9. lokakuuta 2014

Garnier The Miracle Cream

LivBoxissa tuli tuossa taannoin täysikokoinen Garnier The Miracle Cream. Innostuin siitä kovasti, mutta tarkemmat testailut jäivät kesän jälkeiseen aikaan, koska en pakannut tuota mukaan vanhempien luokse.


Paketti on mielestäni hieno. Blogin pitkäaikaiset lukijat tietävät rakkauteni hologlitteriin ja hologrammiin yleensäkin. Siksi pakkauksen hento holoefekti miellyttää kovasti.


Itse tuubi on vähän tylsempi, mutta varsinainen tuote on ihan jännä. Ilmeisesti sävyttäväksi päivävoiteeksi luokiteltava tuote on valkoista, mutta hierottaessa siinä olevat pikkuiset rakeet muuttavat voiteen värilliseksi hajotessaan. Voide näyttää aika tummalta, mutta sulautuu ihoon kiitettävästi. On se aavistuksen liian tumma minulle, mutta hyvin kaulalle häivytettynä eroa ei huomaa.


Haju vähän tökkii voiteessa tosin. Voide tuoksuu samalta kuin se alkuperäinen Garnierin BB-voide ja on muutenkin aika lailla samantyyppinen. Koostumukseltaan vain ohuempaa ja peittokykyä ei ole niin paljon. Inhoan tuota tuoksua, tai hajua paremminkin ja tuoksu on voimakas jääden iholle haisemaan pitkäksi aikaa.


Voide on helppo levittää iholle ja sillä saa tasaisen pinnan. Katsotaan miten se toimii käytännössä. Alla olevassa kuvassa ensimmäisenä on puhdas iho, joka syysviiman takia punoittaa enemmän kuin kesällä. Näppyjä ei juurikaan ole(ne ilkimykset nykyään pesiytyvät leukani alle ja olkapäille rykelmiksi). Iho kiiltää ja huokoset ovat kraaterin kokoiset kuten aina.


Keskimmäisessä kuvassa iholla on pelkkä The Miracle Cream. Jättää todella kiiltävän ja tahmaisen pinnan. Kolmannessa kuvassa on valmis meikki. Lisäsin silmänalusille ja nenänpieliin peitevoidetta, koko kasvoille puuteria, poskiin vähän aurinkopuuteria, jonka kamera kyllä aika tehokkaasti söi ja huulille vielä nudepuna. Otin kuvat samoilla asetuksilla ja kuten näkyy, ihosta tuli todella hehkuva. Ihohuokosetkin blurrautuvat niin, ettei kamera meinannut saada tarkennettua. Kamerakin nappasi iholta tulevan hehkun ja muutti kuvan sävyä noin radikaalisti(en ole käsitellyt kuvia muuten kuin rajaamalla ja terävöittämällä). Iho myös pysyy pitkään tuollaisena, eikä kiilto puske läpi. Samaan aikaan pintakuiva ihoni kuitenkin kiittää voiteen tuomasta kosteudesta.

Myös lenkillä tuo on kätevä(kyllä, tiedän ettei se välttämättä ole hyväksi, mutta haluan lenkilläkin peittää kasvojen punoitusta edes vähän). Voide kosteuttaa myös ihan kivasti ja se on hyvä etenkin talvea ajatellen, koska pakkasessa lenkkeily kuivattaa niin ihoa. Miracle Cream pitää ihon kosteutettuna ja samalla peittää virheitä. Finnejä tai muita isompia virheitä se ei peitä, mutta niihin olen sipaissut päälle värillistä finnivoidetta. Voiteessa on lisäksi suojakerroin 20, joka on hyvä kesäisiä lenkkejä varten. Toki aurinko paistaa talvellakin, mutta tykkään lenkkeillä enemmän pimeällä jos vain mahdollista. :D


Inhottavaa hajua lukuunottamatta kokonaisuutena oikein mainio voide ja yllätti kyllä toimivuudellaan täysin. Täydellinen sellaisiin tilanteisiin, jolloin ei halua täyttä meikkiä, mutta vähän jotain kuitenkin. Tai miksei meikin allekin, mutta siinä tarkoituksessa en ole kokeillut sitä. Se meikki tuskin kestäisi ongelmallisella ihollani. Loistava kevyempi ja kosteuttavampi vaihtoehto meikkivoiteelle. Tykkään todella ja olen käyttänyt tuubin melkein loppuun. Ehkäpä ostan myös lisää joskus.


Meikki

Silmät
Lumene Eyeshadow Primer
Flormar Color Palette Eyeshadow - 07
Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner - Black
Oriflame Kohl Pencil - Nude
Oriflame Volume Build Mascara - Black
MaxFactor Kohl Pencil - 020 Black

Iho
Garnier The Miracle Cream
Oriflame Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel - Clear
Oriflame Age Defying Concealer - Ivory Beige
Oriflame The One Illuskin Powder - Light
Oriflame Terracotta Powder 

Huulet 
Oriflame Giordani Gold Incontro Lipstic - Whispers In Mauve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti