24. joulukuuta 2014

Kosmebloggaajien Photo-A-Day -haaste 3/4

Ja jatketaan taas kolmannella osalla. Ihme kun olen jaksanut tähänkin asti, kynsilakkahaaste silloin aikoinaan oli aika fail ja en jaksanut edes puoliväliin ja nyt on jo liian noloa jatkaa sitä. :D Osat 1 ja 2 löytyy linkeistä.

Kuva: Henna

17. LempihuulipunaLempihuulipuna oli hankala valita. Jos ihan totta puhutaan niin nudet ovat lemppareitani, mutta koska ne on vähän tylsiä valintoja niin kielsin itseltäni nuden ottamisen. Värikkäistä huulipunistani suosikikseni valikoitui sitten nuo neljä. Ei vaan pystynyt valita yhtä, joten huijasin. Tumma violetti Kiko 87. Täydellisin näkemäni punainen Lumene Natural Code Vintage Red. Toinen kaunis tumma punainen Lumene Wild Rose Darkening Nights. Ja uusimpana tulokkaana astetta vaaleampi violetti Oriflame Giordani Gold Venetian Affair sävy Forbidden Kiss. Kaikista muista on kuva täällä, paitsi Oriflamesta, mutta sen te näitte jo Hymyile! -kuvassa.

18. Päivän hiustyyliHiustyylinä nähtiin se aikaisemmin lupaamani Kentin tupeerausharjalla tehty kampaus. En oikeastaan osaa juurikaan laittaa hiuksiani, mutta ainakin yritin. Muuta ei oikeastaan ole tehty kuin nostettu hiusten päällimmäinen kerros tupeeraamalla tuollaiselle... miksikä sitä sanotaan... Pompadour? Ja en käyttänyt mitään valkkeja eli kaikki on tehty vain tupeeraamalla. Ja nyt vasta tätä kirjoittaessa tajusin, että munhan piti laittaa tuohon myös sellaisia valkoisia kukkia, mutta unohdin. Loput hiukset on vain sellaisella maailman yksinkertaisimmalla kiepautus-sivuponnarilla.

19. KynsilakkakokoelmaKynsilakkakokoelmani majailee tuossa korissa, joka on kosmetiikkakaapin sisällä. Ei se kätevin tapa säilyttää niitä jos kiireessä yrittää kaivaa sieltä jotain sävyä, mutta eivätpähän vie paljoa tilaa.

20. Lempibloggaaja/-vloggaajaTämäkin on tosi vaikea kysymys. Bloggaajista en ehkä lähde ketään valitsemaan, koska pidän niin monesta ja kaikissa seuraamissani blogeissa on se jokin juttu, minkä takia tykkään niitä seurata. Haasteen kunniaksi lisäsin kuitenkin blogin sivupalkkiin seuraamiani blogeja, joten lemppariblogien uusimpia postauksia näkee sieltä.

Youtuben puolelta valinta on helpompi. Tilaan varmaan 50 eri kanavaa ja valitsin kuvaan nyt neljä suosikkiani, koska yhtä on mahdotonta valita ja kuvassakaan ne eivät ole missään järjestyksessä.

Jaclyn Hill tekee aivan upeita meikkejä ja rakastaa nudepunia, kuten minäkin. Lisäksi hän on todella kaunis mielestäni, etenkin silmät ovat upeat. Videot ovat laadultaan loistavia ja Jaclyn osaa esiintyä kameralle sekä omaa kivan äänen, jota on helppo kuunnella. Viikon kohokohta on, kun Jaclynin video ilmestyy ja katson sen heti saman tien, muiden videoita saatan klikkailla katso myöhemmin -osioon.

Jarmainen videot taas eivät monesti ole ihan niin laadukkaita tai hyvin koostettuja, usein melko sekaviakin. Mutta se on hänessä ehkä se juttu. Jarmaine näyttää sen, minkä moni leikkaisi pois tai tekisi uudelleen. Usein videoissa ei olekaan mitään kovin informatiivista sisältöä, mutta etenkin vanhemmat videot ovat hauskoja. Erityisesti tämä hikka-hiustutorial. :D

Sitten voisi mainita Claire Marshallin, jolla on aina niin ihanat vaatteet, hiukset, korut, meikki ja... kaikki. Jaclyn Hillin lisäksi mun todellinen girlcrush! Hänen meikkeihinsä on myös helppo samaistua, koska tyylimme on niin samanlainen ja raskaiden luomien kanssa aasialaistaustaisten naisten meikkitutorialit ovat helpompia luoda omiin silmiinikin, vaikkeivat silmäni aivan monolidejä olekaan.

Vielä viimeisenä Klaire De Lys, joka on todellinen monitaituri. Älyttömän upeiden maskeerausten lisäksi tyttö vielä on mahtava taiteilija ja onpa hänellä oma kirjasarjakin, sekä pari bändiä. Maskeerausvideot on editoitu niin upeasti, että niitä katsoo useampaankin kertaan ja taisi kerran yhdestä tulla tippa linssiinkin, koska se oli niin kaunis ja surullinen hahmo. Lisänä vielä rauhoittavan pehmeä ääni ja Youtuben söpöimmät huulet.

21. NaamioNaamiokuvaan kokeilin uutta naamiota suihkun jälkeen, joten hiukset ovat vähän märät. Savi-/mutanaamiot ovat lemppareitani kalvonaamioiden ohella, joten kokeilin ekaa kertaa Keskiseltä ostettua Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Maskia. Levityksen jälkeen kyllä nauratti tuo naamion merkki ja tämän kuvan ottaminen, kun näyttää joltain suohirviöltä. :D Pretty face tosiaan.

Mutta itse naamio oli aika kiva. Se oli tuollaista punertavan beigeä, vähän kuin jotkin strawberry blonde -hiukset sävyltään. Ja tuoksui teolliselta, mutta syötävän hyvältä, sellaiselta mansikkaiselta. Eka vähän säikähdin kihelmöintiä poskilla ja otsassa, koska pelkään uusien naamioiden kanssa aina jotain allergista reaktiota, mutta kihelmöinti lakkasi pian ja naamio alkoi kovettua. Hymykin alkoi hyytyä, koska savinaamioille tyypillisesti kovettumisen jälkeen on hyvä jos edes suun saa auki. Huuhtelun jälkeen alta paljastui silkinpehmeä iho. Ja 198ml tuubi kestää ikuisuuden.

22. Viimeisin kosmetiikkaostosViimeisimmät kosmetiikkaostokset näkyivätkin jo blogissa jokin aika sitten ja sen jälkeen en ole ostellut mitään. Joulun jälkeen on tiedossa perinteiset shoppailureissut Jyväskylään ja Keskiselle eli kunnon haalinta alkaa vasta silloin... Viime ostoskierroksella kävin viimeisenä Seppälässä, joten valitsin kuvaan nuo kaksi The Almost Your Own Lashes -irtoripsipakettia sekä The Stormproof Eyelash Glue -ripsiliiman.

Ja oli niin masentavaa käydä tuossa paikallisessa pienessä Seppälässä, ennen siellä oli kaikkea superkivaa ja liikkeen kokoon nähden iso kosmetiikkaosasto(about 1/4 liikkeestä) ja nyt siellä oli vain yksi(!) ständi noita tylsiä Seppälän omia juttuja. Vaatteetkin on menneet huonompaan suuntaan, ennen ostin käytännössä kaikki yläosani Seppälästä ja aina kun tarvitsi jotain paitaa tai muuta niin tiesi, että Seppälästä sellainen löytyy varmasti. Nyt en ole ostanut sieltä vaatteita varmaan vuoteen. Yhyy!

23. ToivelistallaJos kyse on joululahjatoiveista niin varmaankin YSL Black Opium olisi kiva saada. Luultavasti en saa, mutta aina voi toivoa.

24. Jotain punaistaTähän kuvaan valitsin joitain punaisia juttuja kokoelmistani. Kynsilakkoja kaksikin, yksi lempilakoistani, metallinpunainen Trind CC118 ja sen glitterisempi sisko CC133. Kauniissa hylsyssä oleva aarteeni YSL Rouge Pur Couture 16 Rouge Roxane. Viime vuonna ennen joulua ostettu Katy Perryn Killer Queen ja uusin tulokas Yes Love Nonstick Cup Lipgloss sävy 11, joka on mielestäni enemmänkin huulilakka ja matta sellainen, mutta niin loistava.


Näin jouluisen punaisiin tunnelmiin päätetään tällä kertaa ja samalla toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa joulua! Huomenna jatketaan taas Instagramin puolella haastetta, mutta blogin puolella pidetään pari päivää joulutaukoa. Haasteen aiheena on huomenna Lahja, joten toivotaan, että Joulupukki tuo kosmetiikkalahjoja sitä varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti