9. syyskuuta 2013

Ihoresepti vol. 1

Eräänä päivänä päätin rohkeasti kokeilla omistamaani Skin Recipe -naamiota. Olen jostain syystä vähän arka käyttämään yksittäispakattuja naamioita ja muutenkin uusia naamioita. Pelkään, että uusi naamio saa ihoni räjähtämään täyteen näppyjä, aiheuttaa ihottumaa, punoitusta tai jotain muuta kamalaa. Siksi ajoitan uusien naamioiden käytön aina pidemmän vapaajakson alkuun, jotta mahdolliset haitat ehtivät edes vähän korjaantumaan.

Tosin tähän asti aina pelkoni on ollut turhaa, niin oli nytkin.


Valitsin kolmesta yksittäispakatusta naamiostani Cucumber Purifying Peel-Off Masquen, koska ihoni alkoi yhtäkkiä puskemaan ulos hirmuisesti epäpuhtauksia ja mustapäitäkin ilmestyi nenään ensimmäistä kertaa varmaan viiteen vuoteen. Tuubinaamioista ei sopivaa apua löytynyt, joten valitsin tämän euron verran maksaneen rasvaiselle, rasittuneelle ja epäpuhtaalle iholle suunnatun naamion, joka lupaa poistaa kuolleita soluja, mustapäitä sekä epäpuhtauksia. Naamio on tarkoitettu erityisesti T-alueen ongelmaiholle, mutta käytin tuon koko kasvoille ja kaulallekin vähän matkaa, koska pussin sisältö oli runsas.


Naamio oli tosi jäykkää ja tahmaista vihreää geeliä. Hankala levittää iholle naamiosiveltimelläkin. Ei tuoksunut juurikaan, hento hieman makea tuoksu siinä oli, mutta se ei tuoksunut millekään tunnistettavalle. Eikä varsinkaan kurkulle. Geeli oli kylmää ja naamion vaikutusajan aikana piti laittaa päälle lisää vaatetta, koska mulle tuli kylmä naamion takia. Peel-off -naamioiden tapaan kiristi armottomasti kuivuessaan, mutta sitten pääsin lopulta lempparihommaani eli naamion poiskuorimiseen. Se on yksi suurimmista syistä miksi peel-off -naamiot ovat lemppareitani. Kalvon poisrepiminen on niin kivaa :D


Tämän poisrepiminen vain ei ollutkaan niin kivaa vaan paikoitellen kivuliastakin. Yleensä kalvot irtoavat helposti ja kivuttomasti, mutta tämä oli niin tahmaista, että se oli tarrannut kiinni tiukasti ihoon ja myös kasvon hentoihin karvoihin. Sekä huolimattoman levittäjän takia myös kulmakarvoihin ja hiuksiin ja niistä sai hyvän aikaa irroitella kalvoa ennen kuin se lähti.


Lopputulos oli kuitenkin pienen kivunkin arvoinen. Kalvon alta paljastui väriltään kirkkaampi, superpehmeä ja sileä täysin mattapintainen iho. Mustapäätkin hävisivät suurimmaksi osaksi. Jos vain löydän tätä uudelleen jostain niin varmasti hankin lisää. Innolla odotan myös kahden muun Skin Recipe -naamion käyttöä, intensiivistä lämpöhoitoa lupaavan Apricot & Almond Oil Mud Masquen ja Dead Sea Anti-Stress Mud Masquen, joka rauhoittaa ja rentouttaa. Niistäkin juttua sitten käytön jälkeen.


Blogi on myös saanut runsaasti uusia lukijoita, joten lopuksi vielä haluan toivottaa teidät kaikki tervetulleeksi. :)

2 kommenttia:

  1. Muakin kiinnostaisi että mistä tämmöistä naamiota löytyy!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ostin Vähittäismyynti Mikko Keskiseltä Tuurista ja välillä niitä siellä näkyy edelleen myynnissä kun aika usein siellä käyn. :)

      Poista