kokeilla, mutta en vain ole löytänyt sitä mistään ja netistä en viitsisi tilata.


Oriflame Discover Hawaii Aloha Beach -palasaippua kului loppuun. Siitä ei kauheasti ole sanottavaa, koska se oli samanlainen kuin muutkin käyttämäni palasaippuat. Pesi hyvin, mutta kuivatti ihoa jonkin verran niin käsien- kuin vartalonpesussakin. Tuoksu vain on tähänastisista paras. Ihanan trooppisen makea ja tykkään myös kovasti pakkausten väristä. Onneksi minulla on vielä saman sarjan suihkugeeli ja vartalokuorinta, jotta voin nauttia tuoksusta vielä pitkään.


Pitkästä aikaa loppui kasvovoide, jota oikeasti käytän kasvoille. Kasvoilleni sopimattomia voiteitahan olen käyttänyt ja kuluttanut loppuun decolteella ja kaulalla, joiden iho ei ole rasvoittuva vaan lähempänä normaalia. Ecollagen [3D+] Pore and Line Minimiser on huokosia ja pintaryppyjä pienentävä seerumi, joka on tarkoitettu 35+ ikäisille, mutta koska tarvitsin uuden seerumin ja tämä oli ainoa sopiva vaihtoehto sillä hetkellä, päätin tilata sen.

En käyttänyt seerumia päivittäin vaan silloin tällöin. Rasvaisen ihon voiteet eivät ihan aina riittäneet kosteuttamaan ihoa tarpeeksi vaan iho jäi kiristäväksi ja silloin lisäsin vielä tätä päälle. Välillä taas käytin sitä pelkästään, jolloin seerumi oli riittävä kosteuttamaan pintakuivan ihoni ilman yövoiteita. Seerumia voi käyttää myös päivävoiteen alla(ja tiedän tätä käytettävän meikinalusvoiteenakin), mutta en koskaan kosteuta ihoani aamulla(siitä ei hyvää seuraa, kokeiltu on vaikka millä päivävoiteella ja iho kiiltää hulluna koko päivän), joten siltä osin tämä jäi testaamatta. Päivävoiteetkin käytän yövoiteena.

Halusin seerumin, koska se lupasi pienentää ihohuokosia ja vielä vähentää ihon kiiltoakin. Ihon kiiltelyä se kyllä vähensi ja levityksen jälkeen iho tuntui silkinsileältä ja pehmeältä sekä ennen kaikkea oli mattainen. Huokosia en huomannut sen pienentävän, mutta niin ei ole tähän asti kyllä tehnyt mikään muukaan tuote joka sitä lupaa. Tuoksu on mieto ja ei oikein tuoksu miltään tietyltä. Koostumus on myös jännän rakeinen, sen huomaa pullon reunoilta, mutta iholla seerumi tuntuu silkkiseltä. Ehkäpä ostan tätä joskus lisää.


2 kommenttia:

 1. Ethän käytä yövoiteena sellaisia päivävoiteita joissa on suojakerroin, sillä se rasittaa ihoa :)

  T: Tuleva kosmetologi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä en onneksi ole käyttänyt suojakertoimellisia, mutta kertomaasi asiaa en kyllä tiennyt, joten nyt tiedän jatkossa käyttää yöllä vain suojakertoimettomia. Kiitos :)

   Poista