18. marraskuuta 2012

Ostoksia

Olin viikonlopun omassa kodissani ja menomatkalla kävin vähän ostoksilla myös. Sieltä tarttui mukaan pieni kasa kaikenlaista. Postissa on vielä hieman alle 10 kynsilakkaa tulossa ja samoin Oriflamen tilaus odottaa postissa, mutta niistä sitten joskus myöhemmin.

Pahoittelen vähän huonoja kuvia kun päivänvalo ei kerta kaikkiaan riittänyt ja kuvat piti ottaa kännykällä niin oli hieman ongelmia valon kanssa. Pystyin keinovalossa ottamaan kuvat vain suihkugeeleistä ja huulitussista. Kynsilakat tulivat kuvissa ihan eri värisinä, oranssit esimerkiksi olivat vaaleanpunaisia.

Koko kasa

Ekana suihkugeelit, jotka oli vain pakko saada kauniin pullon takia. En edes haistanut miltä nämä haisevat. Isompaa oli saatavilla myös Lily Of The Valley -versiona. Gallery Girl tuoksuu sitruunalta. Pullot ovat kuitenkin kauniita ja kun nämä joskus loppuvat, täytän ne aina vain uudelleen. Hintaa näillä oli hieman yli 4 euroa.

Kynsilakkoja ekaksi kaksi W7. Etsin Laylan Mirror Effect -lakkoja kun tuossa liikkeessä myydään sitä merkkiä, mutta niitä ei ollut. Törmäsin kuitenkin näihin taas ja edelliskerran rohkaisemana ostin lisää tätä merkkiä. Mietin kyllä Orlya ja Sally Hansenia, mutta niissä ei ollut kivoja sävyjä. Edessä oleva on kiva glitterpommi sävy 116 Multi Dazzle. Takana helpotusta glitter sandwichien tekoon, samantyylinen glitterpommi, mutta valkoisella pohjalla. 97 Lava Flow sisältää punaisia glittereitä sekä mattamustia glittereitä.

Hologlitteriä rakastavana silmiini sattui myös tämä. Mullahan on jo Sparkling Silver ja nyt ostin tämän Sparkling Redin. Olisi ollut myös Sparkling Gold, mutta jotenkin kultaholo ei ole koskaan kiehtonut.

Oriflamen Lip Staineista tykkään kovasti ja siksi otin kokeiluun myös Rimmelin 1000 Kisses Lip Tintin. En muistanut katsoa mikä sävy on nimeltään, mutta kuitenkin kiva tumma marjaisan punainen. Paksulti laitettuna melkein luumu.

Sitten se paras löytö. Inhoan neonvärisiä lakkoja ja oranssit lakat eivät myöskään ole koskaan olleet suosikkejani. Kurkistin kuitenkin poistohyllyyn ja siellä näkyi kasa oransseja Essieitä. Ajattelin, että ne on kuitenkin edelleen kalliita, mutta vilkaisin kuitenkin hintaa. Kyseessä olivat nämä lakat

Tummempi on Orange, It's Obvious, josta kesällä näin paljonkin juttuja blogeissa. Vaaleampi taas on sellainen josta en koskaan ole kuullutkaan eli Fear&Desire. Ei yhtään minun sävyjäni, mutta syy ostoon oli tämä


Ikinä en ole Essietä nähnyt noin halvalla, joten pakko oli ottaa. Muita sävyjä ei poistossa ollut ja noistakin otin viimeisen Fear& Desiren, toista sävyä jäi kolme pulloa. Tuskin tulee itse käytettyä näitä, mutta arvontaan palkinnoksi tai myyntiin taidan nämä laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti