20. toukokuuta 2015

i say & Reddville

Reddvilleltä tuli toinenkin paketti tuotteita i say -kampanjan yhteydessä. Jotkut olivat vielä saaneet Hawaiian Tropic -tuotteita paketin, mutta minua ei siihen kampanjaan ilmeisesti ollut valittu. i say -paketti onkin varsin kattava hoitopaketti, mitä ikinä sitten tapahtuukin... öh... down there.

Koska aihe on vähän sellainen, etten käyttökokemuksia halua ehkä julkisesti tuoda esiin, niin näistä ei varmaankaan sen tarkemmin tulla blogissa kuulemaan, ellei sitten loppuneissa joskus. Jos haluatte ehdottomasti kuulla jostain tuotteesta, niin kertokaa, mutta nyt käydään vain läpi, että mitä siellä tuli. Niin tiedätte, että tällaisiakin on saatavilla, koska minulle merkki ainakin oli ihan tuntematon. Tosin en apteekeissa aikaani juurikaan kuluta, perusterveenä käyn siellä hakemassa pari kertaa vuodessa vain särky- ja allergialääkkeitä.


Eka boksin nähdessäni olin, että iiiii! se on pinkki! Laatikko jää kyllä taas jatkokäyttöön. Se olikin pakattu täyteen tavaraa, vaikka kerkesin kyllä sähköpostista spoilaantua jo mitä se sisältää. Siellä siis oli:


Vaginal Infection emätintabletit
Pakkauksessa on 14 tablettia, joilla hoidetaan tulehduksia ja sen oireita, kuten vuotoa ja kutinaa. Niitä voi käyttää myös ennaltaehkäisyyn, mutta en kyllä sellaiseen niitä osaisi käyttää. Tunteeko sen jotenkin, että tulehdus on tulossa? Eihän niitä ympäri vuoden voi varmuuden vuoksi käyttää.

Vaginal Infection Test
Minulla on hyvin harvoin mitään tulehduksia tai muita, mutta tällainen on hyvä olla kotona varulta, jos epäilee tulehduksen olevan meneillään niin ainakin varmistuu asiasta ja voi käydä ostamassa lääkkeet. Joskus on ollut sellaisia hetkiä, että on vähän tuntunut siltä kuin olisi jotain ongelmaa, muttei ole halunnut lähteä lääkäriin. Pelkään ihan kaikkia lääkäreitä ja menen sinne vasta pää kainalossa :D

Urinary Tract Infection
Edellistä vastaava, mutta virtsatietulehdukseen. Teininä mulla oli kahdesti putkeen virtsatietulehdus ja se sattui aivan älyttömästi, eikä lääkärissäkään löytynyt sitten kuitenkaan mitään aiheuttajaa. Mysteeri, mutta onneksi parani antibiooteilla. Nyt ei ainakaan ihan heti tarvitse lähteä lääkäriin jos noin käy uudelleen, vaan voi ottaa suuntaa antavan testin tällä.


Intimate Wipes
Tulee tarpeeseen ehdottomasti kesällä festareilla. Nämä ovat yksittäispakattuja, joten ne säilyvät hyvänä. Oriflamen vastaavat aina meinaavat loppupäästä kuivua kun ovat kaikki samassa pakkauksessa irrallaan ja tarrakansi ei ole aivan tiivis. Raikkaana pidon lisäksi suojaavat ja estävät emätintulehduksia.

Vaginal Dryness
Toinen mikä tulee tarpeeseen aika-ajoin. Oriflamen vastaava mulla oli pari vuotta sitten, mutta se loppui ja sitä ei enää valmisteta. Nyt sai korvaajan sille. Geeli on siis vähän niin kuin kosteusvoidetta Sinne.

Intimate Mousse
Vaahto päivittäiseen pesuun ja voin kyllä suositella noin ihan yleisesti vaihtamaan suihkugeelit sun muut vastaavat ihan intiimipesutuotteisiin, eron kyllä huomaa.


Sea Band Mama!
Minulle ehkä turhin tuote, koska en ole hankkiutumassa raskaaksi. Rannekkeen pitäisi siis helpottaa raskauspahoinvointia lisäämällä painetta ranteen P6 akupisteeseen. Auttaa myös aikuisten ja lasten matkapahoinvointiin, mutta en kärsi siitäkään, joten en tiedä mitä teen tuolle. Tutuistakaan kukaan ei ole raskaana tällä hetkellä. Ehkä arvon sen teille, onko ruudun takana kiinnostuneita pienokaistaan odottavia äitejä?

Toki mukana tuli myös tamponipaketti ja tietoa tuotteista. Aikaisemmin tuli jo toinen tamponipaketti, jonka kuvan lisäsin edelliseen Reddville-postaukseen. Löytyy tunnisteella sivupalkista.

Kerrankin vähän jotain erilaista ja vaikka osa tuotteista ei hetinyt olekaan tarpeellisia, on niissä päiväystä sen verran pitkästi, että ne on hyvä olla kaapissa kaiken varalta. Lisätietoja tuotteista löydät täältä. Reddvillen sivulla on myös menossa kilpailu, jossa voit voittaa tämän saman paketin ja tein postauksen näin nopeasti, jotta ehditte osallistumaan siihen. Se päättyy perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti