31. joulukuuta 2014

Kosmebloggaajien Photo-A-Day -haaste 4/4

Hei mä tein sen loppuun!

Aiemmat:
Osa 1
Osa 2
Osa 3

Kuva: Henna


25. Lahja


Kuva on vähän huono, koska se on niitä harvoja tässä haasteessa, jonka otin kännykällä. Onneksi tilasin itselleni joululahjaksi uuden kännykän, joten uudella pitäisi saada parempia kuvia, jos puheet siitä pitävät paikkansa(Sony Xperia Z3).

Oriflame-edustajuuteni takia sukulaiset eivät juurikaan ostele minulle kosmetiikkalahjoja, koska ajattelevat, etten tarvitse mitään. Ja... onhan se tietty vähän niinkin, mutta on ne silti kivoja saada. Tänä vuonna Joulupukki toi kolme tuoksua. Yhdeltä lempimerkiltäni eli Policelta Blue Desire, joka on näistä tuoksuista se raikkain. Se on kunnianosoitus merelle, kaikille sen muodoille ja syvyydelle. Blue Desire on melko kukkainen ja hedelmäinen.

Toinen oli Beyoncen Heat Limited Edition -muodossa eli MRS. Carter Show World Tour. En omista alkuperäistä Heatia, joten en tiedä miten paljon tuo eroaa siitä. Mutta tuoksu on kuitenkin melko trooppinen ja makea, muistuttaa jossain määrin Escadan kesätuoksuja.

Suosikkini oli kuitenkin Vera Wangin Preppy Princess, olen blogeissa ja Youtubessa ihaillut aina noita pulloja ja nyt sain omani. Hedelmäisen makea, mutta samalla vähän sitruksinen tuoksu oli odottamaton yllätys. En ole koskaan edes maininnut kenellekään tykkääväni Princess-tuoksuista.


26. MeikinpoistotuotteetKeräsin tähän nyt kaikki millä poistan meikkini/puhdistan ihon tällä hetkellä. En suinkaan käytä kaikkia kerralla. Jos poistan meikin ennen suihkua niin käytän silmille Oriflamen misellivettä tai Nivean silmämeikinpoistoainetta. Misellivesi on loistava, mutta Nivealla joutuu vähän hinkkaamaan, mistä iho ei varmana tykkää. Pari kertaa viikossa puhdistan ihon myös Oriflamen kasvoharjalla ja Optimals-geeliputsarilla.

Jos poistan meikin vasta suihkussa niin käytän Optimalsin putsaria myös siihen. Jos silmämeikki on vahvempi, poistan sen suihkussa Lumenen Erase It Heavy Eye Makeup Removerilla, tosin pitkin hampain, koska toi on aika kakkaa. Meikkejä saa hinkata kauan, mutta ne eivät varsinaisesti lähde. Ripsiväri kyllä irtoaa, mutta se tarraa kiinni ihoon, samoin rajaus vain leviää. Sitten voide ei huuhtoudu kunnolla pois. Kun sen saa huuhdeltua, omaa hienot pandasilmät ja vähään aikaan et näe kunnolla, kun välillä silmissä on sellainen sumea kalvo räpytellessä. Kai sitä jää ripsiin ja se siitä sumentaa näköä tai jotain. On otettava toinen putsari, jolla taas puhdistaa ne pois(ja Optimalsin putsari irrottaisi ripsarin ja rajauksen yksistäänkin).

Sitten jos iho puhdistuksen jälkeen tuntuu vielä karhealta tai muuten tunkkaiselta niin viimeistely Oriflamen Daily Scrub Cleanserilla.


27. LempisiveltimetEn omista isoa kasaa siveltimiä, mutta näitä käytän joka kerta meikatessa. Isoin on Oriflamen puuterisivellin ja sitä käytän arvatenkin puuterin levitykseen. Siitä jatketaan sitten kiertoa myötäpäivään. Pikkuinen nimetön ja merkitön sivellin on ostettu Keskiseltä vuosia sitten setissä, jonka muut siveltimet oli kökköjä, mutta tämä on ihana häivyttämiseen.

Sitten on Yves Rocherin rajaussivellin, jolla pehmennän rajauksen jos teen sen kynällä, jos rajaan vain luomivärillä niin se hoituu myös tuolla. Seuraava on vähän off-topic, mutta sivellin kuitenkin eli Oriflamen naamiosivellin. Sen oston jälkeen ei ole tarvinut sotkea sormia naamioon. Sitten taas Oriflamelta meikkivoidesivellin. En käytä sitä meikkivoiteeseen, vaan levitän silmiä pohjustaessa puuterin sillä luomille, juuri sopivan kokoinen.

Seuraava on Iberon joku luomivärisivellin, ostettu myös vuosia sitten, mutta se on niin ohut ja tarkka, että sillä saa pehmeän alarajauksen. Seuraava on myös Iberolta, rajaussivellin. Eka se tuntui vähän liian pitkältä ja kovalta, mutta kun tottui käyttämään sitä niin se on jopa vähän parempi kuin edeltäjänsä Duroyn rajaussivellin. Viimeisenä vielä kerran Oriflamea eli poskipunasivellin, mutta en tykkää siitä poskipunan levittämisessä. Viiston muotonsa takia ihan paras varjostuksissa.

