7. toukokuuta 2015

Mustat mustapäälaput


Täällä blogissakin esitellyt Nivean mustapäälaput ovat monelle jo varmasti tuttuja, mutta ehkä vähän hintavia. Keskiseltä löysin joskus alkuvuodesta puolet halvempia Revitalen mustapäälappuja eli Deeply Absorbant Nose Stripsejä.


Paketissa on viisi väriltään mustaa liuskaa ja musta väri tulee näiden sisältämästä hiilestä. Paketti ei sisällä niitä otsalle ja leukaan olevia pikkulappuja, mikä on ihan hyväkin, koska minulle ne ainakin ovat melko turhia. Periaate on sama kuin Niveassa, lappu laitetaan puhtaalle, kostealle ja mielellään myös kuoritulle iholle ja annetaan kuivua siinä 15-20min.


Ensimmäinen hyvä asia, minkä huomasin oli, että lappu on paljon isompi kuin Nivean. Minä kun omaan tuollaisen kunnioitettavan kokoisen perunanenän niin ne Nivean laput on vähän pieniä. Annoin lapun olla nenässä vaaditun ajan, jonka kuluessa sen pitäisi kuivua ja kovettua. Mutta lappu ei kuivunut niin jäykäksi kuin Nivea.


Koska lappu oli hieman joustava vielä poistaessa, ei sen poisto nipistellyt niin paljon kuin Niveassa, mutta siten tehokin jäi paljon heikommaksi. Jotain möhnää se kuitenkin iholta poisti, koska lapusta jäävän mustan rinkulan sisäpuoli näyttää aavistuksen kirkkaammalta kuin muu iho. Musta rinkulakin lähtee ihan vedellä pois.


Lappuunkaan ei paljon mitään jäänyt näkyviin, jotain pikkuisia vaaleita roskia sinne tänne ja pikkuisia karvoja. Mutta toisaalta kasvoharja on pitänyt ihoni puhtaampana, niin nenällä ei mitään ihmeempiä epäpuhtauksia ole. Ainoastaan tuollaisia tummempia täpliä, mitä ylempänä kuvassa näkyy, mutta niihin ei ole pystynyt Nivea, eikä tämä. Niitä saa pois ainoastaan mustapääraudalla kun vain jaksaisi näpertää niitä pois.


Nivean lappuja sanoisin pikkuisen paremmaksi laadultaan, koska ne tarraavat tiukemmin ihoon, mutta jos etsit halvempaa vaihtoehtoa niille, ovat nämä Revitalen lappusetkin ihan varteenotettava vaihtoehto.

3 kommenttia:

 1. Itse tykkään tosi paljon niistä Nivean lapuista, enkä ole muita kokeillutkaan. Ne pienet laput on turhia, sillän mä käytän leukaan myös niitä nenälle tarkoitettuja, peittävät kunnolla koko alueen. :D

  VastaaPoista
 2. Ootko kokeillu koskaan peel off -naamioita? Nivean on ihan jees, Dermosilillä on tosi hyvä. Tymäkän hajusia, mutta tehokkaita :) En oo varma oonko kysyny tätä aiemminkin, tuli sellanen olo että oon ehkä tainnut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut muutamia erilaisia peel off -naamioita ja ne ovat yksiä suosikeistani savinaamioiden ohella. Ne on kiva repiä pois :D Tällä hetkellä yritän kuitenkin kuluttaa muita naamioitani ensin pois vanhenemasta, ennen kuin ostan uusia. Täytyy pitää nuo sinun suosittelemasi kuitenkin mielessä sitten kun joskus hankin uusia naamioita. Naamiot tagin alta löytyy ainakin yhdestä peel offista postaus :)

   Poista