10. toukokuuta 2015

My Day

Viimeinkin sain kasattua aikaan My Day -postauksen. Ongelmina lähinnä oli löytää jokin tarpeeksi kiinnostava, mutta silti tavallinen päivä. Arkeni ei ole mitenkään erikoista tai kiinnostavaa, ihan tavallista. Ja tokikaan tässä ei ole aivan kaikkea mitä teen päivän aikana, koska siitä tulisi liian tylsä ja pitkä juttu, mutta noin pääpiirteittäin. Myöhemmin teen vielä My Dayn kosmetiikkaversiona eli mitä kosmetiikkaa käytän päivän mittaan. Melkein kaikki kuvat on kännyräpsyjä.


1. Herään 6.30. En ole yhtään aamuihminen, joten sängystä raahautuminen on tuskaa. Kuva tosin on lavastettu ja otettu myöhemmin vapaapäivänä, koska en tuohon aikaan aamusta kykene ottamaan mitään järkeviä kuvia. :D Herätyskellona on Lidlistä ostettu herätysvalo ja sen lisäksi kännykässä on vielä miljoona herätystä, etten vain nuku pommiin. Herätysvalosta ei näin valoisaan aikaan ole juurikaan hyötyä, mutta talvella helpottaa kovasti. Ei ota silmiin ihan niin pahasti kun sytyttää valot heräämisen jälkeen. Käytän silti kahta herätyskelloa aina, jos toiseen tulee jokin vika jostain syystä.

2. Pikaiset aamutoimet puoliunessa ja kasvojen pyyhkäisy misellivedellä meikkausta varten. Onneksi aamuisin on jo niin valoisaa, ettei tarvitse sokaista itseään meikkipöydän valoilla.

3. Sitten on saatava kahvia! Suosikkivloggaajani Julien Solomitan sanoin Get Caffenated! Ennen en juonut kahvia ollenkaan, mutta sitten ostin Nescafe Dolce Gusto -koneen ja aiheutin sillä itselleni kofeiiniriippuvuuden. Hyvähyvä. Jos en juo kahvia, päätä alkaa särkeä muutaman tunnin päästä heräämisestä. Tänä aamuna valitsen Grande Mildin.

4. Lisään kahvin sekaan vielä Oriflamen piristävää juomajauhetta puoli teelusikallista. Sen avulla kahvista tulee appelsiinikahvia. Niin helppoa, niin hyvää. Kahvin kanssa syön usein aamupalaksi ruisleipää.


5. Sitten meikkiä naamaan ja hiukset kuntoon. Pikainen arkimeikki hoituu aika lailla automaattisesti, koska sen on jo tehnyt satoja kertoja, eikä siihen mene kuin 20 minuuttia. Tosin tuona päivänä poikkeuksellisesti ruskean sijaan käytin harmaata silmissä ja rajauksista tuli liian paksut, kun tökkäsin siveltimellä väärää kohtaa vahingossa. Ei ollut aikaa poistaa sitä, joten korjasin sen paksuntamalla rajausta eli melkein kävi ne perinteiset.

6. Vielä vaatteet päälle, onneksi töissä on työasu niin vaatteiden valintaan ei kulu aikaa. Sitten ovesta pihalle ja kävely töihin. Matkaa on vain 500 metriä oikoteitä pitkin, joten työmatkaan ei kulu aikaa.

7. Kello on 15.15, vihdoinkin pääsee kotiin. Ekana on saatava jotain ruokaa, koska töissä ei ehtinyt tänään syömään. Onneksi kaapissa on valmiina eilen tehtyä ruokaa niin ei tarvitse alkaa kokkailemaan.

8. Yksi Oriflame-tilaus odottaa vielä ottajaansa. Sen toimituksen olen sopinut tälle päivälle ja treffit asiakkaan kanssa tien toiselle puolelle kauppakeskukseen. Jääkaappi näyttää tyhjän puoleiselta, joten täytyy käydä kaupassa. Se hoituu samalla reissulla.


9. Kaupassa käyty ja kauppakassin virkaa toimittaa ihana paikallisesta sisustusliikkeestä hankittu kassi. Se on niin paras ja kestävä, ennen tappelin muovipussien kanssa, jotka hajosivat jatkuvasti. Ei ikinä enää. Samassa liikkeessä myydään myös kymmeniä muita tuollaisia saman sarjan vintagetyylisiä tuotteita vaihtelevin kuvin, koko kotinsa saisi sisustettua noilla. Ekan kerran kun näin ne niin olin "gimme everythig!"

10. Tekisi mieli vain lösähtää sohvalle, mutta ei, nyt on salipäivä, joten treenivaatteet päälle ja viereiseen kortteliin tekemään tunnin treeni.

11. Sieltä tullessa suihkuun ja sen jälkeen taas pakko saada ruokaa, koska maha murisee hirveästi. Iltaisin syön kaurapuuroa, johon laitan jäisiä mustikoita ja kuitujauhetta. Samoin palautusjuoma on vedettävä naamaan. En ole lähtenyt mediankin myllyttämään proteiinihullutukseen mukaan, mutta palautusjuomaa juon aina treenin jälkeen ja herkkujen tilalla usein syön proteiinipatukoita. Muuten pyrin saamaan tarvitsemani ruuasta. Tuo kyseinen palautusjuoma on tosi hyvää, oksettavan makuisiinkin olen törmännyt niin monta kertaa, joten tuo on helmi.

12. Sitten on hetki omaa aikaa tehdä mitä huvittaa. Yleensä katson telkkaria tai olen tietokoneella ja luen blogeja, vastailen kommentteihin ja sähköposteihin tai katson Youtubea. Saatan myös kirjoitella luonnoksiin joitain alustavia tekstejä, jotka myöhemmin hion loppuun asti ja lisään kuvat, kunhan ehdin ne ottaa ja käsitellä. Ne ovat kuitenkin useimmiten vapaapäivien hommia. Lopulta alkaa jo väsyttää sen verran, että on aika laittaa kone kiinni ja nukkua. Seuraava päivä on vapaa, joten edes herätyskelloa ei tarvitse vaivata.

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, oli hauska lukea sun päivästä. Vähän naureskelin tuolle lavastukselle, mutta itse ei-aamuihmisenä ymmärrän asian täydellisesti. :D Upea ostoskassi, itselle on aina kangaskassi laukussa mukana muovikassit on ihan syvältä.

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä päivääsi tarkemmin!:) Oi että itseki oon ihan hulluna nuihin vintagetyylisiin sisustusjuttuihin!:D

    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista