15. lokakuuta 2013

Biozell -kuivashampoo

Kuivashampoot ovat tilastojen mukaan yksi suosituimmista hakusanoista, joilla blogiini päädytään. Joten tässäpä taas yksi tutustumisen arvoinen kuivashampoo.


Biozell -kuivashampoota saa melko helposti lähes jokaisesta marketista ja lisäksi se on vielä suomalainenkin. Pakkauskoko on keskivertoon kuivashampooseen verrattuna iso(300ml), mutta saatavilla on myös kätevä matkakoko(100ml), jollaisia on ihan liian harvalla merkillä. Pakkausten ulkonäkö miellyttää ainakin omaa silmääni ja tuotteet näyttävät kampaamotuotemaisilta. Hinta on edullinen ja hinta-laatusuhde mielestäni varsin mainio.

Kuivashampoossa kerrotaan olevan mieto hypotuoksu, joka siis tarkoittaa sitä, että tuoksu sopii myös hajusteista kärsiville sekä useimmille hajusteallergisille. Omaan nenääni tuoksu ei ollut kovin mieto. Samantyyppinen raikas omenainen tuoksu kuin Herbinan kuivashampoossakin, mutta sitä aavistuksen miedompi. Kuitenkin selkeästi havaittava ja omiin hiuksiini tuoksu jäi leijumaan lähes koko päiväksi. Samalla tuoksu sotki hajuveden tuoksun, omassa käytössäni tykkäisin eniten tuoksuttomasta kuivashampoosta, koska käytän kuitenkin jotain hajuvettä päivittäin.


Tuoksua lukuunottamatta shampoo sitten onkin aika hyvää. Hiuksiin suihkuttaessa shampoo on melko kosteaa, mutta kuivuu nopeasti. Pikkuinen miinus kummassakin pakkauskoossa olevasta sekoituskuulasta, se vaan ei ole kiva juttu aamulla klo 6.30 kun et halua herättää miestä tai koko kerrostaloa, koska täällä suunnilleen hengityskin kuuluu naapuriin.

Iso plussa taas tulee siitä, että shampoosta ei jää minkäänlaista valkoista jälkeä hiuksiin. Omani eivät ole kauhean tummat, keskiruskeat voisi olla paras määritelmä, mutta silti niissä näkyy helposti kuivashampoon jälkiä. Ja jos ei näy niin sitten hiukset näyttävät "pölyisiltä", mutta Biozell ei aiheuta sitäkään.


Shampoo ei kohota hiuksia huikeasti, mutta kuitenkin vähän ja nukkuessa litistyneille hiuksille pieni kohotus on juuri se mitä kaipaan. Likaiset hiukset kuivashampoo pelastaa erinomaisesti saaden ne näyttämään ja yllättäen myös tuntumaan puhtailta. Shampoo on pelastanut minut monesti, kun spontaanin luonteen omaava mies on yllättäen sanonut, että nyt lähdetään paikkaan X ja hiukset ovat tietenkin kuin voissa uitetut eikä ole aikaa käydä suihkussa. Matkoilla myös luotan tähän, koska se toimii joka kerta ja tietenkin pikkuinen matkakoko on tosi hyödyllinen. Iso pullo on hieman turhan suuri mukana kuljetettavaksi.

Ison pullon käytössä kuluu pieni ikuisuus, se on ollut käytössäni jo pitkään ja on hädin tuskin edes puolillaan. Pikkuinen pullokin reissasi mukanani koko kesän ja siinäkin riittää edelleen tavaraa. Kun ne joskus loppuvat, saatan melko todennäköisesti ostaa lisää jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti