28. huhtikuuta 2016

Keväisen pirteä I Love... tuulahdus + Arvonta


Sain jokin aika sitten postissa paketin, josta paljastui erittäin pirteitä tuotteita. Pakettia avatessa ulkona satoi vettä ja oli synkkää, mutta nämä tuotteet saivat heti mielen pirteämmäksi ja katseen kohti kesää. Setti sopii hyvin kevääseen, koska nyt on aika puistella talven pölyt ja alkaa laittaa ihoa kesäkuntoon näillä herkullisen tuoksuisilla tuotteilla.Pink Marshmallow on mielestäni I Love... -tuoksuissa herkullisin uutuus aikoihin, ellei jopa suosikkini kaikista. Tuoksuahan ostin joskus taannoin jo suihkugeelinä Keskiseltä, mutta sokerikuorinta on aivan uusi. Syötävässä muodossa en vaahtokarkeista juuri välitä, niistä tulee aina maha kipeäksi, mutta tuoksuna I Love... onnistui tekemään siitä jotain erittäin herkullista. Aikaisemmin tituleerasin tuoksun "köyhän naisen snow fairyksi(Lush)", vaikkeivat tuoksut identtisiä ole, mutta Pink Marshmallow on juuri sellainen samantyylinen sokeripommi, tosin huomattavasti edullisempaan hintaan.


Lemon Sorbetiin ihastuin jo ihan sen pirteän värin takia, kuten olen aikaisemminkin sanonut, on keltainen suhteellisen harvassa kosmetiikkatuotteissa. Vaikka on keltaisiakin pakkauksia viime vuosina alkanut näkymään enemmän. Joka tapauksessa aurinkoisen pirteät tuotteet tuoksuvat nimensä mukaisesti sitruunalta. Pakko sanoa, että niissä on se sitrustuoksuille tuttu hieman teollisen muovinen vivahde, mutta seasta erottaa kyllä aidon kirpsakan tuoreen sitruunan tuoksun.


Merkin suihkugeelit ovat edullisia, mutta laadukkaita. Tuoksu on voimakas ja ne ovat saippuattomia, pH tasapainotettuja ja ihoystävällisiä sisältäen hedelmäuutteita ja hoitavaa provitamiini B5:tä. Virallisesti tuote on kylpyvaahto, mutta ammeen puuttuessa niitä voi aivan hyvin käyttää suihkugeelinä ja ne myös vaahtoavat runsaasti. En ole huomannut niiden erityisemmin kuivattavan ihoakaan. Ja herkullinen tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa.


Minulle aivan uusia tuotteita ovat ihanalta näyttävät Whipped Sugar Scrubit. Merkiltä olen käyttänyt tavallisia kuorintoja, mutten koskaan tällaisia "vatkattuja". Enkä kyllä ole muutenkaan tainnut millään merkillä nähdä vastaavaa. Ja katsokaa noita pakkauksia, kivan retrovivahteisia. Tulee mieleen hieman jotkin Soap & Gloryn pakkaukset. Noita pitää suihkussa esillä mielellään. Purkki lupaa kätkeä sisäänsä superluonnollisia kuorinta-aineita, puhdistusaineita ja kosteuttajia, ollen samalla ultravaahtoava.


Purkin avauduttua paljastuu hyvin erikoisen koostumuksen omaava kuorinta-aine. Lemon Sorbet on lisäksi tooodella kirkasta, koska tuohonkin kuvaan jopa vähensin saturaatiota ja silti se loistaa kuin aurinko. Tuttuun tapaan kuorinnoissa on voimakas tuoksu, joka tulvahtaa purkin avatessa esiin.


Tuotetta käteen kuopaistessa tulee ainutlaatuinen koostumus vielä paremmin esiin, sitä ei oikeasti voi kuvailla kunnolla. Kuorinta on aika tahmaista, hieman venyvääkin, silti juuri sellaista vatkatun ilmavaa.

Iholle levittäminen on paksusta koostumuksesta johtuen aika työlästä, kuorintaa neuvotaan levittämään pyyhekuivalle iholle, mutta otin kyllä aavistuksen vettä mukaan helpottaakseni levitystä. Voide kuorruttaa jalat ohuelti ja samalla seasta paljastuu isohkoja rakeita, jotka muistuttavat kovasti sokerikiteitä. Niitä on melko harvakseltaan, mutta hyvin hieromalla kuorinnalla saa ihan hyvän lopputuloksen. Karkeiden kuorintojen ystäville tuote ei ole, mutta jos kaipaat kevyempää kuorintaa, niin se on passeli. Ja hauska käyttää koostumuksen takia. Kuorintaa suositellaankin vaikka päivittäiseen käyttöön. Kosteuttavan koostumuksen ansiosta iho ei kuivu, vaan tuntuu oikein hyvältä ja sileältä huuhtelun jälkeen. Iho myös tuoksuu miedosti.


