25. huhtikuuta 2016

Eyebrow Marker


Tämän kevään yksi mielenkiintoisin uutuus Oriflamella oli Eyebrow Marker eli kulmatussi. Monestihan kulmat tehdään geelillä, kynällä tai puuterimaisella tuotteella, kulmatusseja olen nähnyt suomen markkinoilla harvemmin. Kulmatussi lupaa tehdä kulmista tarkkarajaiset helposti, tahraamatta ja ollen samalla luonnollisen näköinen sekä kestävä. Olen siitä onnellisessa asemassa, että minulla on luonnostaan aika hyvät kulmat, eivätkä ne vaadi paljon meikkailua. Oikeastaan ennen en meikannut niitä mitenkään, saatoin vain laittaa kirkasta kulmageeliä vähän pitämään niitä aisoissa. Karvojen elämänkaaresta riippuen kuitenkin joskus kulmissani on isompia tai pienempiä aukkoja, jotka kaipaavat paikkailua. Usein hieman väritän kulmiani puuterimaisella tuotteella, mutta niillä ei saa tehtyä aitoa karvaa muistuttavia vetoja. Tussi vaikutti juuri sellaiselta tuotteelta, jolla saisi hyvinkin aidolta näyttävän lopputuloksen.


Kärki on rajaustussimainen ja siten aika helppo käyttää sellaisille henkilöille, jotka jollain tavalla osaavat piirtää tussilla.


Jälkeäkin tussilla saa tehtyä monenlaista. Sävyjä on tällä hetkellä valitettavasti vain yksi, ruskea. Tussilla kevyesti vetämällä saa kuitenkin tuollaista hennomman ruskeaa jälkeä, jonka uskoisin sopivan monelle blondille. Ja kuten kuvasta näkyy, kerrostamalla jäljestä saa hyvinkin tummaa. Ja sävy on sopivan kylmä, kuvaan sävy toistui hieman liian lämpimänä verrattuna siihen, mitä se luonnossa on. Kädelle swatchattuna ilman pohjustajaa tussi karkaili ihon juonteisiin, mutta kulmissa se ei ole ongelma, koska kasvojen iholla ei varsinaisesti tuollaisia juonteita ole. Ja usein muutenkin sipaisen luomilta ylijääneen pohjustajan kulmakarvoihin, joka viimeistään pysäyttää karkailun.


Tussilla oli helppo vedellä ohuita vetoja kulmiin, omissa kulmissani vain täytin aukkoja ja hieman korostin kulman kaarta, koska siltä alueelta mulla tällä hetkellä puuttuu aika paljon karvoja. Yllä olevassa kuvassa meikkaamaton kulma vasemmalla ja oikealla tussilla meikattu. Tussi kuivui aika lailla heti ja ei levinnyt päivän aikana yhtään mihinkään, joten kestävyyskin on loistavaa luokkaa. Tussia oli helppo ja nopea käyttää, tulos oli luonnollinen ja kestävä, joten voin kuvitella hyvinkin käyttäväni tämän tuotteen loppuun. Sillä kulmista sai heti paljon tarkkarajaisemmat ja skarpimmat.

Kiinnostaako kulmien tussilla meikkaaminen, vai pysytteletkö ennemmin perinteisemmissä kynissä ja geeleissä?

1 kommentti:

  1. Olen vannoutunut kynän käyttäjä, mutta voisin harkita tussiakin. :)

    VastaaPoista