28. lokakuuta 2013

Lancome Bi-Facil

Kaksifaasiset tuotteet eivät ole koskaan olleet suosikkejani, eivät varsinkaan silmämeikinpoistoaineet, joissa Lumenen eräs silmämeikinpoistoaine kirveli silmiäni. Siksi vähän epäilevänä ostin JT-Beauty Outletista viime vuonna Lancomen Bi-Facilin pikkuisen 30ml pullon.


Palkittu ja melkein kulttimaineessa oleva silmämeikinpoistoaine poistaa jopa vedenkestävän meikin, tosin sellaista en käytä tällä hetkellä enkä omista ainuttakaan vedenkestävää tuotetta, joten en pystynyt testaamaan tältä osin sitä. Tuote sopii myös herkälle iholle sekä piilolinssien käyttäjille.

Bi-Facilin öljymäinen osa poistaa meikin, vesimäisempi osa kosteuttaa, raikastaa ja hoitaa ihoa jättämättä öljyistä pintaa. Lumenessa juuri inhosin sen jättämää öljyistä kalvoa. En puhdistuksen jälkeen halua puhdistaa ihoa vielä uudelleen toisella putsarilla.

Bi-Facilin tuoksu on hyvin mieto, lähes havaitsematon. Silmämeikkini ovat muilta osin helppoja poistaa vähän "huonommallakin" putsarilla ja aikaisemmin en edes käyttänyt erillistä silmämeikinpoistoainetta. Tämänhetkiset avattuna olevat putsarini ovat suurimmaksi osaksi silmämeikin poistoon soveltumattomia ja ne joilla saa puhdistaa myös silmät, eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Rajaus ja ripsiväri ovat niin kiinni jämähtäneitä, etteivät ne vain irtoa. Siksi otin Bi-Facilin käyttöön sen ollessa ainoa silmämeikinpoistoaineeni tällä hetkellä.

Ja sehän muuten hoitaa hommansa erinomaisesti. Pullosta tosin helposti hulahtaa vanulappuun liikaa kallisarvoista ainetta. Heti pyyhkäisemällä silmiä kerran lähtee suurin osa meikistä. Jos malttaa pitää vanulappua hetken silmän päällä, irtoaa käytännössä koko meikki kerralla. Ei tarvitse hangata yhtään. Tuote ei myöskään kirvele silmiäni lainkaan. Iho on puhdistuksen jäljiltä miellyttävän tuntuinen ja tosiaan sitä öljyistä kalvoa ei jää.

Täysikokoinen pullo on merkin takia hintava, mutta kuitenkin vielä ihan inhimillisissä rajoissa, joten hyvinkin voisin joskus kuvitella ostavani sellaisen, niin paljon tästä tykkäsin!

Loppuhuomautuksena kuitenkin voisin vielä mainita, että JT-Beauty Outletin puolesta tunnen itseni aavistuksen huijatuksi LivBox -tyyliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti