9. marraskuuta 2013

Oriflame -tilaus ja hiekkalakkoihin sortuminen

Oriflamen paketti tupsahti taas postista ja siinä tulikin tällä kertaa paljon tavaraa itselle, koska tarvitsin tietyn summan, jotta pysyn mukana eräässä joulukampanjassa. Summa on paljon suurempi kuin mitä normitilaukseni yleensä, joten jouduin ottamaan itsellekin sellaista, mitä en välttämättä olisi tarvinut. Kuvat vähän mitä sattuu kun tuo työssäoppiminen haittaa harrastuksia, on jo aika hämärää kun pääsen kotiin niin ei saa kuvia luonnonvalossa.


Tilasin kaikki sävyt paljon kehutusta Studio Artist Cream Blushista kun ajattelin nyt talveksi siirtyä voidemaisiin poskipuniin, joita omistan tasan yhden ja se on glitterinen(Tarte For True Blood). Vasemmalta alkaen aika räikeä ja tosi shimmerinen Pink Glow, hillitympi vanha roosa Sheer Berry ja persikkaisen vaaleanpunainen Soft Peach. Ja näitä on paljon kehuttu myös huulilla käytettyinä, eli pitää kokeilla huulillekin jossain vaiheessa. Alimpana HG-ripsivärini Oriflame Wonder Lash, jota olen käyttänyt eri sävyissä kolme kappaletta ja viimeinen alkaa olla lopuillaan.

 Hoitoainetta lähti käyttöön tällä viikolla viimeinen pullo ja siksi oli tilattava uusi hoitsikka. Valitsin HairX:n uudistuneen Shine Reviverin. Sama homma kasvokuorinnan kanssa, Laveran kuorinta on viimeiseni ja sitä on enää noin sentti tuubissa. Valitsin Essentialsin Daily Scrub Cleanserin ja samoin toista lempparikuorintaani, mutta se jäi jälkitoimitukseen. Essentialsia en ole kokeillut ennen. Kasvoseerumini loppui jo kauan sitten ja nyt vasta päätin tilata uuden. Swedish Spa Rebalancing Face Serumia en ole koskaan kokeillut, mutta jospa se kosteuttaisi pintakuivaa ihoani. Halusin kokeilla myös Lash Boosteria...

 ...ja on se ulkonäöltäänkin aika nätti.

Demoina tilasin hyväntuoksuisen Fairy City Lights -suihkugeelin. Sitä on hajuvesikin, mutta sitä en viitsinyt sokkona tilata. Fairy City Lights tuoksuu ihanasti vihreiltä tuoksusävyiltä, vadelmalta, jasmiinilta, karamelliomenalta ja toffeelta. Ihana joulutuoksu. Jouluinen tuoksu on myös Berry Christmas Bubble Bath, joka tuoksuu karpalolta, vaniljalta, kanelilta ja myskiltä. Tuon käytän suihkugeelinä kun en kylpyammetta omista. Tulee vain ongelma mitä noista käyttää jouluna kun viime joulultakin on vielä Oriflamen piparilta tuoksuva suihkugeeli ja Seppälän joku ihan glögiltä tuoksuva glittersuihkugeeli.

Jouluinen on myös uusi Tender Care Blackcurrant, keräilen noita Tender Careja ja nyt minulla on sitä 8 eri tuoksua. Sitten vielä oli kivannäköinen unimaski ja otin sen vaikka mulla jo kaksi unimaskia onkin.


Ilmaiseksi sain HairX Colour Protect shampoon, mutta se menee myyntiin kun hiukseni eivät ole värjätyt. Ilmaisena demona sain Optimals Even Out Night Creamin, mutta sillekään minulla ei ole käyttöä.


Tokmannin lehdestä huomasin Rimmelin uuden Space Dust -kokoelman olevan tarjouksessa. Hiekkalakat eivät noin muuten ole sytyttäneet, mutta kun lempikynsilakkamerkiltä tulee kokoelma sellaisia niin onhan se yksi ostettava. Ja kun suurimmissa blogeissa ei paljon Rimmeliä näy enkä ollut tietoinen koko kokoelmasta ennen lehdessä näkemistä. Muunmerkkiset hiekkalakat on kyllä nähty jo kyllästymiseen asti.

Muut sävyt eivät niin iskeneet, mutta 005 Total Eclipse on täydellinen pikkujoulusävy. En oikein tiedä onko se musta vai tummanvihreä, mutta siinä ainakin on paljon vihreää glitteriä.


 Siitäkin juttua sitten kun saan sen kynsille asti. Muut kokoelman sävyt voi kurkata täältä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuon Rimmelin hopeansävyinen versio, noissa on hyvä sivellin! Kirjoittelinkin siitä hetki sitten blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin käydä lukemassa :) Jostain syystä en ollut blogisi lukija vaikka muistaakseni kerran liityin, täytyy yrittää uudelleen. Rimmelin siveltimet on kyllä parhaita :)

      Poista