I Love... tuotteita voi ostaa monesta paikasta, suurimpina Anttilat, Sokokset, Citymarketit ja Stockmannit, mutta tuotteita näkyy usein pienemmissäkin kaupoissa.

Ja kuten ehkä huomasitte, on ylimmässä kuvassa kaksi Pink Marshmallow -suihkugeeliä. Minulla on omassa käytössäni se aikaisemmin itse ostamani pullo ja nyt sain toisen samanlaisen. Litra samaa suihkugeeliä on aivan liikaa yhdelle naiselle, joten haluankin nyt ilahduttaa yhtä lukijaani tuolla avaamattomalla suihkugeelillä.

Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy olla blogin julkinen lukija bloggerissa tai bloglovinissa, liittyä voit sivupalkista. Kerro kommenteissa kumpi tuoksuista kiinnostaisi sinua enemmän ja käyn arvonnan jälkeen ostamassa pakettiin mukaan sen tuoksuisen sokerikuorinnan. Mukaan saattaa tulla myös muita keväisiä ylläreitä ;) Muistathan liittää mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta on käynnissä viikon eli 5.5.16 klo 23.59 saakka ja voittajaan otetaan yhteyttä parin päivän kuluessa arvonnan jälkeen. Lähetän palkinnon vain suomeen.


*Tuotteet saatu testiin*

20 kommenttia:

 1. Pink Marshmallow kiinnostaa enemmän ihan jo nimensä takia, kuulostaa syötävän hyvältä :)
  Olen lukijana bloglovinin kautta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Pink Marshmallow kuulostaa ihanalta! Olen lukija bloggerin ja bloglovinin kautta.
  antsu_92 (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Pink Marshmallowia olen yhden putelin käyttänytkin ja mielellään lotraisin sillä uudelleenkin. Kuorinnat vaikuttavat todella mielenkiintoisilta, tuollaista koostumusta ei ole aikaisemmin tullut kokeiltua. Luen Bloggerin kautta.

  vanilliini100@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Pink Marshmallow on niin vastustamattoman ihanan näköistä!
  Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pink Marshmallow, vaikka molemmat kuulostavat hurjan syötävän hyviltä. Rakastan herkullisia tuoksuja näissä kosmetiikkatuotteissa yleensäkin.
  Bloggerin kautta lukijana ainakin.
  somanyinspiration@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Enpä osaa nyt sanoa, että kumpi vaihtoehdoista kiinnostaa enämpi, ku molemmat vaikuttaa mun mieleisiltä. :) Molempi parempi. :D

  Bloggerin kautta seuraan ja maili laurakatarooma@gmail.com.

  VastaaPoista
 7. Ehkäpä kallistun Pink Marshmallow-kuorintaan kirjoituksesi perusteella.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Oi ihana arvonta!
  Valintani olisi Lemon Sorbet koska keltainen.
  Luen Bloggerin kautta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Pink Marshmallow kiinnostaa enemmän, ja värikin on ihana :)
  Bloggerin kautta seurailen.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Pink Marshmallow kuulostaa ihanalta. Olen lukijasi Bloggerin kautta. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Pink Marshmallow, kun tuo sitruuna jo on :D

  Nämä on kyllä hauskoja, tilasin Etsystä vispattua suihkugeeliä, kuulosti niin erikoiselta ja hyvältä :P

  Bloggerin kautta lueskelen, talkandbake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Mukana! :) Pink marshmallow. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Lemon Sorbet tuntuu omammalta tuoksulta. Iloista Vappua!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mukana ihanassa arvonnassa!
  Jos olen onnettaren suosiossa tuo kuorinta voisi olla sitten vaikka sitruunan tuoksuinen, niin tulisi samalla sekin tuoksu testattua :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Pink Marshmallow kuulostaa ja näyttää ihan mun jutulta. Mukaan arvontaan siis :) moonma(aat)luukku.com

  VastaaPoista
 16. Lemon Sorbet on ihanan kuuloista ja piristävän väristä :) Luen bloggerin kautta. janica.miet@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Pink Marshmallow vaikuttaa herkulliselta! :)

  Hyvää vappua!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Olen kiinnostunut molemmista tuoksuista, sillä en ole vielä testannut kumpaakaan. Mutta koska arvot Pink marshmallow -suihkugeelin, niin kuorinta voisi olla sitten Lemon sorbet.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Lemon Sorbet kuulostaa hyvältä :)

  huuhkajarocks (at) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Lemon Sorbet. Ihanan raikkaan ja herkullisen kuuloinen :) <3
  Bloggerin kautta luen.
  oriflamepirita@gmail.com

  VastaaPoista