4. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenteri, luukku 4


Luukku 4Jee, vähän mä oon hyvä. Arvasin eilen oikein eli tänään tuli suihkugeeli. Frosted Cranberry tuoksultaan ja se myös vahvisti epäilyt, että eilinen oli samantuoksuinen. Vähän ehkä tylsää saada kaksi samantuoksuista putkeen, mutta suihkugeeli tuoksuu niin raikkaan marjaisen herkulliselta, että sen voisi vaikka juoda. Kuin karpalomehua.

Minipullojakaan ei ollut myynnissä yksittäin, joten hinnasta en tiedä. Varmaankin samanhintainen kuin muutkin minisuihkugeelit, mutta niitäkään ei ollut netissä myynnissä. Liikkeen hintaa en muista enää.

Partylitestä tuli taas kerran sellainen oooooohhh -tuoksu. Hyvin tummanpuhuva Black Vanilla. Vaniljainen, erittäin makea tuoksu, mutta jollain tavalla mausteisempi. Minua kiinnosti, että mikä tuon tuoksun aiheuttaa ja Partyliten sivulta luntaten "the rich scent of spiced rum, vanilla and brown sugar". Ei voi valittaa, kuka ei tykkäisi vaniljasta ja sokerista ja rommi on lempijuomiani. Näitäkin vois lähteä seuraavaan tilaukseen.

Huominenkin luukku on aika samankokoinen ja muotoinen. Toivottavasti ei tule kahta suihkugeeliä putkeen.

2 kommenttia:

 1. Miksi, oi miksi mä olen nyt ihan lääpälläni noihin Partyliten kynttilöihin??? Nää tuoksut vaan kuulostaa niin ihanilta :) Aiemmin olen pitänyt niitä ihan ylihinnoiteltuina...

  Isoäitini muuten teki testin, jossa poltti tavallista tuikkukynttilää ja Partyliten kynttilää yhtä aikaa. Jälkimmäinen kesti todella paljon pidempään kuin tavallinen tuikku, eli ehkä se hintaero ei ole niin älytön sitten kestossa mitattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin minäkin Partylitea ostan, koska ne isommat kynttilät on tosi kalliita, saati sitten kaikki ihanat telineet kynttilöille. En ihan 150 euroa viitsi sellaisesta maksaa. Tuikut eivät kovin pahan hintaisia onneksi ole tai votiivikynttilät.

   Tuikut kyllä ainakin kestävät pidempään. Huomasin tuossa kun näitä polttelin. Yleensä marketin halppistuikut kestävät ehkä sellaisen 4 tuntia niin Partylitet kestävät kevyesti 6 tuntia ja vähän ylikin joskus. Eri tuoksut vaan on vähän epätasaista laatua, osa tuoksuista valtaa koko huoneen, mutta osa ei sitten juuri tuoksu miltään.

   Poista