3. joulukuuta 2014

Ensivaikutelma: BeautyBlender

BB ei enää tarkoita vain BB-voidetta, vaan se on nyt myös lyhenne BeautyBlenderille. Tuo jenkeissä niin suosittu meikkimuna on rantautunut lopulta tänne suomeenkin. Omani voitin BeautyBlenderin Facebook-arvonnassa. Olin niin innoissani, koska lähes kaikki suosikkini Youtubessa käyttävät Beauty Blenderiä. Yleensä näkee monilla niitä alkuperäisiä pinkkejä sieniä, mutta halusin olla erilainen nuori ja valitsin mustan Pro-version. Lisäksi on olemassa valkoinen Pure ja ulkomailla näkyi olevan jo violetti Royal. Sekä tietysti supersöpö vihreä micro.mini.


Käteen otettaessa sieni(kieltäydyn tässä käyttämästä sanaa muna, ettei tuota... no kyllä te tajuatte :D ) tuntuu normaaliin meikkisieneen verrattuna tiiviimmältä. Meikkisienillä en ole meikannut varmaan viiteen vuoteen, koska ne nyt jättävät ihon aika karmeaksi ja haisevat pahalta, se haju jää iholle ja päätä alkaa särkeä. Samoin siveltimillä en ole oikein osannut meikkivoiteita levittää. Joten levitän meikkini aina sormin. Se jää joskus helposti epätasaiseksi ja voidetta tulee liikaa ja muuta mukavaa.


Sieni on aika pikkuinen aluksi, mutta se käydään kastelemassa vedellä ja sen jälkeen kuivataan. Tuloksena on hieman isompi sieni ja samalla koostumus on myös pehmeämpi. Sieni ei haise oikein miltään, mikä on erittäin hyvä juttu.

Meikin aika! Päätin haastaa ekoilla kokeilukerroilla sienen oikein kunnolla ja valitsin kokoelmastani kauhukolmikon.


Meikkivoiteeksi otin vaikeasti levitettävän ja kuivan Oriflamen Matte Controlin. Peitevoiteeksi Lumenen Beauty Base Blue Neutralizerin, joka peittää todella hyvin, mutta on niin älyttömän kuivaa ja paksua, että levittäminen on sormin mahdotonta ja siksi se onkin jäänyt lähes käyttämättä. Ja puuteriksi vielä vähän laikukkaasti levittyvä Oriflamen Studio Artist Loose Powder.

Levitin kaikki Beauty Blenderillä. Paksummalla päällä ensin meikkivoiteen. Levitys oli helppoa ja kakkunaamaa ei syntynyt, koska sieni imi itseensä ylimääräisen. Meikkivoidetta tarvitsi lisäksi paljon normaalia vähemmän. Tuloksena syntynyt pinta oli luonnollisen näköinen ja todella ohut, kuin meikkivoidetta ei olisikaan. Mutta silti peittävä, mikä on saavutus, koska itse meikkivoide on vain puolipeittävä.

Ohuempaan päähän pyyhkäisin peitevoidetta, kostea sieni muutti koostumusta vähän notkeammaksi ja peitevoide levittyi nätisti, eikä kerääntynyt silmän alla oleviin juonteisiin. Nenänpieletkin vetäisen samalla peitevoiteella aina, se toimii punaisuudenkin peittoon ihan yhtä hyvin. Isohko pää oli siinä vähän vaikea ja nenää joutui pikkuisen vääntelemään, että voiteen sai joka puolelle. Mutta sitä varten on micro.mini. Pitää ostaa kyllä sellainenkin.

Lopuksi vielä puuterin levitys paksummalla päällä, puuteri oli ihan ok levittää BB:llä ja sen sai melko helposti töpöteltyä tasaiseksi. Mutta tässä suosin silti ehkä jatkossa sivellintä. BB oli tosin juuri sopivan kokoinen ottamaan puuteria purkista, sivellin ei oikein tuohon purkkiin mahdu.

Ja voisin väittää, että lopputuloksena meikkipohja oli aika mainio. Muu meikki oli vielä tekemättä, joten silmät ja huulet on laittamatta, sekä poskipuna ja aurinkopuuteri ja päässä on vielä pantakin, joka pitää hiukset pois kasvoilta.
Meikkaamisen jälkeen sieni on toki pestävä, ettei mikään jää muhimaan sinne sisälle. Palkintoon oli sujautettu mukaan myös Solid-puhdistusaine, jotta sekin kävisi helposti.


Blendercleanser Solid on pikkuinen saippuapala, joka tuoksuu sitruunaiselta. Meikin jälkeen BB kastellaan uudelleen, puristetaan vesi pois ja pyyhkäistään sieni saippuaan. Sitten vain hetki puristellaan sientä kädessä ja saippua leviää joka puolelle. Huuhtelun jälkeen sieni on taas kuin uusi ja sen voi puristaa kuivaksi ja viedä kuivumaan. Saippua kyllä kuivatti käsiä todella paljon.


Puhdistuksen jälkeen on BB:n kuivauksen aika. BB:n pakkaus on suunniteltu viimeisen päälle eli sieni on tarkoitus kuivata siinä päällä. Siitä se sitten kuivuessaan pienenee ja lopulta plompsahtaa takaisin pakkaukseensa odottamaan seuraavaa käyttöä.

Kokonaisuutena ihastuin BeautyBlenderiin toden teolla ja en enää yhtään ihmettele sen suosiota. Kiireaamuina taidan edelleen tehdä meikin sormin, mutta jos on vähänkin ylimääräistä aikaa tai haluan erityisen huolellisen meikkipohjan niin BeautyBlender astuu mukaan kuvioihin.

BeautyBlendereitä saa ostettua Stockmannilta ja tilattua Pretty.fi sekä Ihanathiukset.fi -verkkokaupoista ja linkit ovat totuttuun tapaan ihan teitä varten eli en saa mitään linkkien klikkaamisesta. Ja muutenkaan minulla ei ollut mitään velvoitetta kirjoittaa tästä, koska tämä oli vain arvontapalkinto. Mutta sieni on niin hyvä, että halusin kertoa siitä teillekin.

4 kommenttia:

 1. Mä en ole ikinä ajatellut (en omista tätä, mutta olen tutkinut), että toi rasia on suunniteltu myös ton kuivatukseen. Ihan loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en siitä tiennyt ennen kuin vilkaisin sen paketissa mukana olevan ohjelappusen, jossa mainittiin tuosta. Se on kyllä aika hyvä keksintö.

   Poista
 2. Mie voitin kanssa tuon, sain valkoisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän moni bloggaaja voitti sen kun minä ja sinä ja sitten oli vielä se yksi kolmas. :) Me ollaan ahkeria osallistumaan arvontoihin. :D

   Poista