4. lokakuuta 2013

Loppuneita

Vielä lisää loppujia kun näitä postauksia kerran on varastossa ja koulun kanssa on nyt niin kiire, ettei oikein ehdi mitään ylimääräistä tekemään.


Pari harvinaisempaa loppunutta eli Passion Fruit & Pineapple Lip Balm. Tämä oli sellainen ihan perushyvä huulivoide, tosin en kauheasti tykkää purkkihuulivoiteista. Ne eivät aivan niitä hygieenisimpiä ole. Tätä laitoin aina yöksi reilusti huuliin. Ostaessani purkkia oletin tuoksun olevan hedelmäisen herkullisen makea, mutta pettymykseksi tuoksu olikin tosi pistävä.

Toinen loppunut huulituote oli Airui Lipgloss. Niitä ostin sellaisen 8 euroa maksaneen 12 sävyn paketin. Tuoksuvat sitruunaisilta, mutta paljon muuta hyvää näissä ei olekaan. Eivät tuo paljoa ollenkaan kiiltoa, sävyä ei huuliin tule yhtään edes tummimmista sävyistä, eivätkä nämä edes kosteuta huulia.


Pears -suihkugeeli loppui viimeinkin, kuva täydestä pullosta kun sellainen oli valmiina ja muutenkin se näyttää kivemmalta täytenä. Suihkugeeli kuulosti ostaessa hyvältä. 100% saippuaton, hypoallergeeninen ja on vielä anti-komedogeeninen(ei sisällä ainesosia, jotka tukkivat talirauhasia). Muuten ihan peruskamaa, pesee hyvin, vaahtoaa jonkin verran eikä kuivata ihoa eli kuvaus joka sopii käytännössä kaikkiin käyttämiini suihkugeeleihin. Mutta tuoksu on paha. Tuoksu on muuten ihan siedettävä, vaikkakin vähän sekava. Se on melko pistävä, ehkä vähän sitruksinen, mutta silti kukkainen ja puinen tuoksu. Tosi hankala kuvailla eikä siitä oikein tule mitään tuoksumielikuvia. Paitsi yksi, joka pilaa lopullisesti koko tuoksun. Omaan nenääni tuoksussa haisee pestessä hieman myös tupakka. Ei suoranaisesti "tuore" tupakan haju vaan sellainen johonkin, vaikkapa autoon, oikein pinttynyt tunkkainen haju.


Blogissa tosi usein näkynyt L'Oreal Elvital Total Repair 5 -shampoo ei enää tämän postauksen jälkeen tule näkymään koskaan blogissa. Viimeinen pullo sitä loppui nyt. Edellinen pullo aiheutti hilsettä ja nyt siitä viisastuneena käytin tätä vain silloin tällöin, koska oletan hilseen johtuneen silikonista jota shampoo sisältää. Muuten käytin silikonitonta shampoota. Tuolla tavalla käytettynä ei hilsettä ilmaantunut onneksi.


Tämän kaksikon päätin heittää pois vaikka ne ovat vielä lähes täynnä. Mutta ne ovat majailleet varastoissani useamman vuoden. Molemmat saatu, Dove kaupanpäällisenä ja Axe veljeltäni joka sai sen kaupanpäällisenä eikä sitä käytä. Sen tuoksu ei jää iholle, joten tyttökin voi sitä käyttää. Kummastakaan en minkäänlaista rusketusta ole saanut lukuisista yrityksistä huolimatta. Muutaman kerran seuraavana päivänä iho on ollut päivettynyt, mutta se on lähtenyt pois saman tien kun alue hankautuu vaatteeseen.


Cesars Secrets Cherry -käsikuorinnan sain myös käytettyä pois. Ehkä yhdeksi turhimmista tuotteista määrittämäni kuorinta oli pettymys. Siitä juttu täällä. Toista kertaa en käsikuorintaa osta, koska kädet saa kuorittua samalla kun kuorii muuta vartaloa. Sen takia tämän käytinkin kaulan ja decolteen kuorimiseen, koska se oli tehokkaampi kuin kasvokuorinta, mutta silti tarpeeksi hellävarainen tuon alueen iholle.

Deep Steepin jalkapuikko loppui, siitä oli täällä.

Ja söpö minikokoinen Rexona Shower Fresh dödö loppui. Se oli suosikkini ennen HG -tuotettani Maximum Protectionia ja kulki kesällä mukanani aina välillä.


MissMeColen It's A Sham...poo on tavattu blogissa ennenkin, mutta tavallisena versiona. Nyt käytin pois värjättyjen hiusten tuubin vaikka hiukseni kyllä eivät ole värjätyt. Muuten samanlaista kuin valkoinen tuubi, mutta ihanan kirsikkainen tuoksu toi tälle lisäpisteitä.

Oil Of Aloen ja Athena Beautén kosteusvoiteet ovat yksiä suosikkejani. Athenasta juttua täällä. Ja koska ne ovat käytännössä yksi ja sama tuote vain eri nimillä ihan tuoksua myöten niin juttu pätee myös Oil Of Aloeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti