2. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenteri, luukku 2Luukku 2.


Luukku kaksi oli erikoisen muotoinen ja odotin jotain meikkituotetta. Ripsiväri? Huulikiilto?Meikkikynä? EI. Kynsiviila. Onko vähän plääh. Niitä pyörii tuolla montakymmentä tyhjän panttina kun käytän melkein aina elektronista viilaa. Alkaa näyttää kyllä huonolta tämä kalenteri, toivottavasti loppua kohti paranee.


Netistä en tuota löytänyt enkä viitsi kalenterin takaa kurkkia, etten vahingossa spoilaa itseäni näkemällä mitä muuta siellä on. Mutta The Utterly Unique Nail File on varmaan aika vastaava ja maksaa 3,50€. Ainakin se näyttää samalta, mutta vain eri värisenä ja se on kausituote, eli olisiko tämä se... ei-kausituote. :D

Partyliten kalenterista tuli Marshmallow & Peppermint. Eilen toivoin niitä makeampia tuoksuja ja nyt tosissaan sai sellaisen. Juuri niin ihana kuin miltä kuulostaa. Tämä on kynttilöiden Snow Fairy. Ooohhh... Ei ole sanoja selittämään. Raaskiiko edes polttaa... Pahoittelut naapureille kun tätä yöllä availin vuorokauden vaihtuessa, että saan ajastettua postauksen tulemaan aamuyöstä. Saattoi kuulua epämääräisiä ääniä. :D Tämä kyllä paikkasi tuota TBS:n pettymystä kovasti ja seuraavaan Partyliten tilaukseen kyllä lähtee näitä lisää jos niitä vaan saa. OMG!

6 kommenttia:

 1. Voi ei, miten surkea TBS-yllätys :D Kävin spoilaantumassa tuosta kalenterista jo aiemmin enkä sitten lopulta hankkinutkaan sitä. Ehkä hyvä niin, kun mantelikäsivoide mulla on jo isona ja tämä ei todellakaan olisi ollut miellyttävä ylläri. Kurjaa, että jo heti toisesta luukusta tulee noinkin turha tuote :/

  Partyliten tuikku sen sijaan kuulostaa ihanalta! Tarvitsen tuollaisen elämääni ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väittäisin, että jokainen nainen tarvitsee tuon kynttilän elämäänsä ^^

   Poista
 2. Slurps, tuo PartyLiten kalenteri. Oliko minkähintainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se maksoi 20 euroa eli ei todellakaan pahan hintainen noin ollakseen Partylite. Siinä on 12 eri tuoksuista kynttilää, kaksi jokaista.

   Poista
 3. Kohti parempaa huomista, I hope! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se seuraava luukku kyllä paljon parempi ollut, mutta vähän :D

   Poista