19. lokakuuta 2013

Oriflame -tilaukset ja uudet hololakat

Pari Oriflame-tilaustakin on saapunut postissa ja niissä tilasin sen verran vähän, että päätin yhdistää ne samaan postaukseen.


Ekassa paketissa oli Lovely Betty EDT. Jatkoa Smarty Susien aloittamaan tuoksusarjaan ja olettaisin, että näitä avaimenreikäpulloja on vielä tulossa lisääkin myöhemmin. Aluksi en pitänyt sen tosi erikoisesta tuoksusta tuoksutäplässä, mutta löysin kuitenkin jatkuvasti itseni tuoksuttelemasta täplää. Sitten tilasin näytteet asiakkaille ja samalla itselleni ja aloin aina vain pitämään siitä enemmän. Ja siitä päädyttiin tähän, että pullo majailee nyt luonani Smarty Susien kaverina. Tyttömäinen kukkaisen makea, mutta raikas tuoksu yllättää hieman savuisella vaahtokarkin tuoksulla ja tästä taitaa tulla syystuoksuni tälle vuodelle päiväkäyttöön.

Sitten oli dödöistä tarjous, jossa ostamalla yhden saa toisen kaupan päälle. Deodorantit ovat sellaisia joita tarvitsee aina ja tarjouksessa oli mukana yksi lemppareistani sekä sellainen jota olen halunnut kokeilla, joten ilman muuta tartuin tarjoukseen. Tilasin siis lempparini Swedish Spa Refreshing Anti-perspirantin sekä Silk Beauty For Smooth Skin Anti-perspirantin, jota kokeilen mielenkiinnolla. En ole ennen hankkinut karvankasvua heikentävää deodoranttia, joten katsotaan saako se mitään aikaan.

Lisäksi tilasin lisää Incontro -huulipunia. Petal Caress on ollut huulillani koulussa joka päivä saapumisestaan asti, joten sitä tilasin lisää sekä myös aavistuksen tummempaa Whispers In Mauvea, joka satunnaisesti on ollut huulillani koulussa.

Ilmaisena demona sain Feminelle Intimate Moussen, jota joskus käytin yhden pullon vanhaa versiota. Mielelläni myös käytän tämän uudistetun version. Tilaajalahjana sain Optimals Seeing Is Believing Eye Creamin, joka menee myyntiin kun mulla noita silmänympärysvoiteita on varastossa turhankin paljon.


Toisessa tilauksessa oli vähän huiveja ja käsineitä, mutta niitä en esittele. Tilaajalahjana sain HairX Hairsprayn, jota mulla on jo myynnissä 2 pulloa ja nyt sitten kolme... Ilmaisena demona Giordani Gold Lash Panorama Mascara. Viime jaksossa tilaamani Amber Elixir tuli jälkitoimituksena. Se edustaa arvokkaampaa ja naisellisempaa iltatuoksua Lovely Bettyyn verrattuna. Jo pelkkä sen kaunis pullo tuo mieleen kalliit parfyymit ja muutenkin tuoksu on aikuismaisempi. Onkohan musta tulossa vanha.

Viimeisenä tilasin demoina kaikki uudet Powershine Palladium -kynsilakat. Ne oli pakko saada ja vielä melkein ilmaiseen demohintaan(normihinta jotain 15e ja demohinta noin 6e). Koskaan en ole koko kokoelmaa ostanut enkä varsinkaan kerralla. Mutta koska hologrammi. Muuta selitystä ei tarvita. Ihania!


Vasemmalta Vibrant Pink, Blue Iridescence, Festive Purple, Fuchsia Palladium ja Reflecting Silver.

Näistä oma postauksensa ihan muutaman päivän sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti