14. syyskuuta 2013

Ostoksia

Vaarallista lukea sähköpostia näköjään. Sähköpostiosoite, jossa käyn todella harvoin, koska sinne tulee pääasiassa vain mainoksia, sisälsi sunnuntai-iltana Cybershopin mainoksen ja sen tarjous oli enää sen päivän voimassa. Kaikki tuotteet -20%. Ja koska olen kuolannut sieltä erästä paitaa ja hupparia jo pitempään niin eihän sitä voinut ohittaa. Samalla sieltä sitten tuli tilattua muutama korukin.



 Nilkkakoruista tykkään paljon, samoin kilisevistä koruista, joten kun yhdistää nilkkakorun ja kulkusen kilinän niin sehän on ostettava. Valittavana olisi ollut myös sellainen, jossa on koko ketjun(nauhan vai mikä tuo on) mitalla on kulkusia, mutta otin vain tuon hillitymmän yhdellä kulkusella olevan. Se näyttää tyylikkäämmältä eikä sen hento kilinä saa kanssaihmisiä hulluuden partaalle kuten kilinältään potenssiin kymmenen oleva toinen koru olisi tehnyt.


Haluaisin vaikka mitä lävistyksiä korviin ja myös napen niskaani ja ne ovat olleet suunnitteluasteella vuosikausia. Pelkurina ne vain on jääneet vielä toteuttamatta, ehkä huonosti sujuneen ensimmäisen korvien rei'itykseni takia(rei'itys meni jotenkin pieleen ja eräs päivä korvakorun lukko oli korvan sisällä ->päivystykseen poistattamaan se sieltä -> alue tulehtui eikä siinä voinut pitää korua ja reikä meni umpeen. Superkivuliaan episodin jälkeen Hannele 9v ei uskaltanut teettää uusia reikiä ennen kuin vasta noin 5 vuoden päästä).

Mutta nyt kun näin tuon vastustamattoman ihanan kahden reiän korun, on joku päivä otettava itseä niskasta kiinni ja käveltävä tuohon tien toiselle puolelle ottamaan toinen reikä ainakin toiseen korvaan.


Tykkään tosi paljon pienistä ja siroista sydänkoruista lyhyessä ketjussa eli about 39-40cm ketju on täydellinen. Rakkain ja täydellisin koruni kuitenkin on jo aika lailla tiensä päässä ja sille on etsittävä seuraaja. 40cm pituisessa ketjussa oleva kruunattu sydän vaikutti kuvassa juuri sopivalta. Riipuksen kokoa ei oltu ilmoitettu ja todellisuudessa se näyttääkin sitten vähän turhan isolta, mutta kyllä tuo paremman puutteessa menee.


Tuon korun edeltäjä näyttää nykyään tältä. Saapumisestaan asti lähes päivittäin kaulassani ollut koru on säännöllisestä puhdistuksesta ja kirkkaalla kynsilakalla suojaamisesta huolimatta jo melko karun näköinen ja kaikki tuo vihreä ei enää edes irtoa korusta. Pikkuruinen koru on koostaan huolimatta saanut paljon huomiota, ihmiset vähintäänkin vilkuilevat sitä ja koru on kerännyt kehuja kauneudestaan, siroudestaan ja söpöydestään. Onhan koru vain halpa jäljitelmä, mutta sitä tulee silti ikävä. En usko, että tuossa kunnossa olevaa korua pelastaisi uudelleenhopeointi tai vastaava enkä edes tiedä tehdäänkö sellaisia. Kai se on alettava tutkimaan Marc Jacobsin korumallistoja jos sieltä löytyisi aito tuollainen.


Perjantaina myös saapui Oriflame -tilaus, joka omalta osaltani oli tosi pieni, varmaan ikinä en ole tilannut näin vähän. Koko tilaukseni näytti tältä


Ilmaisena demona sain uudistuneesta Ecollagen -sarjasta Wrinkle Correcting Day Creamin, jota en tarvitse tässä iässä vielä, joten se menee myyntiin. Tilaajalahjana sain Studio Artist Pressed Powderin sävyssä Medium. Light olisi ehkä ollut minulle sopivampi sävy, mutta koska tuo ei näytä kovin tummalta niin pystyn tuon käyttämään itsekin. Itselleni tilasin Sylvia Pearl Earringsit sekä Pearl Cooling Eye Maskin. Maskia en olisi tilannut normaalihintaan 6,90€, mutta koska eräs asiakas tilasi tuotteen, joka oikeuttaa tilaamaan tuon hintaan 1,90€ niin tilasinpa sellaisen itselleni tuolla hinnalla. Kjäh Kjäh.... Kun ei kerran asiakas sitä halunnut.


Voin vain kuvitella kuinka taivaalliselta viileät lasikuulat tuntuvat iholla kunhan tuo ensin kylmenee jääkaapissa tarpeeksi. Minulla on jo vastaavanlainen geelimaski, mutta se ei ole noin kivan näköinen vaan se päässä näyttää enemmänkin avaruusoliolta. Siinä tosin on silmänreiätkin mikä on ihan hyvä jos ei vain halua makoilla paikoillaan.

Seuraavan jakson tilaukseen näyttää omalta osaltani tulevan vähän enemmän tuotteita, mutta ei onneksi mitään hirveää määrää. Ehkä olen viimeinkin oppinut malttamaan mieleni kosmetiikkaostosten suhteen.



Tänään vielä kävin pitkästä aikaa kirppiksellä ja sieltä löytyi taas jotain mitä olen himoinnut. Aikaisemminhan löysin sieltä Kenzon Flowerin halvalla. Yksi himotuslistallani kärjessä olevista tuoksuista on kuitenkin Diorin Poisonit, mutta korkean hinnan takia en ole hankkinut kuin muutaman euron hintaisen dupen sille ihan perus Poisonille(Fatal Snake). Diorin Hypnotic Poisonillekin on Fragrantican mukaan samankaltaisena Christina Aquileran by Night ja sekin multa löytyy. Nyt tuolta samaiselta kirppikseltä löysin kuitenkin Dior Hypnotic Poison EDT:n 2 eurolla! Siitä puuttuu korkki ja kirjaimet on kuluneita, mutta se ei haittaa yhtään tuolla hinnalla, etenkin kun pullo on vielä lähes täysi. :)

Kirppiksellä mieleni teki myös toista tuoksua. Yves Rocherin Poirea isossa pullossa, mutta hintaa oli 12 euroa. Vaikka tuoksu oli mitä herkullisin päärynäinen, jätin sen sinne. Ei ole vaikea valita ottaako 2 euron Diorin vai 12 euron Yvesin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti