16. joulukuuta 2014

Kosmebloggaajien Photo-A-Day -haaste 2/4

Vuorossa toinen osa Photo-A-Day -haasteesta, jonka eka osa oli täällä.

Kuva: Henna

9. PoskipunaPoskipunaksi tälle päivälle valitsin talvisuosikkini eli Tarte For True Bloodin sävyssä Glamour Me. True Blood on ihan ultimatesuosikkini TV-sarjoista, joten tämä on todellinen aarteeni. Vielä kun saisi sen luomiväripaletin ja hajuveden. Pelottavan värinen purkissa, mutta kesympi poskilla. Tuoksuu kivalta ja siinä on kultaista glitteriä. Tykkään jotenkin käyttää tätä juuri ennen joulua ja jouluna, etenkin nyt kun BeautyBlenderillä saa sen tosi nätisti poskille. Tarkempia kuvia ja swatch löytyy täältä.


10. SuihkutuotteetSuihkutuotteista en sen yksityiskohtaisempaa kuvaa ottanut, vaan suihkusta ihan yleisesti. Eli mulla on tuollanen suihkuhylly, jonka ostin kuukausi sitten Lidlistä ja maksoi 22€. Mun kylppärin seinät on jotain outoa materiaalia, ei keraamisia laattoja vaan jotain sellasta vähän muovimaista. En viitsi porata siihen reikiä ja imukupit ei siinä pysy, joten kaikki oli ennen sellaisessa korissa lattialla. Ihanaa. Siksi olin superonnellinen kun Lidlissä tuli tuo vastaan ja se oli niin halpa! Tuo pingotetaan lattian ja katon väliin tuolla putken sisässä olevalla jousella eli ei tarvitse mitään reikiä tai muuta vahinkoa tehdä. Ja sen takia voin ottaa sen mukaan sitten kun muutan joskus. ^^

Ylimmällä hyllyllä on sellaista vähän harvemmin käytettyä tavaraa eli suihkumyssy, sheivausgeeli, höyliä, kuorintahanskoja ja sen sellaista. Koukussa roikkuu myös pesukukka, jota käytän useimmiten. Loput roikkuu tuolla alhaalla kun niitä käytän harvemmin ja yritän käyttää näissäkin aina yhden loppuun, heittää pois kun se menee huonoksi ja ottaa tilalle sitten uuden tuolta alhaalta.

Keskellä on kaikki suihkugeelit ja joo, niitä on paljon, mutta keräsin kaikki joulusuihkugeelit tuohon nyt jos saisi käytettyä niitä pois.

Alhaalla sitten on kaikki muut, kuten shampoot, hoitoaineet, naamiot, kuorinnat jne. Niitä yritän pitää vain yhtä kerrallaan siinä ja kun yksi loppuu niin haen sitten uuden vastaavan tilalle. Itse suihkun alla olevassa hyllyssä on sitten kaksi kasvoputsaria ja kuorintaa. Niitäkin pidän niin, että siinä olisi aina yksi vaahtoputsari, kasvokuorinta, toinen putsari ja kuoriva putsari. Nyt sattui vielä olemaan sävy sävyyn.

11. KäsivoideKäsivoiteeksi valitsin Oriflamen kirsikkakäsivoiteen, koska se vaan tuoksuu niin hyvältä ja värinsä puolesta aika jouluinen. Muuten olisin ottanut TBS:n Glazed Applen tähän, mutta kun se näkyy jo suosikeissa. Kirsikkavoidekin tosin sen tapaan on ohut, nopeasti imeytyvä, tahmaamaton ja samalla hyvin kosteuttava.

12. TyömeikkiTyömeikki mulla on oikeastaan ihan yleisestikin mun arkimeikki ja teen sen lähes joka kerta kun lähden johonkin. Se tehdään haasteen ekassa osassa olleella Flormarin mattapaletilla. Osa kevyemmin meikkaavista voi kokea sen juhlavampana meikkinä, mutta mulle tuo on vielä aika kevyt silmämeikki ja ei sen tekemiseen aamuisin kulu kuin ehkä 20 minuuttia. Siis koko kasvoihin. Taas kerran tosin kamera söi puolet väreistä, eli luonnossa meikki on tummempi ja voimakkaampi.

Silmän sisänurkasta luomen puoliväliin laitan paletin harmahtavaa vaaleaa sävyä pohjaksi, luomen keskiosaan toiseksi tumminta lämmintä ruskeaa, ulkonurkkaan varjostus tummimmalla ruskealla, häivytys kulmaluulle nudesävyllä ja samaa sävyä myös silmän sisänurkkaan tuomaan valoa. Alaluomelle pehmeä rajaus vaaleimmalla ruskealla, joskus jompaa kumpaa tummempaa ruskeaa ulkonurkkaan. Sisärajaus vaalealla kynällä, musta geelirajaus yläluomelle, taivutukset ja ripsari.

13.Värikäs meikkiVärikäs meikki oli hankala toteuttaa, koska en yleensä tee mitään värikkäitä silmämeikkejä, viihdyn enemmän siellä nude-ruskea-harmaa -alueella. Kaikki värikkäät luomiväritkin on mulla lähinnä sitä halppisosastoa ja niiden huono pigmentti ei usein innosta tappelemaan silmämeikin kanssa. Mutta joskus on poistuttava mukavuusalueelta ja tällainen siitä tuli sitten.


