3. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenteri, luukku 3


Luukku 3.


Taas jotenkin sain päässäni tuon luukun muodon miellettyä meikkituotteeksi. Luomiväri? Poskipuna? Puuteri? No ei taaskaan. Luukusta paljastui sydämen muotoinen punainen saippua. En taaskaan kurki kalenterin takaa, mutta tuoksusta päätellen se voisi olla Frosted Cranberry, en ole varma. Olis kiva jos luukussa lukisi sisäpuolella aina mitä se sisältää niin ei tällaisissa pakkauksettomissa tuotteissa tarvis miettiä.

Pitää kyylätä muiden instaa ja blogia jos joku ois kattonu mikä se on. :D Sydämen muotoisia ei varmaan myydä erikseen tai en ainakaan löytänyt, mutta samanlaisen vihreän sain Glazed Apple Greeting Cardissa. Nekin myytiin kai loppuun kun ei niitä ollut enää verkkokaupassa, ulkomailla oli vielä kaikkia kolmea.


Punainen saippua tuoksuu kyllä tosi hyvältä, mutta oli silti ehkä vähän tylsä kun suihkussa tykkään enemmän suihkugeeleistä ja kädetkin pesen melkein aina nestesaippualla, vaikka palasaippua siinä altaan reunalla aina keikkuukin. Vartalon pesuun tämä on lisäksi vähän pieni ja hankalan muotoinen. Mutta eiköhän tuo tule joskus käytettyä kun saan ne kymmenen muuta palasaippuaa pois eka...

Partyliten kalenterista tuli pirteän vihreä kynttilä ja tuoksultaan se on Lemon Lime Macaroon. Sellainen makeahko sitrustuoksu, ei lemppari mutta ei huonokaan.

Nelosluukku TBS:ssä vaikuttaisi suihkugeelimäisen kokoiselta ja muotoiselta. Toivottavasti olisi joku kiva suihkugeeli. Tai hei niitä meikkejä nyt lopultakin!


Ja tänään on viimein tulossa myöhemmin ihan oikeakin postaus.

2 kommenttia:

  1. Ihana kun laitat aina tuon Partyliten kalenterin tuotteen! Mulla on siis se sama kalenteri, mutta olen laiska kaivelemaan netistä kuvastoa ja tarkistamaan mikä tuoksu tuli. :D Onneksi täältä löytyy tieto! :)

    VastaaPoista