9. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenteri, luukku 9


Luukku 9


Luukku vaikutti taas aika lailla suihkugeelin kokoiselta ja ajattelin jo, että tuleeko sieltä mansikkasuihkugeeli. Kun eka tuli kolme karpaloa ja nyt on tullut kaksi mansikkaa kai. Mälsää jos nämä menee kolmen sarjoissa.


Ei ollut suihkugeeli, mutta käsivoide ja mansikka sellainen. En kyllä nyt tykkää jos aina tulee kolmen sarja jotain tuoksua. Olisi vähän sekoiteltu niitä enemmän. Käsivoide kuitenkin on kiva, koska käytin juuri sen Glazed Apple -voiteen loppuun ja kerkesin kyllästyä tuoksuun. Nyt saa heti perään toisen voiteen. Mansikka tuoksuu voimakkaalle ja makealle, ei sieltä aidoimmasta päästä tuo mansikantuoksu. Mutta kuten Glazed Applekin niin tämä imeytyi nopeasti ilman tahmaamista ja kosteutti riittävästi eli sen puolesta ei mitään huonoa sanottavaa.

Arvo 6,50€

Partyliten kalenterista tuli vihreä kynttilä, joka koodin mukaan olisi toinen White Cedar Leaf, mutta siihen on kyllä tullut virhe ja veikkaisin tämän olevan Emerald Balsam eli Palsamipihta. "The invigorating scent of fresh balsam and pine." Tuoksuu sellaiselta havupuille tyypilliseltä, ei ihan mun tyyppinen tuoksu, mutta ainakin viimein jotain ei-marjaisaa. Vähiin käy uudet tuoksut, enää 3 uutta tuoksua ja sitten tulee kaikki toiseen kertaan vielä.

2 kommenttia:

  1. Mansikkaa on tullut jo kolme; käsirasva, palasaippua (se eka, toinen oli karpalo) ja huulivoide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sitä tarkoitinkin, että aikaisemmin on tullut kaksi ja nyt tuli kolmas :)

      Poista