14. marraskuuta 2012

Kiiltopuuteri

Pikkujoulukausi lähestyy ja on aika kaivaa hieman erikoisemmat meikit esiin niitä varten. Joulun tunnelmissa on kiva käyttää hieman enemmän bling blingiä hämärässä valaistuksessa. Oli kyse vaatteista, kynsistä tai kasvoista. Minä yleensä välttelen ylimääräistä glitteriä tai shimmeriä meikkituotteissani. Käytän mattaluomivärejä, -poskipunaa, -huulipunaa ja puuterikin on mahdollisimman vähän hohtoa tuova.

Oriflamen edustajille olevassa eräänlaisessa poistomyynnissä kuitenkin huomioni kiinnitti kaunis itämaisen näköinen pakkaus. Musta, erikoisesti muotoiltu ja lumoavaa kultaista glitteriä sisältävä pakkaus toi mieleen arabian yöt, tuhannen ja yhden yön tarinat sekä mystiset itämaiset kaunottaret.

Kuva: Google

Mitään tietoa tuotteesta ei ollut kuten tuossa poistomyynnissä ei yleensäkään ole. Vain tuotteen nimi ja hinta. Tuotteet ovat aina poistuneet myynnistä ja edustajille kai myydään sitten loppuvarasto lähes ilmaiseksi. Tuote oli ostettava aika lailla summassa ja niin myös tein.Giordani Gold Lustre Loose Powderin huomiota herättävin asia on sen pakkaus. Mustan pullomaisen purkin avaamalla sisältä paljastuu vielä erillinen puuterivippa, joka on kätevä käyttää kahvansa ansiosta. Irtopuuteri on sen alapuolella. Irtopuutereissa en tykkää yhtään niiden purkeista yleensä, koska niiden reiät ovat niin pieniä, että rasiaa saa ravistella vaikka kuinka, että sieltä tulee jotain. Tässä puuterille on isommat aukot, joten tuotetta saa helposti ja nopeasti vippaan.
Korostuspuuterina käytettävä tuote on hienojakoista ja hyvin hohtavaa sekä siinä on paljon pientä glitteriä. Irtopuuteri nimenä johtaa kyllä vähän harhaan, koska tätä ei kukaan kyllä laita koko kasvoille ellei halua näyttää discopallolta.

Kuvassa puuteria lisätty hieman reilummalla kädellä, jotta se erottuu

Puuterin ulkonäköä ei kannata kuitenkaan säikähtää, koska iholla glitter ei erotu niin selkeästi kuin purkissa vaan se tuo iholle kevyttä säkenöintiä, jota ei kaukaa erota. Näyttää kivalta juhlissa laitettuna varovasti poskipäille. Vippa saattaa olla turhan iso siihen tarkoitukseen, mutta taitaa olla niin ettei melkein kukaan käytä missään puuterissa alkuperäistä vippaa. Ainakin minä käytän vain sivellintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti