10. joulukuuta 2014

Kent-tupeerausharja

Yritin löytää kaupoista hyvää tupeerausharjaa/-kampaa pitkään ja ostinkin muutaman, mutta ne olivat huonoja. Kyllästyin sitten siihen ja päätin pari kuukautta sitten tilata kerralla kunnollisen. Sellainen löytyi AllaModa-verkkokaupasta ja kyseessä oli Kentin tupeerausharja.


Kent on perinteikäs englantilainen merkki ja toiminut vuodesta 1777. Merkin harjoja käyttävät huippukampaajat ja onhan merkki myös Britannian kuninkaallisen perheen virallinen harjojen toimittaja.

Hiukseni ovat sileät ja liukkaat, muistan kun lapsena parturikin vähän tuskaili hiusteni kanssa, kun serkkuni häihin piti yrittää saada kampaus. Se oli ranskalainen letti ja muistan sitten vielä kun laitoin sellaista Anytimen glittergeeliä hiuksiini, olin ehkä 7v. ^_^


Harja itsessäänkin on jo kaunis, tukevan tuntuinen pyökkivarsi on kuvioitu takaa.


Toisella puolella on myös kiva teksti. Molemmat niin pieniä juttuja, mutta jotka kuitenkin ovat meille naisille niin tärkeitä ja erottavat tuotteet myös massasta. Varsi sopii myös hyvin käteen, taidokkaasti muotoiltu varsi myötäilee käden muotoa ja tuo yllä mainittu kuviointi karhentaa toista puolta niin, ettei harja lipsu kädestä.


Harjakset ovat pitkiä, jäykkiä ja aika teräviä. Tehty villisianharjaksesta. Tuolla jos läimäyttäisi jotakuta niin sattuisi varmasti. Harjan toinen pää on myös muotoiltu hiuspiikkimäiseksi, jolloin sillä on helppo erottaa osioita hiuksista.


Kuinka se sitten toimii verrattuna halvempiin serkkuihinsa, joita kokeilin. Todella paljon paremmin. Halvemmat harjat eivät saaneet hiuksiini aikaan pysyvää tupeerausta, koko homma lätsähti viimeistään siinä vaiheessa kun piti silottaa hiusten pinta. Mutta Kentin harjalla saan joka kerta kestävän tupeerauksen, joka tarvittaessa kohoaa korkeuksiin.

Harjasta luvataan myös, etteivät sen harjakset vahingoita hiusta ja tekevät hiuksista kiiltävät, koska luonnonharjas kiillottaa hiusta samalla. Harja ei myöskään tee hiuksistani sellaista takkukasaa, vaan sillä saa siistin tupeerauksen. Kun vain muistaa, ettei sahaa harjaa edestakaisin hiuksissa, kuten tupeeratessa ei muutenkaan saisi tehdä.

Kampauskuvaa panttaan vielä hetken aikaa, koska 18.12 Instagramin puolella olevassa haasteessa on tulossa Päivän hiustyyli. Kentin harjalla tehty kampaus nähdään silloin ja melko pian sen jälkeen myös blogin puolella koosteessa.

Halusin kuitenkin kertoa harjasta jo nyt, koska kyseinen harja on AllaModassa juuri tarjouksessa hintaan 12,50€ ja Kentin tuotteisiin on vielä ilmaiset postikulutkin 15.12 asti. Eli jos olet etsinyt hyvää tupeerausharjaa, niin suosittelen kokeilemaan. Ja kuten aina, en hyödy tilauksista tai klikkailuista mitenkään.


Harja saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Sen jälkeen, kun sain tän tupeerausharjan, niin en oo muuta käyttänyt, tää on niin loistava tuote! :)

    VastaaPoista