3. joulukuuta 2015

Klassikkolook

Viime joulun aikoihin hankin ihanan Maybellinen Vintage Classics -meikkipakkauksen. Kuten monesti olen maininnut, tykkään hirmuisesti kaikesta vintage-, fiftari- ja pin-up-jutuista. Siksi nähdessäni tuon rasian, oli minun saatava se. Tuotteiden käyttöönotto vähän viivästyi, mutta koska rasiaa näkyy edelleen olevan myynnissä, ajattelin, ettei vielä ole myöhäistä kirjoittaa siitä.


Kaunis rasia on varustettu Maybellinen vanhalla logolla, olisin melkein voinut ostaa pelkän tyhjän rasiankin, sisältö on vain ekstraa ja tuotteiden loputtua, rasia jää varmasti koriste-esineeksi. Sen virkaa se on toimittanut tähänkin asti.


Rasian sisältä paljastuu samettipintaisella alustalla olevat Volum' Express Mascara ja Master Drama Khol Liner. Nimi vähän ihmetytti, eikös se ole kohl yleensä. Joka tapauksessa kuitenkin merkin klassikkotuotteita. Molemmat mustia, koska ostin mustan pakkauksen. En tiedä olisiko noita toisen värisinäkin, en ole ainakaan nähnyt.


Rajauskynä lupaa olla koostumukseltaan täyteläinen ja luoda intensiivisen rajauksen sulavasti liukuen.


Sitä se todella onkin. Koostumus on todella sellainen creamy ja kynä liukuu vaivattomasti iholla. Jälki on superpeittävää ja todella mustaa. Melko geelirajausmainen, mutta tykkäsin kun ei tarvinut siveltimen kanssa säätää. Ainoastaan kynän paksuuden vuoksi ripsirajan sisimmäinen kolmannes oli vaikea tehdä ja jouduinkin turvautumaan siinä tussirajaukseen. Eli mitään ohuen ohutta rajausta kynällä ei saa, ellei käytä sivellintä, mutta muuten kyllä loistava, koska kuivuttuaan ei liikahda yhtään mihinkään koko päivänä. Ei edes valunut, vaikka silmäni ovat nyt niin kuivat, että ne vuotavat koko ajan varsinkin ulkona. Sävy on todella intensiivinen ja siveltimellä helppo pehmentää utuisemmaksi jos ei halua teräväreunaista rajausta. Tosi hyvä!

Ainoa miinus on, että kynä on hirmuisen pehmeä ja siten kuluu nopeasti. Josta pääseekin seuraavaan ongelmaan eli teroittamiseen, se onkin vähän vaikea operaatio. Kynän muovinen hylsy ei tartu teroittimen terään ja siten vain pyörii tyhjää. Kokeilin myös teroittamista teroittimen sillä isommalla puolella, joka on jumbokynille, mutta se vain lohkaisi kynästä ison palan. Sen jälkeen kynän sai teroitettua pienemmällä puolellakin tasaiseksi, mutta kynästä ei kyllä terävää saanut millään.


Ripsiväri on Volum' Expressin Turbo Boost -versio. Se lupaa antaa jo yhdellä vedolla kolminkertaisen volyymin ilman paakkuja, mitä epäilin kyllä kovasti. Harja vaikutti ensivilkaisulla kivalta, yleensä tuollaiset "pulloharjat" toimivat ripsilläni erinomaisesti. Käytäntö oli tosin toista. Ripsarilla ei saanut yhdellä vedolla juuri mitään aikaan omissa ripsissäni. Se lähinnä vain pidensi ripsiä ja paakutti ne sellaiseen muutaman ripsen nippuihin. Niitä sai harjailla auki tovin. Volyymia ei tullut kuin vasta kolmannella kerroksella. Massa oli kovin märkää, joten ensivaikutelma voi vielä muuttua, kunhan massa vähän kuivahtaa. En silti liikoja odota, koska taivutukset eivät pysyneet tuntiakaan tuon kanssa. Kesto ripsarilla oli hyvä silti ja se ei päivän mittaan juurikaan levinnyt tai varissut, vaikka silmäni vuotavat, kuten edellä mainitsin. Eli ainakaan näin parin viikon käytöllä en vakuuttunut, yltää ihan ok tasolle kun vain jaksaa nähdä vaivaa useiden kerrosten kanssa.

Päätin tehdä rasian meikeillä hyvin klassisen lookin, jossa kaksikko pääsee pääosaan, muun meikin ollessa melko hillitty. Vaaleaa koko luomelle, vähän tummempaa sävyä luomivakoon, rajaus ja ripsari.


Kaiken kaikkiaan voin suositella kokeilemaan kaksikkoa,vaikka ripsari ei aivan tarpeisiini sopiva ollutkaan, mutta rasia on edullinen ja hyödyllinen. Tuotteiden loppumisen jälkeen siitä saa kauniin säilytysrasian ja koristeen, etenkin vintage-fanille. Joulun lähestyessä rasia on hieno joululahjakin, etenkin vasta meikkikokoelmansa keräämistä aloittelevalle nuorelle. Kaksikko on hyvä ja varmasti toimiva perusta kokoelmalle kahden perustuotteen voimin. Rasia tuo meikeille lisäarvoa ja on varmasti unohtumaton lahja, melkein jo luksusta. Hinnallakaan settiä ei ole pilattu, yleensä sen löytää alle parillakympillä, yleisimmin olen tainnut nähdä sitä myynnissä noin 15 eurolla.

Kuuluuko jompi kumpi tuotteista suosikkeihisi?

3 kommenttia:

  1. Voisin tuon pakkauksen ostaakin, jos ripsari olisi vedenkestävä. Toisinaan harmittaa, että noihin "setteihin" tai kimmppatarjouksiin harvemmin sisältyy vedenkestävää mascaraa...

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo rasia,tulee sellainen vanhan ajan fiilis. <3 Tuotteet ei ole tuttuja.

    VastaaPoista
  3. Viime vuonna ostin lahjaksi vastaavanlaisen ja silloin ei ainakaan ollut muita vaihtoehtoja sisällön väreissä kuin musta. Kynä on hyvä muuten mutta teroittaminen on kyllä yhtä tuskaa :( Ripsari ei kuulu suosikkeihin löysän ja hitaasti kuivuvan massansa vuoksi. Rasia on kyllä nätti :)

    VastaaPoista