21. marraskuuta 2012

Tuoksuja 9

Tuoksusarja jatkuu neljällä ruokaan liittyvällä tuoksulla eli kolmella hedelmällä ja yhdellä pähkinällä.


Omerta Sweet Pommy
Äitini osti tämän tuoksun minulle joskus jostain poistomyynnistä. Erikoinen tuoksu on melko pistävä aluksi, mutta pehmenee iholla nopeasti. Vaikka pullo on punainen, tuoksuu tämä mielestäni enemmän vihreiltä omenoilta kirpeytensä takia. Tuoksu on melko kevyt ja sen kerrotaan olevan luotu nuorille naisille, jotka etsivät romanttista seikkailua. Päiväkäyttöön soveltuva tuoksu on raikas ja ehkä enemmän talvi- kuin kesätuoksu. Se ei ole lämpimän pehmeä, vaan makean kirpeä ja kylmä. Tuoksussa tuoksuu ensin sitruuna ja lime, sitten heliotrooppi, santelipuu ja myski, lopuksi omenapuu ja valkoinen setri.

Imagine Ruby
Tätä tuoksua minulla on kaksikin pulloa, koska tykkään tästä kovasti. Siitä ei löydy netistä mitään tietoa mistään, eikä ole ihmekään. Pullo maksaa vain euron. En ole nähnyt sitä pitkään aikaan myynnissä, omani ostin Sopurahasta joskus. En ole tuoksufriikki ja olen hirveän huono tunnistamaan hajuvesistä eri tuoksuja. Tämä kuitenkin tuoksuu selvimmin kirsikalle ja siksi sen ostinkin. Imagine -pulloja oli myös kahta muuta. Keltainen oli toinen ja toinen oli sininen tai vihreä. Niiden tuoksuja en muista muuten kuin, että ne tuoksuivat pahalta. Ruby tuoksuu makealta, pehmeältä ja vähän puuteriseltakin kirsikalta. Kirsikkatuoksuja on paljon hyviä ja huonoja eri voiteissa ja muussa kosmetiikassa, tämä kuitenkin tuoksuu todella aidolta.

H&M Body Splash I Love Drops Of Orange
Tämä ei ole varsinainen hajuvesi, vaan vartalosuihke. Ostin sen kirpputorilta. Tuoksu ei ollut aivan paras mahdollinen, siedettävä kuitenkin. Pullo kuitenkin on kaunis. Tuoksua näyttäisi olevan olemassa myös söpön vaaleanpunaisena Citrus Passionina. Appelsiiniversio ei tuoksu kovin aidolta appelsiinilta vaan siinä on myös jokin todella makea ja puuterinen tuoksu seassa. Tästä tuoksusta välillä aiheutuu päänsärkyä, mutta pieninä määrinä se menettelee.

Star Nature Coconut
Todella makea ja aidon tuoksuinen kookostuoksu, josta poikaystäväni tykkää todella paljon kun käytän sitä. Ja itsekin kyllä rakastan tätä kookoksen tuoksua joka ei ole liian voimakas. Tässä sarjassa on kaikkia muitakin tuoksuja ja haluaisin niistä omakseni ainakin ananaksen, vesimelonin, hattaran, kiivin, mansikat & kerman, tutti frutin ja purkan tuoksun. Näitä vain en ole nyt löytänyt myynnistä, silloin kun ostin tämän, oli valittavana myös Tutti Frutti. Päätin ostaa kuitenkin vain toisen ja valitsin tämän. Netistä ei tietoa löydy tästä, mutta tuoksusta ainakaan minä en erota muuta kuin kookoksen.

Tervetuloa myös uudelle lukijalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti