7. marraskuuta 2012

Loppuun käytettyjä

Taas on joitakin tuotteita loppunut onneksi niin saa kaappeihin lisää tilaa.


Rexonan Maximum Protection Clean Fresh loppui. Kuten jo monesti olen maininnut, on tämä ainoa deodorantti, joka takuuvarmasti pitää minulla ja ei ole pettänyt kertaakaan. Kahdesta tuoksusta tämä oli huonompi. Pidän enemmän Confidence tuoksusta ja sitä aionkin ostaa jatkossa pelkästään. Tämä saa jäädä ostamatta.


Kosteusvoiteita kuluu minulla nykyään myös paljon, en tiedä johtuuko se tästä kerrostalon "ilmastosta", koska omakotitalossa vanhempien luona asuessa ei ollut ihon kuivuutta. Kerrostalossa tuntuu iho kuivuvan enemmän. Mutta ei se mitään, saapahan nyt noita voiteita käytettyä pois. Loppunut oli Oriflamen Refreshing Body Cream. Voide tuoksuu kurkulta hieman makeutettuna jollain vähän kukkaisella tuoksulla. Voidetta käsketään lisätä heti suihkun jälkeen, jotta se lukitsee kosteuden ihoon. Voide oli melko kevyttä ja hieman sellaista geelimäistä tai miten sen selittäisi. Se ei ollut juoksevaa voidetta vaan vähän hyytelömäistä. Kuitenkin helposti levittyvää. Kevyt rasvaton koostumus oli hyvä ominaisuus, koska ihoni ei niin kuiva vielä ole, että se kaipaisi todella täyteläisiä voiteita muutamaa tiettyä aluetta lukuunottamatta. Imeytyi keveytensä ansiosta nopeasti ja kosteutti ihon jättäen sille raikkaan tuoksun. Olen saanut voiteen tiiminvetäjältäni ja sen myynti on lopetettu suomessa, mutta ulkomailta löysin hinnaksi noin 10 euroa. Tykkäisin käyttää uudestaankin, mutta nyt on etsittävä jokin toinen rasvaton voide.


Tämä oli ennen lempishampooni, koska sitä oli helposti saatavilla, se oli halpaa, usein tarjouksessa, pesi hyvin ja jätti hiukset ihan kohtuullisen ilmaviksi. Sitten löysin muita parempia shampoita ja tämän käyttö vähän jäi. Nyt otin urakakseni käyttää kaikki nämä shampoot pois varastosta. Ja niitä onkin paljon. Niitä on aina tullut ostettua tarjouksista tyyliin ota 3 maksa 2 ja näitä nyt sitten on kolme 250ml pulloa sekä kolme 400ml pulloa.  Nyt sai käytettyä pois ensimmäisen pienen pullon. Edelleen pesee hyvin ja jättää hiukset kevyiksi vaikka sisältääkin silikonia. Muut lorkun shampoot ja silikonilliset muutenkin yleensä tekevät hiuksistani raskaat ja lättänät.


Hiustuotteista loppui myös Sunsilk Lively Clean & Fresh -hoitoaine. Tätä en olisi itse varmaan ostanut ikinä, mutta äitini toi tämän minulle kun oli löytänyt kaapistaan ja kun ei käytä hoitoaineita niin toi minulle. Tuoksui kivan hedelmäiseltä, mutta oli hankala käyttää kun tämä valahti ulos pullosta heti kun korkin avasi. Laitoinkin tämän toiseen pulloon, josta oli helpompi ottaa. Muuten ihan peruskamaa, jätti hiukset sileiksi ja takuttomiksi, mutta ei tehnyt ihmeitä. Latvat jäivät kyllä jotenkin sellaisiksi raskaamman oloisiksi. Taidan edelleen pysytellä rasvaisten hiusten hoitoaineissa, tämähän on normaaleille hiuksille.


Suihkugeeleistä loppui Pretty.Fresh Sumptuous Strawberry. Viime kesänä jostain syystä tykkäsin mansikan tuoksusta kovasti vaikka aikaisempina vuosina en ole siitä niin välittänyt. Tämän ostin kun hintaa taisi olla euron verran, ostin samalla myös kookoksen tuoksuisen. Muita tuoksuja oli ainakin aloe vera, mutta siitä en tykännyt niin en ostanut. Lisäksi vaikutti kiva pullon ulkonäkö värien ja etiketin puolesta. Muutenhan pullo on melkein häiritsevänkin axemainen(en voi sietää axea). Kiva nimikin houkutteli ostamaan. Geeli oli kuitenkin hieman pettymys. Nimestään huolimatta se ei ollut ylellinen, vaan aika ohutta lirua. Vaahtosi hienona pienenä vaahtona, mutta pesuteho ei tuntunut kovin hyvältä. Tuoksu myös oli hädin tuskin havaittava eikä iholle jäänyt tuoksua. Olisin tykännyt voimakkaammasta tuoksusta. Peruskiva suihkugeeli, mutta en jää kaipaamaan.

Vanhan kuvan kierrätystä taas tilan säästämiseksi.

Pidin itselleni pienen hemmottelunkin johon kuului kynttilöitä, suklaata, kivaa musiikkia, kasvonaamio sekä jalkakylpy ja siinä käytin loppuun Oriflamen Feet Up Relaxing Foot Bathin. Siitä juttua täällä.


 Kuivashampoista loppui Sunsilk Volumizing Dry Shampoo. Jokainen varmaan muistaa telkkarimainoksen tästä. Sen missä mallin hiukset ovat ensin ihan lättänät ja sitten tämän laiton jälkeen todella ilmava pehko. Mainoksen uhrina ostin tämän sen takia. En tietenkään ihan sellaista tulosta odottanut kuin mainoksessa, mutta edes jonkinlaista kohotusta. Tämä ei kuitenkaan kohota yhtään. Eikä sen puoleen saa likaisia hiuksia edes näyttämään puhtailta. Ihan minimaalista nostetta se tuo hiuksiin ja siksi laitoin tätä aamuisin kohottamaan hiuksia edes pikkuisen ennen kuin lähden kouluun. Tuoksukaan ei ole kovin hyvä, joten en osta uudelleen.Artistry Alpha Hydroxy Serum Plus kului viimeiseen pisaraan. Tästä tykkäsin kyllä tosi paljon ja pakkaus on ylellisen näköinen, joten tämä oli sellainen päivän glamour -hetki aina. Tästä on juttua täällä. Vaikka tästä kovasti tykkäsinkin ja se auttoi ihoni parempaan kuntoon, ei tätä jää ihan hirveä ikävä. Ehkä pieni. Olen käyttänyt tätä yli vuoden verran, joten on mukava päästä kokeilemaan seuraavaa seerumia.


Tämä onkin tämän vuoden viimeinen loppuneita-postaus, koska lähden vanhempieni luokse asumaan loppuvuodeksi työssäoppimisen takia. Siellä on hankalampi tehdä postauksia, mutta olen tehnyt sen verran juttuja varastoon, että niistä riittää loppuvuodeksi. Ensi vuoden alussa sitten tulee kooste siitä mitä tuotteita loppui harjoittelun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti