1. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenteri, luukku 1

Jeejee! Tätä päivää on odotettu, joulukuun eka päivä ja tässä kuussa blogissa onkin tulossa paljon sellaisia päivittäisiä juttuja.

Ensinnäkin pääsee The Body Shopin joulukalenterin kimppuun. Eniten toivoisin, että sellainen kimalteleva vartalopuuteri tulisi kalenterista joku päivä, meinasin tilata sellaisen, mutta poistin sen sitten ostoskorista. 24 euroa on sellaisesta ehkä vähän turhan paljon, etenkin kun käyttäisin sitä ehkä kerran vuodessa. Mutta pullo oli kaunis.

Tästä eteenpäin joka päivä jouluun asti tulee lyhyt postaus siitä, mitä luukusta paljastui. Ne eivät kuitenkaan korvaa varsinaisia blogipostauksia, eli muitakin juttuja tietysti tulee ihan normaaliin tapaan.

Ja jotta kukaan ei spoilaannu niin joka postauksessa tulee olemaan ekana kuvana aina päiväkohtainen luukkukuva, niin sisältö ei paljastu lukuluettelossa tai Bloglovinissa niille, jotka sitä kautta seuraavat ilman, että postauksen klikkaa auki.

Merkkaan myös kalenterissa tulleiden tuotteiden arvon aina ja katsotaan sitten pitääkö se tuotteiden 115€ arvon lupaus paikkansa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Instagramin puolella alkaa myös Kosmebloggaajien Photo-A-Day -haaste, jonka on luonut One Of Beauty's Daughters -blogin Henna. Siitä tulee myös blogiin koosteita niille, jotka eivät instassa seuraa. Jaan haasteen neljään osaan eli ensimmäinen kooste tulee siinä noin 7.12. Ja instaan oikeastaan tulee vain kuvia ilman sen suurempia selittelyitä, mutta blogiin kirjoittelen myös vähän tarkemmin mitä minkäkin päivän kohdalla on ollut.

Yritän tehdä tästä ekan haasteen, jonka saan loppuun asti...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ilmoitusluontoiset asiat olivat siinä eli sitten asiaan

Luukku 1Ekan luukun takaa paljastui Almond Nail & Hand Cream. Ei ihan se lupaavin alku, koska, kuten sanoin Oriflamen Tender Care -postauksessa, mantelintuoksusta on traumoja ja inhoan sitä tuoksua. Kokeilin voidetta pikkuisen ja alkuun sieltä humahti nenään juuri se ällö tuoksu. Mutta se muuttui aika pian sellaiseksi pehmeän kaakaomaiseksi tuoksuksi eli ehkä pystyn käyttämään tuota. Pikkuisen öljyisemmän tuntuinen tuo oli verrattuna siihen Glazed Appleen.

Arvo 9,50€

Partyliten kalenterinkin nyt otan tähän samaan jos jotakuta kiinnostaa. Ekasta luukusta tuli White Cedar Leaf, joka oli mun makuun vähän sellainen... hajuvesimäisesti kuvattuna sporttinen tuoksu. Olen enemmän makeiden ja hedelmäisten tuoksujen ystävä. Mutta kyllä tuo poltettua tulee. Ajattelin joka ilta polttaa aina sinä päivänä kalenterista tulleen kynttilän kun muutenkin (tuoksu)kynttilähulluna poltan kynttilöitä joka ilta. :D


2 kommenttia: