29. tammikuuta 2015

Pierre René

Pierre René ei ole suomessa kovin tunnettu merkki. Oma ensikosketukseni siihen oli Keskisellä, kun kaikki merkin luomivärit olivat poistomyynnissä eurolla ja ostin sieltä yhden sävyn itselleni.


 Sävy on tylsästi vain numero 56 ja se on mattanude. Swatchia en väristä kuvannut, koska se on niin tarkalleen ihoni sävyinen, ettei se erotu iholta. Eli juuri täydellinen tarkoitukseeni häivytyssävynä tai kulmaluulle. Koostumukseltaankin samettinen ja noin vaaleaksi ihan hyvän pigmentin omaava.


 Merkin nimestä tulee minulle heti mieleen jokin taiteilija. Taiteellinen mielikuva välittyy myös pakkauksista, luomivärin paketti on aika näppärä ja erikoinen.


Applikaattori pysyy helposti mukana, toimien samalla luomivärin "kantena". Levitän luomivärit kyllä aina siveltimellä, mutta ajatuksena ihan hauska.Toisen kerran pääsin tutustumaan merkkiin, kun tilasin harjan AllaModa -verkkokaupasta ja katselin samalla, että löytyisikö mitään muuta ostettavaa. Geelilinerini alkoivat olla loppumaan päin, joten valitsin sellaisen itselleni kun löytyi tuttu merkki. Lisäksi geelilineri on palkittu vuonna 2012 jollain Perły Rynku Kosmetycznego -palkinnolla. Luomiväristä tuttu erilaisempi pakkaaminen toteutuu tässäkin tuotteessa.


Erillisen siveltimen sijaan linerissa on sivellin korkin sisässä.


Korkin pää nostetaan pois, käännetään ympäri ja kiinnitetään korkkiin takaisin. Korkin alta paljastuu sitten itse lineri. Tämä tosin ei ole ihan niin uniikki pakkaustyyli kuin luomivärissä, samanlainen korkkisysteemi on ainakin ollut Rimmelin ja Revlonin geelilinerissa ja lukuisissa muissa.


Sivellin on verrattavissa aika hyvin Maybellinen geelilinerin mukana tulevaan. Se on vasemmalla. Oikealla Pierre Renén aavistuksen ohuempi ja suippokärkisempi sivellin. En käytä näitä linereiden mukana tulevia siveltimiä enää, mutta tuota voisi hyvinkin käyttää. Maybellinen sivellin on turhan pullea, sillä ei saa ohutta rajausta. Pierre Renén siveltimellä voisi saada hyvinkin tarkan rajauksen.


Kahteen muuhun omistamaani geelilineriin verrattuna Pierre René on selvästi mustin, pigmenttisin ja kermaisin levittymään. Maybellinen ollessa hieman kuivempi ja harmahtava, Oriflame taas on liukkain ja ohuin, sävyltään ruskehtava. Pierren lineri on enemmänkin sinertävänmusta ja myös kiiltävin, muiden ollessa vähän mattaisempia. Silmissä Pierre pysyy nätisti koko päivän hyvällä pohjustuksella ja helpon levittyvyytensä ja pigmenttinsä avulla nousee yhdeksi suosikeistani.


Ovatko Pierre Renén meikit teille tuttuja?


1 kommentti:

  1. Meikkejä en ole kokeillut, mutta mulla on pari Pierre Renén kynsilakkaa. Eikös tämä nimestään huolimatta ole kuitenkin puolalainen yritys? (Sama, joka myy Miyon tuotteita.)

    VastaaPoista