23. lokakuuta 2014

Melkein täydellinen peitevoide

Sain Oriflamelta alkuvuodesta tilaajalahjana Giordani Gold Age Defying Concealerin. Useimmiten laitan ilmaisena saadut tuotteet myyntiin, koska en käytä niitä, mutta tämän päätin pitää, tuote kuulosti hyvältä. Silmieni alla olevat rakenteelliset, aina siinä olleet juonteet näkyvät joskus ikävästi ja optisesti niitä häivyttävä peitevoide vaikutti täydelliseltä.

Peiteainetta kuvailtiin näin "Erityisesti silmien ympärille tarkoitettu peite- ja valoaine. Pehmeät valoa heijastavat pigmentit kirkastavat silmänalusihoa, peittävät ja silottavat juonteita välittömästi ja pitkäkestoisesti." 


Giordani Gold on sellainen vähän aikuisemmille naisille suunnattu ja samalla vähän arvokkaampi tuotesarja. Sen näkee niin hinnassa, kuin ulkonäössäkin. Kaunis tuubi voidetta maksaa 24 euroa.


Taisin ihan kirjaimellisesti henkäistä kun avasin tuubin, koska yllätyin applikaattorista. Ja vielä enemmän huokailin kun koskin applikaattoriin, niin samettisen pehmeä se oli. Aivan ihanan tuntuinen. Sitä voisi silitellä vaikka kuinka. Sääli sotkea se.


Mutta pakko se oli sotkea jos jotain halusi ulos tuubista. Okei, myönnetään, ihanuudestaan huolimatta ei ehkä se kaikkein hygieenisin tapa laittaa voidetta. Peitevoiteet kestävät kauan ja joka kerta applikaattoriin jää iholta ties mitä. Eikä tuota oikein voi edes pestä, koska tuubin sisään menisi vettä.


Voidetta saa ulos tuubista puristamalla ja se tulee tuollaisina pisaroina. Annostelun opettelu oli aika hankalaa, tulee helposti liikaa.


Voide itsessään on koostumukseltaan ohutta ja pikku pisara leviää vaikka miten isolle alueelle. Peittävyys ei ole paras mahdollinen, mutta levityksen jälkeen voide kuivahtaa todella mattaiseksi ja puuteria tuskin tarvitsee kukaan tämän kanssa. Kun voide on asettunut, ei sitä saa liikahtamaan sormin hankaamalla. Levitin voiteen swatchin varjossa ja ajattelin, että wau tämä on hyvä. Kunnes menin aurinkoon ja...
Siinä on glitteriä. Ei shimmeriä, ei hohtoa, ihan puhdasta glitteriä. Kuvassa ei edes näy kunnolla miten paljon ja miten se välkehtii auringossa. Niin tarkasti kun aina yritetään varjella, ettei shimmer- tai glitterluomiväriä varise silmien alle ja nyt sitä on sitten peiteaineessa.

Lisäksi käytän yleensä samaa peiteainetta niin silmänalusille, nenänpieliin kuin muihinkin ihon virheisiin ja tällä saisi itsestään aika discopallon parissa sekunnissa.


Mutta annoin sille silti mahdollisuuden. Tuubi on avattu ja voidetta käytetty, joten ei sitä enää voi myydä. Sama siis vaikka kokeilee.


Viime aikoina olen saanut nukuttua aika hyvin, joten oikeastaan silmien alla ei ole kauhean paljon peitettävää. Vähän sinisyyttä vain ja sen peitevoide hoitelee hyvin pois. Vasemmalla siis iho ilman peitevoidetta ja oikealla sen kanssa. Tykkään myös siitä, ettei voide kuivata silmänalusia. Osa kokeilemistani voiteista on kuivattanut niin, että juonteet vain näkyvät entistä enemmän. GG tuntuu iholla miellyttävältä ja pysyy koko päivän kasaantumatta juonteisiin. Tosin kiinnitän sen pienellä määrällä puuteria ihan varmuuden vuoksi.


Entäs ne glitterit? Niitä kyllä näkyy aika ajoin enemmän tai vähemmän. Riippuen valaistuksesta. Otin yllä olevan kuvan salamalla ja sain pari glitteriä näkymään kuvassa. Auringonpaisteessa kun katselin peiliin, näkyi hippusia vähän joka puolella. Samoin kaupan kirkkaassa valaistuksessa. Päivänvalossa ilman aurinkoa ja normaalissa sisävalaistuksessa ei hippusia näy.

Ilman glittereitä voide olisi ollut mahtava, mutta niiden kanssa en niin innostunut tuosta. Glitterit ovat oikeastaan ainoa huono puoli. Exän sanoin, vähällä meni pilalle. Käytän tuon kuitenkin mielelläni loppuun, mutta uutta tuskin hankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti