2. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 viimeiset loppuneet


Vuosi vaihtui ja on aika käydä vielä viime vuoden viimeiset loppuneet joulukuulta, jotta saa heittää ne pois ja aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä.


LivBoxissa tullut Richin näytekokoinen Pure Luxury Intense Moisture Shampoo oli aivan loistava. Pitkiin aikoihin ei yksikään shampoo ole tehnyt hiuksistani niin sileitä ja pehmeitä. Tuoksu oli aika tavallinen shampoomainen tuoksu, joten sen puolesta melko tylsä, mutta muuten ihan parasta.

Oriflame Milk & Honey Gold Conditioner on eniten myymäni hoitoaine ja niin kovasti asiakkaideni kehuma, että piti kokeilla itsekin viimein. Vaikken edelleenkään tuosta tuoksusta tykkää, paksuhko hoitoaine oli kaikkien kehujen arvoinen ja teki latvoista unelmanpehmeät ja sileät. Loistava hoitoaine talveksi.

Hiuspuolelta harvinainen loppuja, eli hiuslakka. L'Orealin Studio Silk&Gloss Ultra Fixing Hairsprayssä on vielä ainakin puolet jäljellä, mutta se jotenkin hajosi. Suihketta tulee normaalisti, mutta samalla takaosa sylkee käsille pelkkää nestettä niin, että käsi on aivan märkä. Asteikon korkeimmalla pidolla varustettu lakka pitää erinomaisesti, mutta tekee helposti hiuksista aika rapsakat ja haju on Lorkun hiustuotteille tyypillinen. En tykkää hajusta, joten en ala tappelemaan pullon kanssa enää, varastossa on muitakin lakkoja odottamassa.

Jättipullo Oriflamen Nature Secrets Wheat & Coconut -shampoota kului myös viimein loppuun. Sen sain joskus tilaajalahjana tms. ja se oli myynnissäkin, kunnes päiväys meni umpeen ja päätin käyttää sen itse, koska en tietenkään myy vanhentuneita. Tuoksui nimensä mukaiselle, vähän kuin vehnäleseille hienoisella kookoksisella vivahteella. Ei mitenkään suosikkituoksuja. Eikä muutenkaan suosikkishampoo, pesi hiukset kyllä puhtaiksi, mutta jätti ne pikkuisen lättänöiksi ja karheiksi.


Sitten oli joskus jouluksi Seppälästä ostamani suihkugeeli, siltä ajalta kun Seppälässä vielä oli kaikkea kivaa kosmetiikkaa. Tuo oli Simple Pleasures suihkugeeli tuoksussa Gingerbread Cookie. Hauska joulupallon muotoinen pullo ja sisällä kirkasta geeliä ja sinistä glitteriä yhdistettynä houkuttelevaan tuoksuun(vanha kuva täällä). Mutta se tuoksui käytössä enemmänkin glögiltä ja geeliä sai holvata puoli pulloa kerralla, että se riitti johonkin ja sittenkin kesken pesun joutui vielä lisäämään sitä pesukukkaan. Vaahtosi niin olemattomasti. Glitteritkin tarrasi ihoon tiukasti ja niitä oli pitkin lattiaa, vaikka yleensä glitterisissä suihkugeeleissä glitter ei tartu iholle ja huuhtoutuu aika hyvin viemäriin.

Toiseksi viimeinen tuubi HG-kasvokuorintaani Oriflame Essentials Daily Scrub Cleanseria. Juuri sopivan karhea ja hienojakoinen kevyt kuorinta, vaikka päivittäiseen käyttöön, mutta käytin sitä yleensä joka toinen tai kolmas päivä. Harmi kun se lopetettiin, yhyy!

Oriflame Feminelle Special Care+ on ollut käytössä ikuisuuden, tarkalleen ottaen viime vuoden lokakuusta asti, päivittäin! Meinasi jo pikkuisen kyllästyttää. En sen tarkempiin yksityiskohtiin mene muuten kuin, että unelmanpehmeä, tiivis vaahto hoiti hommansa kuten pitääkin ja herkälle iholle suunnattuna ei tuoksunut juuri miltään. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta pidän enemmän geelimäisistä.

Lushin Rub Rub Rub piti myös heittää pois, koska purkki kesti pitkään käyttää ja sitten loppu kuorinta jotenkin vain suli, purkista löytyi avatessa vain sinistä nestettä, jossa oli vähän rakeitakin seassa. Päiväys oli 9.12.14 eli aika tarkkaan ennustettu säilyvyys. Aikaisempi juttu täällä ja purkin aion säilyttää jos niitä joskus kerääntyisi se viisi, että ne voisi viedä takaisin Lushille JOS satun joskus pääsemään Helsinkiin.


Ihonhoidon puolelta loppui Oriflame Optimals Skin Youth Eye Cream. Se muistaakseni oli +30v lähtien, mutta käytin sitä jo nyt ennaltaehkäisynä ja rakenteellisten juonteiden häivytykseen. Nuoremmille ihmisille suunnatut voiteet eivät usein kosteuta tarpeeksi ja kuivalla silmänympärysiholla ne juonteet korostuvat. Tämä kosteutti riittävästi ja siten "pullisti" ihon taas entiselleen, joten juonteet näyttivät pienemmiltä. Imeytyi nopeasti ja oli tuoksultaan mieto, eli voisin ostaa hyvin uudelleenkin ja ehkä ostankin kun saan muut voiteet käytettyä.

Varmaan ennätys, kun käytän käsivoiteen näin nopeasti. Käteni eivät varsinaisesti kuivu talvellakaan, joten rasvailen vain huvikseni kun noita käsivoiteita on kertynyt. The Body Shopin Glazed Apple -käsivoidetta olen kehunut niin monesti jo, etten siitä enää sano mitään muuta kuin, että se on loistava. Tuoksuun kerkesin vähän jo kyllästyä, mutta onneksi tuoksuvaihtoehtoja on useita.

Lumene Natural Code Keep It Cool Redness Reducing Moisturizer oli jo kuukauden suosikeissa instahaastepostauksen ekassa osassa, joten siitäkin sanon vain, että kosteuttaa hyvin niin päivä- kuin yövoiteenakin ja tuoksuu ihanalta. En oikein tiedä miltä se tuoksuu, mutta sellainen parfyymimäinen kukkainen tuoksu siinä on. Oon ihan varmasti haistanut samalta tuoksuvaa hajuvettä joskus, mutta en saa päähäni mikä se oli ja se vaivaa. Punoitusta voide ei tosin kyllä vähentänyt.

Oriflamen Nature Secrets Lavender & Fig Hand & Body Cream oli myös niitä, jotka olivat myynnissä, mutta josta meni päiväys umpeen. Otin sen käyttööni, koska pidän sarjan body mistin pehmeästä tuoksusta. Mutta tämä kyllä tuoksui paljon pistävämmältä ja violetti voide alkoi rullata iholla. Sen takia se meni jalkavoiteena ja kuivat jalat imivät voiteen itseensä kokonaan rullaamatta. Ja jalat ovat tarpeeksi kaukana nenästä niin tuoksukaan ei leijaillut sinne asti.


Meikkipuolelta käytin viimeiset tipat Oriflamen Matte Control -meikkivoiteesta. Entinen suosikkini ajalta, kun rasvoittuminen oli vielä runsasta, mutta nykyään vähän liian kuivattava pintakuivan ihoni kanssa. Puolipeittävä, mutta BeautyBlenderin kanssa sai aika peittävästi kerrostettua.

Tilasin joskus JTBeauty Outletista 5kpl Calvin Kleinin Infinite Hydration Moisturizing Foundationin minikokoja(3ml) ja sain nyt vasta käytettyä ensimmäisen. Sävy Soft Beige oli iholleni ihan nappiin, mutta itse meikkivoide oli jotenkin lirua ja peittokyky olematon. Kesti iholla kyllä kohtalaisen hyvin, mutta tarvitsen vain vähän peittävämmän voiteen. Voide loppui alkukuusta, joten kerkesin jo putsata pullon ja täyttää toisella meikkivoiteella ja otin pullon mukaan jouluksi vanhempien luo. Säilytän kyllä kaikki nämä CK-pullot matkakäyttöön.


Nyt on saatu kaikki nämä koostepostaukset tehtyä vähäksi aikaa, joten lopultakin seuraavassa postauksessa alkaa olemaan ihan asiaakin. Joulukuu kun meni niin kovasti noiden haastepostausten ja joulukalenterin parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti