23. tammikuuta 2015

Get Set

Luomivärinpohjustaja on must have hyvin rasvaisille luomilleni, ilman sitä mikään vaan ei pysy viittä minuuttia kauempaa. Tähän asti olen kokeillut vain ihonvärisiä pohjustajia, suomen markkinoilla ei hirveästi ole muita värejä. Siksi oli kiva löytää Keskiseltä W7 Get Set Eye Shadow Base, joissa oli värejä vaikka muille jakaa.


Valitsin kaikista eri vaihtoehdoista mattavalkoisen, koska uskoin sen toimivan loistavasti pohjustamisen lisäksi myös värien voimistamisessa. Olen pitkään haaveillut, että saisin valkoisen pohjan luomiväreille ja monesti mietin esimerkiksi NYX Jumbokynän hankkimista valkoisena tai Sugarpillin Tako -luomivärin tilaamista. En kuitenkaan tykkää hirveästi tilata ulkomailta, jos joutuu kikkailemaan miten saa tapaamisen kuriirin kanssa onnistumaan ja jos ei onnistu niin mihin paketti viedään jne. joten ilahduin W7-löydöstä kovasti.


Sävyn nimi on White ja valkoisia oli shimmervalkoinen White Pearl jos ei matta nappaa. Loput olivat nudesävyjen suuntaisia, en edes niin tarkkaan katsonut muita sävyjä, koska innostuin niin tuosta valkoisesta ja kiikutin sen äkkiä ostoskärryyn.


Pikkupurkkiin pakattu voide on pehmeää, ei mitenkään superpigmenttistä, mutta selkeästi valkoista kuitenkin. Miten se sitten toimii luomivärien kanssa.


Swatchit tuli "pikkuisen" kauas toisistaan, mutta silti siis ekana ilman pohjustajaa ja sitten TBS:n pohjustajan kanssa, en halua tuhlata hyviä pohjustajiani swatcheihin. Ja sitten Get Setin kanssa. Do I need to say more? Ranteessa iho on vähän kurttuista, joten väri ei ole kauhean tasainen, mutta näette kyllä mitä se tekee väreille! Jokainen luomiväreillä leikkivä tarvitsee tämän!

Luomiväri tarttuu pohjaan tiukasti ja värit toistuvat mielettömän paljon paremmin niissäkin yksilöissä, joiden pigmentti ei ole huiminta luokkaa. Ja lisäksi silmämeikki kestää hyvänä koko päivän. Harmi, kun valaistusolosuhteet ovat vielä heikon puoleiset, muuten olisin ottanut meikkikuvatkin tähän. Myöhemmin keväällä tulevissa meikeissä tämä tuote varmasti pääsee kuitenkin blogin meikkikuviin. Haluan mainita tämän kuitenkin jo nyt, koska Keskinen usein vaihtelee noita myytäviä tuotteitaan, joten jos haluat tämän, kannattaa se hakea nyt, myöhemmin sitä ei välttämättä enää saa. Ja jos et Keskiselle asti pääse, niin Pretty.fi ainakin näytti myyvän valkoisia ja Natural-sävyä.

Pohjustajaa ei ole hinnallakaan pilattu, purnukka maksaa sellaisen 5 euroa ja hei, se ei ole näin loistavasta pohjustajasta käytännössä mitään!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, voisinkin vaihteeksi kokeilla jotain uutta pohjustajaa. Olen jämähtänyt käyttämään Urban Decayta, koska se on vain niin hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi itsekin kokeilla tuota UD:ta kun sitä on kaikki niin kehuneet vuosikausia. Kun saisi aikaiseksi tilata sitä jostain :D

   Poista
 2. wau, näyttää kyl olevan aika hyvä toi Get Set :) Pitäis varmaan koklata jos sitä sattuu näkemään jossakin :) Asun niin pienessä kaupungissa niin en luule että tuun näkemään sitä täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tosiaan voi olla vaikea löytää kaupoista, mutta onneksi netistä saa tilattua :)

   Poista