Bonuksena myös toinen kuva eli meikissä käytetyt tuotteet, niin on helpompi selittää. En kaikkia tuotteita kuvannut, mutta main ingredientsit on esillä.

Meikki lähti syntymään siitä, että mulla on kaksi luomiväriä, joita rakastan, mutta joita käytän äärettömän harvoin. Ne eivät ole oikein arkimeikkivärejä. Sugarpillin Buttercupcake ja Constance Carrollin Glitzy Eyedust sävy Kingfisher.

Pohjustin luomen valkoisella jumbokynällä ja levitin keskelle luomea Buttercupcaken. Sitten sisänurkkaan ja ulkonurkkaan Kingfisheriä, joka hohtaa vähän milloin missäkin sinivihreän sävyssä, oikein riikinkukkosävy. Kahden eri värin rajalla se vielä lisäksi sekoittui keltaisen kanssa vihreäksi. Päälle vielä cut crease -tyyppisesti sinistä luomivakoon. Alaluomelle kaikkia noita värejä, sisänurkasta vetäen vähän rajausta alas, kuten Jaclyn Hill neuvoi videossaan kerran, kauempaa katsottuna bambisilmien aikaansaamiseksi. Sisärajaus mustalla, vihertävän sinisellä Playboy tussilinerilla ylärajaus, joka tosin näyttää mustalta kuvassa. Rajauksen loppupäähän glitteriä, jonka irtoripset peittää harmillisesti. Sinistä olisi voinut häivyttää enemmän, mutta kun valo alkoi loppua kesken niin piti kiirehtiä. Sävymaailmaltaan aika lähellä Kuningaskalastajaa, keltaisen tilalla jos vain olisi ollut oranssia. :D

Kuvassa vielä pikaiset swatchit noista Playboyn tusseista, niitä myytiin joskus Keskisellä.


14. Kissaliner
Kissaliner oli onneksi helpompi toteuttaa kuin värikäs meikki. En oikeastaan tee meikkiä ilman mustaa rajausta koskaan. Rajaus tosin aina vaihtelee vähän, yleensä teen toiseen silmään sellaisen rajauksen mikä sattuu tulemaan. Joskus ohuen, joskus paksun. Teen rajauksen ilman kummempia suunnitelmia ja sitten parhaani mukaan yritän saada toisestakin silmästä samanlaisen :D

Tähän kuvaan tein aika hillityn rajauksen, koska olin lähdössä kauppaan. Ripset kyllä näyttää kuvassa niin onnettomilta kun ei mennyt ihan putkeen tällä kertaa, vaan ripsiväri keksi tehdä kaikki mahdolliset paakut ja taivutukset ei pysyneet. Irtoripsiä en kuitenkaan alkanut laittamaan, koska ne ovat kauppareissulle vähän liikaa. Naamakin vähän punoittaa kun muu meikki oli vielä tekemättä, koska teen silmät melkein aina ensin, että voi siistiä sitten mahdolliset sotkut silmien alta vielä. Valo kuitenkin taas hiipui niin nopeasti, etten ehtinyt kuvaa varten tehdä meikkiä loppuun.

15. LempiripsariBlogin aktiivisille seuraajille ei tule yllätyksenä, että se on Oriflamen Wonder Lash. Vanhoja versioita mulla on jäljellä vielä viime vuoden jouluhylsyiset ja sitten onkin tuo uusittu versio, jota vähän pelkään kokeilla. Jos se onkin ihan kökköä ja vanhoja ei saa enää.

16. Hymyile!


Hymykuva oli vaikea ottaa, koska en tykkää hymyillä kuvissa. Livenä olen hyvinkin hymyileväinen ja nauravainen, mutta kuvissa vaan tuntuu, että kaikki hymykuvat näyttää niin tyhmältä. Kuvissa en varsinkaan hymyile suu auki, koska etuhampaideni välissä on aika iso rako. Vaikka se jenkeissä tuntuukin olevan muotia, yksi lempibändeistänikin otti sen erikoisuutena musavideoonsa ja jotkut jopa leikkauttavat raon etuhampaidensa väliin niin minä taas antaisin mitä vain kauniin tiiviistä hammasrivistöstä. No, ehkä joskus voitan Eurojackpotissa ja voin teetättää sellaiset hampaat kuin haluan. Aina saa haaveilla.

Huulipuna kuvassa on Oriflamen Venetian Affair sävyssä Forbidden Kiss, mutta kökkö valaistus vääristää värit aika tehokkaasti. Parempi kuva tuolla eli tuollainen violetihtavan sävy, melkein nude mutta paljon tummempi. Tämän syksyn suosikkejani, koska en ihan violettia punaa uskalla käyttää, joten tämä on sellainen wearable-versio tämän syksyn muotiväristä. Kauppareissuilla ainakin kerää ihmisten katseita.

2 kommenttia:

  1. Toi värikäs meikki on ihan tajuttoman hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ^^ Mua vähän pelotti julkaista se kun en yhtään tiennyt onko se hyvä vai ei ja kun itse aina näkee vain kaikki virheet. :D

      Poista