28. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenteri. lopputunnelmat


Joulu on ohi ja kalenteri availtu. Aika tehdä pieni loppuyhteenveto sen sisällöstä. Kalenterihan maksoi 65 euroa ja tuotteita siellä luvattiin olevan 115 euron arvosta. Kokonaishintaa tuotteille oli hankala nyt laskea, koska osa tuotteista oli sellaisia, joita ei liikkeestä tai netistä voi ostaa. Jaottelin tuotteet kuitenkin kolmeen osaan. Niihin, joista tykkäsin, jotka oli ihan ok ja joista en pitänyt.


Aloitetaan pohjalta eli ne, joista en tykännyt ja joita tuskin ikinä ostaisin tai edes kiinnittäisin huomiota niihin.

Pesukukkia mulla on aika monta ja tämä on tosi pieni, otin tuon vanhempien luokse jouluksi mukaan ja sillä oli aika hankala pestä. Se on myös liian karkea ja raapii kovasti. Kynsiviilana käytän aina elektronista viilaa tai lasiviilaa, joten tuo oli melko turha. Yksi sydänsaippua olisi ollut ehkä kiva, mutta kolme on jo liikaa. Hunajalle olen allerginen, joten vaikka Honeymania Lip Balm olisi muuten ihan kiva, niin tuskin voin käyttää sitä. Mantelintuoksusta mulla on traumoja, joten siksi käsivoidekin olisi muuten mieluinen, mutta tuoksu tökkii.


Nämä tuotteet taas olivat sellaista ihan ok tasoa, en varsinaisesti hihkunut innosta ne saadessani, mutta en ihan kuitenkaan inhonnutkaan niitä. Näitä en luultavasti liikkeessä käydessä ostaisi, mutta saattaisin vähän hipelöidä ja tutkia.

Shimmer Lotionit ovat muuten kivoja tuoksultaan, mutta niillä vain saa itsestään aika discopallon. Moringa-tuotteissa tuoksu ei ollut ihan mieluinen ja kasvonaamio oli vähän tylsä ja pettymys kalenterin isoimmasta luukusta tulleena. Lip Butter olisi varmasti ollut mieluisampi, jos en omistaisi niin hirveää määrää huulivoiteita. Kynsilakassa sävy taas oli vähän tylsä näin paljon lakkoja omistavalle, mutta lakkoja vähemmän hamstraavalle varmasti mukava sävy.


Kalenterin tuotteet, joista ihan kunnolla tykkäsin, ovat tässä. Näitä saattaisin liikkeessä vieraillessani jopa valita itse ostettavaksi.

Pulloissa olevat tuotteet ovat kivoja tuoksunsa takia ja toki on kiva päästä kokeilemaan ja vertailemaan erilaisia koostumuksia merkin vartalotuotteissa, erityisen innoissani olen Body Butterista, koska kaikki niin kehuvat niitä. Hajuvesifanaatikolle tuoksu on aina kiva yllätys ja ihastuin Glazed Apple -käsivoiteen laatuun, joten käytän mielelläni myös mansikan. Matkakokoiset kasvovoiteet ovat aina tarpeellisia reissatessa. Enkä omista kovin paljon meikkisiveltimiä, joten uudet tulevat tarpeeseen ja kalenterin ainoa kunnon meikkituote on toki kiva.


Eli vaikka kalenterin alku ja keskivaihe näyttivät vähän heikoilta, niin loppua kohti parani selvästi ja yllättäen eniten oli niitä tuotteita, joista ihan oikeasti tykkäsin. Jos kuitenkin saisin 115€ käteeni ja minun käskettäisiin tuhlata se 24 tuotteeseen liikkeessä, ostaisinko nämä kaikki? En. Sen summan saisi käytettyä paljon viisaamminkin, koska TBS ei nyt niitä kalleimpia merkkejä ole. Tässä kasassa vain oli liikaa tuollaista pikkuista tilpehööriä ja keskenään samankaltaisia tuotteita.

Unelmakalenterissa olisi ollut aina yksi kappale aina yhtä tuotetta eli esimerkiksi yksi suihkugeeli. Sillä tavalla kalenterin omistaja olisi päässyt testaamaan sillä yhdellä suihkugeelillä, millainen se on laadultaan ja sitten jos haluaisi ostaa täysikokoisen, niin valita vain kivan tuoksun valikoimasta, jos ei juuri siitä tuoksusta sattunut tykkäämään.

Samoin yhtä tuoksua olisi aina voinut olla yksi tuote, koska merkillä kuitenkin on niitä tuoksuja hirmuisen paljon, niin niistä olisi jokainen sitten voinut löytää ne lempparit ja ostaa haluamansa tuotteet sitten sen tuoksuisena.

Kalenteriin jäin kaipaamaan myös lisää meikkejä, koska niitä nyt tuli vain tuo yksi. Ihonhoitotuotteet ovat minulle tältä merkiltä tutumpia ja kosmetiikka taas oikeastaan täysin tuntematonta, joten siihen olisi ollut kiva tutustua enemmän. Liikkeessäkin seisoin meikkihyllyn edessä varmaan myyjän mielestä eksyneen näköisenä, koska tuotteita oli niin paljon ja en tiennyt mistä aloittaa. Ja sitten käännyin pois ja menin vartalonhoitotuotteiden luo. Toki värikosmetiikkaa on hankala kohdistaa kaikille soveltuvaksi, mutta vaikka ruskea/vaalea luomiväri tai joku helpon sävyinen huulipuna, niitä nyt käyttää lähes kaikki. Ja ripsiväritkin sopii kaikille.

Samoin ihmettelin mihin jäi joulutuoksuista Vanilla Brulee, koska toivoin vähän saavani sellaisen kalenterista. Vaniljatuoksujen ystävänä olisin halunnut tuoksutella sitä. Kaikki muut joulutuoksut tulivat kyllä. Ihonhoidon puolelta myös jostain kuorinnasta olisi ollut kiva saada pikkuinen näyte edes, niitä niin monet kehuu.

En tiedä vielä hankinko kalenteria ensi jouluna, mutta sen näkee sitten. Toivon myös, että muutkin merkit heräilisivät suomessa enemmän tähän joulukalenterijuttuun ja tekisivät omansa. Tänä vuonna ei suomesta tainnut saada muita kuin tämän ja sitten Kicksin kalenterin.

5 kommenttia:

 1. Mie haluaisin vielä sen karpalojellyn, mutta pahalta näyttää. Verkosta ei saa enää mitään näistä kolmesta kausituotteesta (paitsi karpalo ilmaraikastinjuttu ja lahjapakkauksia).. Pitäisi käydä kurkkaamassa myymälästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jelly kiinnostaisi minuakin kun se näyttää niin kivalta, mutta hankala noita taitaa olla enää saada. Pitää yrittää ehkä kiirehtiä myös liikkeeseen vielä haistamaan sitä Vanilla Bruleeta, kun ei sitä kalenterista tullut kerran.

   Poista
  2. Joensuussa ei ollut mitään muita kuin lahjapakkauksia :(

   Poista
  3. Harmin paikka :( Eipä niitä taida sitten enää paljon missään olla jäljellä.

   Poista
 2. Samaa mieltä, enemmän erilaisia tuoksuja jäi suppeaksi tuo valikoima, kun tuli aina kolmen ryppäissä. :(

  VastaaPoista