28. Ilman tätä en lähde ulos...Tähän kysymykseen oli tietenkin niitä itsestäänselviä vastauksia, kuten avaimet, kännykkä, vaatteet jne. Koska tämä oli kosmebloggaajien haaste niin lähestyin sitä toki kosmetiikan kannalta. Pyrin tekemään meikkini niin kestäväksi, ettei sitä tarvitsisi korjailla päivän mittaan ja siksi en kuljeta meikkipussia mukanani. Kiilto puskee usein kuitenkin päivän mittaan meikin alta, joten sen hoitelen pois kasvopapereilla. Molemmat ovat Oriflamelta, vanha versio ja vielä avaamaton uusi paketti. Yksi paperi riittää imemään kiillon koko kasvoilta. Puuteri toki olisi toinen vaihtoehto, mutta jos päivän mittaan lisäilet useita kertoja puuteria niin loppupäivästä naama on jo aika kakkumainen ja vähemmän nätti. Papereilla saa kiillon pois lisäämättä iholle mitään.

Ja sitten mukanani on tietysti aina joku huulirasva, usein otan mukaan myös sinä päivänä käyttämäni huulipunan jos haluan lisäillä sitä päivän aikana. Mutta nudepunien annan usein kulua pois omaa tahtiaan ja laitan päälle vain huulirasvaa tilalle. Valitsin tähän kuvaan nyt Baby Lipseistä Intense Caren. Se on suosikkini niistä, tykkään sen muodosta ja tuoksu on tarpeeksi huomaamaton. Ei se mikään ihmeellinen ole, keskivertoa, joka menee paremman puutteessa. Baby Lipsien suosio on saatu aikaan mielestäni vain erittäin onnistuneella markkinoinnilla, koska ei niissä nyt mitään niin erikoista ole, paitsi pirteä pakkaus.

29. MeikkikokoelmasiEn oikein tiedä miten olisin meikkikokoelman näyttänyt kuvamuodossa. Kaikkia en tosiaankaan jaksanut alkaa repimään tuolta pois. Joten meikkikokoelmani on siis tuolla lokeroissa ja tuossa telineessä. Siinä sivussa kuvaan tuli myös meikkipöytä kokonaisuudessaan, sain viimeinkin askarreltua nuo valot jotenkin tuohon peilin sivulle. Ja tuoksuhyllykin näkyy kuvassa. Otin tosin näitä haastekuvia etukäteen, joten tässä kuvassa ei vielä näy se uusi läpinäkyvä akryylilokerikko, joka oli haalintapostauksessa.

30. Vuoden parhaatNämä oli tosi vaikea valita. Valitettavasti suurin osa vuoden parhaista on jo loppunut ja heitetty roskiin, enkä ole hankkinut uutta. Jätin pois myös aikaisemmin tässä haasteessa esiintyneet tuotteet ja rajasin tuotteet vielä niin, että otin mukaan vain vuonna 2014 ostetut/saadut. Mutta tässä siis vuoden 2014 parhaat. Ne on myös linkattu mahdollisiin niistä olleisiin postauksiin.

Lushin It's Raining Men oli todellinen yllättäjä, hunajalle allergisena en ikinä uskonut ihastuvani siihen näin paljon! Tekee suihkuhetkestä taivaallista luksusta. Richin shampoo on niin ikään yllättäjä, josta lisää seuraavassa Loppuneet-postauksessa. Pakko ostaa joskus täysikokoinenkin. Oriflame Optifresh Soothing Mint on helpottanut paljon oloa vihlovien hampaiden kanssa ja se todella tekee sen, koska hammastahnat harvemmin ansaitsevat vuoden parhaan paikkaa. Katy Perryn Royal Revolution on parhaita tänä vuonna hankkimiani tuoksuja. BeautyBlender oli just niin loistava kuin kaikki ovat kehuneet. Punoittavan naamavärkin kanssa Oriflamen Conceal Kit yhdistettynä BeautyBlenderiin on toiminut kuin unelma, sama homma Lumenen Blue Neutralizerin kanssa. Nuo kaksi yksinään olivat vaikeita levittää, mutta BB pelasti ne. Garnierin Miracle Cream on toiminut usein meikkivoiteen korvaajana ja philosophyn amazing grace firming body emulsion on ollut tänä vuonna melkein ainoita kunnolla toimivia vartalovoiteita. Kaikki muut tuntuu vaan rullaavan.

31. Kimallusta!Uusi Vuosi, perinteisesti glitterin kuorruttama päivä. Tähän kuvaan tietysti olisi ollut vaikka mitä vaihtoehtoja, mutta halusin ottaa tässä esille yhden ihanimmista paleteistani. Kyseessä on La Femmen Glitter Eyeshadow -paletti sävyssä 02. Kauniita sävyjä kyllästettynä hologlitterillä, etenkin tuo punainen on vaan niin parasta! Ostettu joskus Keskiseltä, halpismerkkinä ei maksanut paljoa, olisikohan ollut 7 euroa. Ehdoton paletti Uuden Vuoden meikkiin.Jee, haaste on ohi ja siitä tuli samalla eka haaste, jonka oikeasti tein loppuun. Toivottavasti joskus myöhemminkin löytyy yhtä kivoja haasteita, erityiskiitos vielä haasteen luojalle eli Hennalle! Näihin tunnelmiin päättyy myös vuosi 2014, oikein isot kiitokset kaikille lukijoille ja toivottavasti jaksatte seurata vielä ensi vuonnakin! Uuden Vuoden lupaukseksi blogille aion ensi vuonna tehdä enemmän meikkejä ja toivottavasti niitä videoitakin, kunhan tuossa helmi-maaliskuussa alkaa olla tarpeeksi valoisaa hyvien kuvien ottamista ajatellen. Ja kuten aina, niin kaikenlaisia postaustoiveita ja kehitysideoita otetaan vastaan, jotta blogi säilyisi mielenkiintoisena teille. :)


Hauskaa Uutta Vuotta 2015 ja juhlikaahan turvallisesti!

4 kommenttia:

  1. Jeee! Kiva kun osallistuit! Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  2. Piti jo kommentoida Instagramissa, mutta toi sun meikkinurkkaus on ihan super-kutsuvan näköinen. <3

    VastaaPoista