5. joulukuuta 2014

Rose Diamond

Ihastuin joku aika sitten kuvastossa tähän Oriflamen The One -kynsilakkaan sävyssä Rose Diamond. Hyvin kaunis lakka, jonka ikuistaminen kuviin oli kuitenkin äärimmäisen vaikeaa.


Lakka on vähän vaihtelevan värinen valosta riippuen. Lämpimässä valossa se näyttää enemmän kultaiselta, kylmemmässä valossa hopealta ja luonnovalossa vaaleanpunaiselta. Otin kuvat ulkona, mutta kuviin kamera ei suostunut sinertävän valon vuoksi tallentamaan vaaleanpunaista. Kun kerran on olemassa ruusukulta, niin tämä vastaisi väriltään ehkä sitten... ruusuhopeaa... joo, se on hyvä nimitys. :D


Sisällä otettuun ja salamalla raiskattuun kuvaan sain vaaleanpunaisenkin sävyn näkymään kohtuullisesti.


Lakka on tosi helppo lakata. Peittää oikeastaan jo yhdellä kerroksella, mutta todellinen kimallus tulee esiin vasta toisen kerroksen jälkeen. Kuivuukin nopeasti, mutta jostain syystä molemmat peukalon kynnet kuplivat, muissa ei ollut mitään. Koostumuksesta en oikein tiedä kun en ihan ole niissä asiantuntija, mutta veikkaisin foilia tai glass fleckediä? Joka tapauksessa metallisen kiiltävän kimalteleva.


Lakan kiiltoa halusin vielä esittää kännyräpsyssä peilin kautta, koska kamerasta vähän niin kuin loppui akku. Mutta meikkipöydän valot näyttävät lakan kiillon parhaiten. Kauppareissulla jopa kadulla vastaan tullut mummeli tuijotti kynsiä ohi mennessään. Nuo kynnet loistaa kauaksi ja siksi jätin koristelutkin pois, koska kynnet ovat yksistäänkin jo niin näyttävät. Ja toisekseen en keksinyt, mikä tuohon päälle sopisi.


Parin päivän päästä kuitenkin kyllästyin ja leimasin mustalla päälle Konadin m60 laatasta tuollaisen ruutukuvion kun ajattelin, että se näyttäisi kivalta vaaleanpunaisen päällä. Kauempaa kuvio näyttää ihan käärmeennahalta. Kaksi ekaa leimaa eli pikkusormi ja nimetön kyllä menivät ihan penkin alle. Viime leimailusta on sen verran aikaa, että ei ihan heti luonnistunut taas. Mutta en jaksanut alkaa korjailemaan. Pitää kyllä alkaa nyt leimailemaan taas kunnolla, ettei taidot ruostu ihan lopullisesti.

3 kommenttia:

 1. Ihan huikean kaunis lakka!

  VastaaPoista
 2. Tulikohan mun äsköinen kommentti jo.. no enivei, mulla on tätä samaa Oriflamen lakkaa enkä oo vielä kokeillut. Paitsi juuri nyt kun sä näytit kuinka kivan näköistä tää on niin on pakko laittaa itsellenikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat siitä parempia kuvia kuin minä. :D

   Poista