30. lokakuuta 2014

The One -kynsilakat

Oriflamen The One -kynsilakoista löytyy iiso valikoima eri sävyjä. Aikaisemmin ne eivät ole juurikaan kiinnostaneet, vaikka ennen niiden nimenvaihtoa ostinkin muutaman "vanhanmallisen" lakan. Kesän kokoelmasta en ostanut yhtään lakkaa, vaikka sävyt olivat herkullisia. Nyt syksyllä ilmestynyt kokoelma piti kuitenkin hankkia kokonaisuudessaan.


Lakkojen sivellin on leveähkö, ei kovin pitkä ja jämäkkä. Helppo hallita, mutta nappaa mukaansa aika paljon lakkaa ja sitä sitten valuu vartta pitkin siveltimeen koko lakkaamisen ajan. Sitä lukuunottamatta tykkään siveltimestä. Äitini mielestä sivellin on liian leveä, mutta hänellä onkin pienemmät kädet kuin minulla.

Lisäksi lakat ovat laadultaan hyviä. Koostumus on paksu ja pigmenttinen, useimpia riittää yksi kerros jos niin haluaa. Kuivuvatkin nopeasti. Niille luvataan kahden viikon kestoa, mutta ihan niin kauaa en samoissa lakkauksissa viihdy. Viikon sentään pidin näitä kynsillä ja vasta viidentenä päivänä kärkiin alkoi tulla vähän kulumaa. Se on todella hyvin, yleensä lakka kuin lakka alkaa lohkeilemaan kärjistä parissa päivässä, koska teen käsilläni paljon kaikkea.


Sitten ne sävyt. Kokoelmaan kuuluu viisi tällaista syksyisen jouluista sävyä ja mustaa lukuunottamatta kaikki ovat aika shimmerisiä ja toki yksi glittersävykin on mukana.


Black NoirBlack Noir on musta cremelakka ilman mitään shimmereitä tai muita. Perusmusta, jollaisen jokainen kynsiä koristeleva tarvitsee. Yksi kerros riittää helposti ja kiiltää upeasti ilman päällyslakkaakin.


Platinum PearlPlatinum Pearl muistuttaa kovasti rakastamaani Mavalan Silveriä. Sitä käytin joskus kaksi pulloa. Hyvin vaalea hopeinen lakka, mutta pikku twistinä, ja erotuksena Mavalaan, seassa on oranssia shimmeriä. Kuviin en oikein saanut kaunista shimmeriä vangittua, mutta sivellinkuvassa sitä näkyy aika paljon. Kokoelman ohuin lakka ja tarvitsee vähintään kaksi kerrosta.

Steel ShimmerSteel Shimmer on varmaankin tästä kokoelmasta eniten mielipiteitä jakava lakka. Se on kaunis harmaa metallinen sävy, joka taittaa vähän vihreään. Ainakin miespuolinen kaverini nimesi suosikikseen tämän ja Amethyst Rockin. Ne on kuulemma "jännän näköisiä". Yksikin kerros tätä voi riittää, mutta väri tulee kunnolla esiin vasta kahdella.

Gold SplendorTämän lakan nimi on ihan suosikkini! Itse lakka on kaunis, lämmin, mutta samalla vähän vihertävä kulta. Loistosävy jouluksi ja hyvä lisä lakkoihini, koska kylmiä kultaisia lakkoja mulla on parikin, mutta ei näin lämmintä. Tätäkin riittää yksi kerros. Päivänvalossa näyttää kylmemmältä ja vihertävämmältä, auringonpaisteessa taas lämmin hehku pääsee esiin.

Amethyst RockAmethyst Rock oli se sävy, johon ensimmäisenä ihastuin. Oriflamen lakoissa ei hirmu montaa näin glitteristä ole, joten se herätti huomion. Pohjasävyltään tummassa violetissa lakassa on isokokoista kultaista shimmeriä. Peittää yhdellä kerroksella jo kohtalaisesti, mutta jää aavistuksen läpikuultavaksi, joten toinen kerros on paikallaan.Vielä muutama kuva auringossa, jotta lakkojen oikea loisto tulee esiin. Tosin auringonpaiste oli todella keltainen ja heikko ilta-aurinko. Päivisin ei aurinkoa saa esiin millään.

Amethyst Rock epätarkassa kuvassa, jotta sen kimallus näkyy

Nelikko päivänvalossa

Ja auringonvalossa

Ja vielä lähempi kuva, jossa etenkin Steel Shimmerin 
sävy ja Platinum Pearlin shimmer tulee esiin. Pahoittelut
sotkuisista kynsinauhoista, en ehtinyt siistimään, koska 
auringonvalo hiipui koko ajan.

Kaikki The One -sävyt. Menin ja tilasin muuten tuon 
vaaleanpunaisen, joka näkyy kaadettuna tuossa vasemmalla sivulla.

2 kommenttia: